STEP BY STEP

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


január 11, 2011, 13:36:31, Justwin
Sziasztok!

Teljesen uj vagyok a forumon.Kozel 1 evtizede foglalkozom sportfogadassal.Eleinte a tippmix futott , de viszonylag hamar megismerkedtem az internetes fogadassal.Rengeteg szisztemat kiprobaltam ez ido alatt de a turelmen es a hideg fejjel valo fogadason kivul szerintem nincs olyan taktika ami hosszabb tavon is mukodne.Ezzel persze biztosan sokan nem ertenek eggyet.Ebben a naploban szeretnem vezetni es masokkal megosztani a naprol napra az eppen aktualis tippjeimet.Tyuklepesekben szeretnek haladni tehat alacsony szorzokkat es csakis biztos meccseket szeretnek itt megosztani.Aki regebb ota fogad , biztosan tisztaban van azzal , hogy egy meggondolatlan , kielemezetlen fogadas akar 1.01 es szorzonal is vegzodhet vesztessel.Biztosan lesznek akik megmosolyogjak , hogy 1,05 - 1,10 es szorzokkal minek is egyaltalan foglalkozni.Remelhetoleg mondjuk egy fel ev mulva az eredmeny es a haszon engem igazol majd.A lenyeg , hogy 90% felett tartsam mindig a nyertes tippek aranyat.Tehat nem azt fogom szem elott tartani , hogy mennyit nyerek egy adott esemenyen vagy kotesen , hanem , hogy semmifelekeppen se veszitsek rajta :)  


50 Euros alaptokevel indulok neki.

Sok sikert a naplódhoz, aki meg kinevet, hagy nevessen... Nekem is az az alapelvem, hogy nem az odds számít, hanem a profit!  ;)

#2 január 14, 2011, 00:20:53, Justwin
Galatasaray vs Beypazari Sekerspor   H   1.16  Vegeredmeny : 3-1

A Galata igen kiabranditoan szerepel a bajnoksagban igy a kupa fontossa valt szamukra , hiszen innen mar konnyebb lehet kiharcolni a nemzetkozi szereplest.A mai meccsen jatszanak utoljara a Ali Sami Yen stadionban es biztos vagyok benne , hogy ennek jegyeben gyozelemmel fognak bucsuzni innen.A Beypazari a III. osztaly 5. helyezettje es nem hinnem , hogy barmilyen gondot tudna okozni a Galatasaraynak vendegkent.

25 eurot meger a hazai gyozelem.

A 72.percig rezgett a lec , de aztan a Galatasaray 3szor is csengetett.A golok nem csunyak erdemes rajuk nezni...4 percet meger  ;)

http://www.footytube.com/video/galatasaray-sk-etimesgut-sekerspor-as-jan11-69985

E : 54 EURO
NY-V : 1-0



Teljesen egyetértek veled, hogy a hideg fejjel való fogadás vezethet eredményre. Jó tippek kellenek és minél nagyobb találati arány plusz még jó bankroll managment.
Sok sikert a tippjeidhez, asszem mindig be fogok nézni ide.   8)

Én is drukkolok Neked és követem a fogadásaidat! Sok siker hozzá. Tetszik hogy a tipped mellé írsz vmi szöveget is:) :ok: :ok:

 :o :o 0-1 eddig 25. perc:S gogo Gala

Idézetet írta: $ztropy Dátum január 11, 2011, 15:27:02
Én is drukkolok Neked és követem a fogadásaidat! Sok siker hozzá. Tetszik hogy a tipped mellé írsz vmi szöveget is:) :ok: :ok:

Orulok , ha igy gondolod...Ez igy is fog maradni , minden tippem mellett ott lesz a miertje is.

Idézetet írta: slow Dátum január 11, 2011, 15:17:51
Teljesen egyetértek veled, hogy a hideg fejjel való fogadás vezethet eredményre. Jó tippek kellenek és minél nagyobb találati arány plusz még jó bankroll managment.
Sok sikert a tippjeidhez, asszem mindig be fogok nézni ide.   8)

Koszonom a jokivansagot es orommel veszem , ha gyakran benezel.

