Jeason WTA Tippjei

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Üdv!
Új hónap új egyenleg! A sportfogadas.org oldalon lévő Bet365 játékban a virtuális egyenlegem terhére fogok teniszfogadásokat kötni. Ezekről képeket is kirakok majd ide és aki akar követhet is. Ugyanezeket a mérkőzéseket raknám valódi pénzzel is. Tehát tétre fel lássuk meddig tartunk ki.

Üdv!
Íme a mai tippem, csak nektek! Hiába vagyok magyar lány párti szerintem a mai napon pályára lépő két magyar hölgy közül csak a későbbinek lehet esélye a második selejtezőkörbe jutásra. Czink M.-Hsieh  S-W. mérkőzés azért is érdekes, mert Czink ellenfele háromból kétszer verte a magyart és csak a legelső találkozásukkor született Czink győzelem, ezért a tippem erős Hsieh S-W. győzelem és továbbjutás! Nagy pénzzel nem ajánlom, mert Melinda szorzója több mint hívogató és ugye a pályán bármi lehet! Sikeres tippelést mindenkinek!

Íme az első szelvényem innen a Bet365 virtuális egyenlegével! Sikeres tippelést Mindenkinek!

Üdv!
A tegnapi három tippből kettő zöld egy pedig piros  :'( lett így ismét bebizonyosodott, hogy nem szabad magyar sportolóra avagy ellene tenni. Ki is lépek ebből a sávból és inkább a külföldiekre teszek. Ma is küldök egy szelvényt és bocsánat, ha tegnap bárki is igazi pénzzel követett volna.

Üdv!
Íme a mai szelvényem! Aki akarja teheti utánam, de lehet, hogy mostantól inkább az egyes fogadásokat fogom preferálni, mert valamiért ezek a kombik nem jönnek úgy ahogy kellene. Aki érez magában elég erőt az tehet Czink Melindára, bár lehet hogy most jön a papírforma. Sikeres tippelést Mindenkinek!

Üdv!
Tegnap sikerült zöldre hozni az összes tippem és ma megpróbálok még tovább menni! Ma 3x-os odds-ért tippelek és szerintem követhető is. Akinek kedve van tegye, de inkább csak itt. Mindenkinek sikeres tippelést!

Üdv mindenkinek!
Eljött a mai napi tippjeim megosztása. Lássuk ilyen napi kínálatból mire-kikre érdemes tenni?!
Szerintem a mai szelvény tehető valódi téttel is, mert három mérkőzéssel relatíve kevés pénzért is szép összeget kaphatunk vissza. Sok sikert Mindenkinek!

Üdv!
Mai tippjeim kissé kamikaze szerűek, mármint ami a feltett virtuális pénzt illeti, de kockázat nélkül nincs veszteség, mármint nyeremény. Nem mind arany ami fénylik, de én most inkább "biztosra" megyek. Vagyis mennék. Aki akar akár követhet is! Mindenkinek sikeres tippelést!

Üdv mindenki!
Mai fogadásaim is megérnek egy kissebb éljent, hiszen szokásomtól eltérően fogadok kedvenceim mérkőzéseire is. Véleményem szerint rizikós de követhető, kevesebb téttel kevesebbet bukunk, de kevesebb a nyeremény is! Aki akarja követheti! Sikeres tippelést mindenkinek!

Üdv!
Íme a mai tippjeim. Nagyon alacsonyak az odds-ok, de szerintem ezek nem mindig tükrözik a valóságot. Remélem nem ma cáfolnak rá a játékosok a szorzókra és azok jutnak tovább akikre tippeltünk! Mindenkinek sikeres tippelést!
[img=http://www.kephost.com/thumb/2014/3/10/a1_2014_3_10_o49hrcwjii_tn.png]

Üdv!
Sajnos elszórakoztam a Bet 365-ös virtuális egyenlegemet így mostantól csak ide írom szerintem ki fog nyerni. Azért persze lehet akár követni is! Mindenkinek sikeres tippelést!

Üdv!
Ma tippjeim! Lehet követni, bár nem ajánlom hatalmas összegekkel. Már persze, ha valaki szeret hazárdirozni, akkor mehet minden Cibulkovára Li Na ellenében. Azt hiszem én is így teszek ma. Mindenkinek sikeres tippelést!
19:00           
Li N. (Chn)-Cibulkova D. (Svk)
23:00           
Pennetta F. (Ita)-Stephens S. (Usa)

Üdv!
Elérkezett hát a nagy nap és a döntőben résztvevők világossá váltak! Pennetta F. (Ita)-Radwanska A. (Pol) közül kerül majd ki a végső győztes. Jobb páros talán nem is jöhetett volna össze, hiszen mindkét játékos stabil játékkal, mondhatni ellenállást nem tűrve jutott a döntőbe. Részemről csak nézni fogom a mérkőzést, mert elvből sohasem fogadok döntőkre. Neketek sem ajánlom, ám ha valakinek mégis lennének felesleges forintjai úgy inkább Radwanska-t ajánlanám. Szerintem neki kell nyernie. Sikeres tippelést és jó hétvégét mindenkinek!

Üdv!
Mára két selejtező mérkőzést néztem ki magamnak, amire lehet tenni. Első ránézésre talán egyszerünek tűnhet a "leosztás" ám a játékosok sok meglepetésre képesek, főleg ha "underdog"-ként állítják be őket. Szóval csak óvatosan a tétekkel, de részemről őket várom ma továbbjutónak!
Giorgi C. (Ita)-Diyas Z. (Kaz), Goerges J. (Ger)-Larcher de Brito M. (Por)

Üdv!
Tegnap felemás napot csináltam csak az egyik fogadásom végződött zölden. Goerges Giorgi-val ellentétben hozta a "kötelezőt" és bejutott a Miami-i torna második selejtező körébe. Mára nem néztem fogadást mert őszintén szólva egyik teniszező hölgyet sem ismerem és láthatatlan követ nem dobunk el alapon inkább várok amíg elkezdődik a torna. Remélem Sam Stosur itt már tovább jut mint a második harmadik kör. Minimum egy elődöntő azért már kijárna neki is! Mindenkinek sikeres fogadásokat!