Gratula a tegnapi 3-1 hez  :great: :redchug:

#9 január 14, 2011, 00:21:09, Justwin
Ipswich vs Arsenal   V   1.33  Vegeredmeny : 1-0     (Eredmenyre tippem 0-2)

Az Arsenalnak 2005 utan ismet lehetosege nyilik vegre trofeat nyerni , hiszen ha a harmatos Ipswichen tuljutnak a dontoben a Birmingham vagy a West Ham lehet az ellenfel.Az osszecsapas 2 meccsen fog eldolni , de szerintem az Arsenal mar szeretne az elso meccsen dulore vinni a dolgot.Erre nagyszeru lehetoseguk is nyilik mivel az Ipswich 3 napja egy 7-0as vereseggel tavozott a Chelsea-tol es mind a vedelem de sejthetoen az egesz csapat ezek utan moralisan a padlon van.Paul Jewell az Ipswich uj edzoje , akinek idore van szuksege , hogy megismerje a jatekosokat es elinduljanak a masodosztalyba felfele es nehezen tudom elkepzelni , hogy az Arsenal ellen talalna igy uj edzokent egy taktikat ami legalabb a dontetlenhez eleg lenne.Az Agyusok eros kerettel fognak felallni , jelezven , hogy nem felvallrol veszik az osszecsapast.Varhato felallas : Szczesny-Gibbs,Koscielny,Miquel,Eboue-Denilson,Song-Arshavin,Rosicky,Walcott-Bendtner.Walcott szet fogja szedni szerintem a harmatos Ipswich vedelmet.

A vendeg gyozelmet 20 Euroval fogadom meg.

Ez egy rettenetesen gyenge eredmeny es teljesitmeny az Arsenaltol.Valoszinuleg Londonban javitanak majd de attol fuggetlenul kinos ez a vereseg.

Ime a hetek ota forman kivul jatszo Chelsea 7 golja az Ipswich ellen.
http://www.footytube.com/video/chelsea-v-ipswich-town-69918

#10 január 14, 2011, 00:21:29, Justwin
Pyrinto vs Vilpas H 1.12 Vegeredmeny : 101-65
CSKA Sofia vs Generali Unterhaching H 1.30 Vegeredmeny : 3-2
(Eredmenyre tippem 84-71 es 3-1)

A mai napra meg ez a kettes kotes az ami belefer.
Az elso meccs egy finn kosarlabda meccs.Itt kulonosebb elemzest nem tudok irni.A Pyrinto 11 meccset nyert meg otthon a 29/09/2010 Karhut ellen 1 pontos vereseg ota (82:83).A gyozelmek zome 10 pont feletti kulonbsegekkel vegzodott.A cimvedo az elozo forduloban a 3. helyezett Kataja ellen is 12 pontos gyozelemmel tert haza.A Vilpas tavaly is osztalyzora kenyszerult es vendegszereplesei sokszor meg a 20 pontos kulonbseget is elerik.Szerencsekre most 2 vendeg gyozelmen vannak tul ami olyan szempontbol jo nekunk , hogy legalabb a Pyrinto nem fogja felvallrol venni a meccset.

A masodik meccs roplabda bajnokok ligaja.A CSKA-nak gyozelem kell ahhoz , hogy folytathassak az Europai szereplest es ezt hazai palyan harcolhatjak ki.Mind a csoportelso Zenitet mind pedig a francia Cannest le tudtak gyozni hazai palyan es most egy olyan mar tovabbjutott Unterhachingot latnak vendegul akik eleve edzojuk nelkul erkeznek Bulgariaba.Mivel nincs miert harcolniuk ezen a meccsen , mellozot es ifi jatekosokat fognak lehetoseghez juttatni.Motivalt hazai csapat egy tovabbjutott edzonelkuli motivalatlan cserecsapat ellen.Hmmm....

A kotest 20 Euroval fogadom meg.

A Pyrinto hozta a kotelezot de sokkal simabban mint szamitottam ra (101-65).Az izgalmas resze a CSKA meccs volt.Nem tudom mire jok ezek a fals infok egy csapat oldalan , de kezdo emberekkel jatszott az Unterhaching.Raadasul meglepetesre a Cannes nyerni tudott a Zenitnel igy az elso helyert kezdett el jatszani az Unter.Vegul a CSKA 15-10es donto szettel 3-2 re nyert es szamitasaim szerint bucsuzott iden az europai porondtol hiszen max. a 3-0 vagy 3-1 es gyozelem volt az ami tovabbvihette volna oket.

Egyre jobban tetszik a topicod. Így tovább  :great: :great:

#12 január 14, 2011, 00:21:53, Justwin
Manisaspor vs Besiktas DV  1.26 Vegeredmeny : 2-3  (Eredmenyre tippem : 1-3)

Lehet sok lesz mara , de ugy dontottem jatekba hozom az egyenleg fennmarado 14 eurojat is.A hazai Manisaspor iden mar nyert 3 nagycsapat otthonaban (Galatasaray , Besiktas , Trabzonspor) , de megis csak a 12. helyen tanyaznak mivel hazai palyan valahogy nem valami atuto a csapat.Januarban egy baratsagos meccsen leptek utoljara palyara es ott 4-1es vereseget szenvedtek a Stuttgard ellen.A Besiktasnak tehat a motivacioja a meccsen az lehet , hogy azt a 2-3as vereseg miatt revansot vegyen a Manisasporon.A 2 uj igazolasa Simao es Hugo Almeida palyara lephet ezen a meccsen mivel a papirjaik rendben vannak.Erosnek tunik nekem ez a Besiktas keret es Gutival , Almeidaval ,Simaoval , Nihattal es Quaresmaval a csapatban siman kell , hogy minimum a dontetlent tartsa a Besiktas.Szivem szerint vendeg gyozelmet tennek , de az nem fer bele abba a szabalyba amit kovetni probalok ebben a topicban igy marad az X2.

14 Euroval fogadom meg , hogy a Besiktas nem kap ki.

A Besiktas a hazai 3-2es vereseget 3-2vel valaszolta meg.A Besiktas kimondottan jo focit jatszott es nem erzem , hogy nagyon odatettek volna magukat erre a kupameccsre , sokkal tobb is van ebben a csapatban.Szamomra bajnokeselyesek es az ev folyaman meg biztosan sok meccsen erdemes lesz majd rajuk pakolni.

E : 46.76 EURO
NY-V : 3-1

Idézetet írta: $ztropy Dátum január 12, 2011, 14:28:18
Egyre jobban tetszik a topicod. Így tovább  :great: :great:

Remelhetoleg szaporodnak majd a zold tippek es akkor sikerul meg inkabb szimpatikussa varazsolni a topicot.  8)

#14 január 14, 2011, 00:22:14, Justwin
Sacramento Kings at Boston Celtics V 1,06 Vegeredmeny : 95-119
Miami Heat at LA Clippers H 1,28 Vegeredmeny : 105-111


Az Arsenal megmosolyogtato teljesitmenyet feledteti reggelre ez a 2es kotes.

Az elozo forduloban a Boston hazai palyan kapott ki a Houstontol , de a Houston a vege fele felelmetesen jol dobott.Most az NBA egyik leggyengebb csapata vendegeskedik a bostoni arenaban es biztos vagyok abban , hogy a Boston behuzza a kotelezot.Kevin Garnett tovabbra sem lep ma palyara , a vendegektol Tyreke Evans hagyhatja ki a meccset aki 17.2 pontos atlaggal bir.

A Miami Heatben igazabol iden mar minden csapat ellen lehet bizni.A gyengecske szezonkezdes utan mar megallithatatlanul robog a Miami 3asa James , Wade , Bosh trio.Mind a 2 csapatnak 2 nap piheno allt rendelkezesre.A Clippers csak tamadasban jo , vedekezesuk igen harmatos es a Miami ellen nem is latok tul sok eselyt arra , hogy egyaltalan szoros meccset tudjanak jatszani.

20 Euroval fogadom meg a kotest.

A meccseket nem lattam , igy nagyon nem is tudom ertekelni a torteneseket.Am az , hogy a Miami 44 pontot kap az elso negyedben.....majd megnezek egy osszefoglalot.Gondolom a Griffin srac a Clippersbol nagyot alakitott.