Jeason WTA Tippjei

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Üdv!
Mára két könnyednek ígérkező mérkőzést hoztam amiket szinte kötelező megtenni! Bertens K. (Ned)-Stosur S. (Aus) / Ivanovic A. (Srb)-Davis L. (Usa). Ezekből azt gondolom már lejött mindenki számára, hogy kikre is érdemes tenni a pénzünkből egy keveset. Én mindenesetre Storur-t nagyobb míg Ivanovic-ot közepes összeggel teszem és várom a boldogító befejezést! Mindenkinek sikeres Tippelést!

#31 március 25, 2014, 14:37:54, Jeason
Üdv!
Az elmúlt napokban betegség miatt én sem néztem mérkőzéseket és még kevésbé tippeltem, de most már valamelyest készen állok tippjeim nagyérdeművel való megosztására! Szóval íme a mai termés: Williams S. (Usa)-Vandeweghe C. (Usa)-nél Williams a favorit míg a Svitolina E.-Radwanska A. nál Radwanska tűnik nekem befutónak. Mindkét hölgyet fogadhatjuk nagyobb összeggel mert az ellenfelek oddszai rendkívűl magasak ezért favoritjaink továbbjutása már majdnemcsak borítékolt! Mindenkinek sikeres tippelést!

Üdv!
Mára csak a Sharapova M. (Rus)-Kvitova P. (Cze) mérkőzés maradt, ahol inkább kihagyom a perszóna fogadásokat és a játék/szett számra nézek rá egy kicsit. Bet 365-öt használva lássuk mi az amit ma elfogadhatónak tarthatunk Sarapova-val számolva. 22,5 alatt maradnak remélhetőleg az eléggé erősnek mondható 1.72-es szorzóért és bár csak félve írom ide de azért számítanék egy Sarapova győzelemre, de ez az orosznál tényleg csak remény. Mindenkinek sikeres tippelést!

Üdv!
Mára csak a Williams S. (Usa)-Li N. (Chn) mérkőzés maradt, amit közepes összeggel ajánlok megtenni, hiszen akármi lehetséges. A holnapi páros döntőt, azonban jómagam a Hingis Lisicki párosára teszek, hiszen szerintem Hingis most is top formában van és a jövőben a páros királynője lehet, hacsak bele nem un a folyamatos utazgatásba. Mindenkinek zöld tippeket kívánok!

Üdv!
Íme a mai tippjeim! Mix-en is rakható úgyhogy szerintem érdemes beruházni rá. A tétet a Kedves olvasóimra bízom, én mindenesetre Bouchard győzelmét kötelezőnek tartom úgyhogy rá mehetnek a nagyobb összegek. Stosur kérlek húzd be ezt, mert nem szeretnék júzernek tűnni azzal, hogy a kedvencem vagy!


Üdv!
Tegnap pozitív lett a mérleg, kivéve, hogy a rendszer visszadobta a Bouchard tippem, mert túlléptem a napi limitet! Mára is készültem! Íme a mai hölgytenisz tippjeim! A másodiknál annyi, hogy a tét 1000 és nem 1030 :(


Üdv!
A mai játéknapon is van fogadási lehetőség bőven. Én főként a Bouchard - Williams mérkőzést ajánlom a figyelmetekbe! De a tegnapi jó széria után jöjjenek a mai tippeim!


Üdv!
Tegnap ismét Fortuna kisasszony kegyeibe fogadott, és bejöttek a tippjeim. Ma kedvenceimre vagy ellenük nem viszont a játékok számára fogadok! A Bouchard - Jankovic mérkőzéstől sok játékot és még tie break-et is várnék. Íme a mai tippem!

Üdv!
Mára csak egy tippet hoztam, mert szerintem ez a levezető wta torna sok érdekességet nemigen tartogat nekünk. A legjobbak most pihennek, úgyhogy a kicsiknek van esélyük egy kis tapasztalatszerzésre és gyakorlásra.

Mindenkinek eredményes tippeket!

Üdv!
A műltkori kisiklás sajnos eléggé sokat elvitt ezért ma a "biztonság" az első. Úgy érzem és gondolom, hogy Jelena Jankovic-nak nem okozhat komolyabb fejtörést mostani ellenfele a Bogotai tornán úgyhogy a 18,5 alatti eredmény nagyon is reálisnak érzem. Mindenkinek eredményes napot!

Üdv!
Egyelőre még nem tudtam rá fogadni, de holnapra van egy nagyon jó mérkőzés! Aki teheti tegyen rá!
19:00           
Jankovic J. (Srb)-Garcia C. (Fra) A tippem pedig Jankovic három játékban győzedelmeskedik!
:great:

Üdv!
Még lógtam a mai tippem képes tétjével! Tehát aki teheti 1.18-ért Jankovic-ra a Bogotai torna döntőjében! Hajrá JJ!  :great:

Idézetet írta: Jeason Dátum április 13, 2014, 11:39:18
Üdv!
Még lógtam a mai tippem képes tétjével! Tehát aki teheti 1.18-ért Jankovic-ra a Bogotai torna döntőjében! Hajrá JJ!  :great:

Ez sajnos fájón egyértelmű volt. Janokvic nyilván már másra figyelt a mérkőzésen.  :'( Azért én még szorítok érte! Nektek pedig jó pihit a továbbiakban!

Üdv!
Ma a személyes kedvencem mérkőzésére nézek rá egy kicsit és felrúgom az alapszabályt, hogy sose fogadjunk érzelemből. Szóval a Bouchard E. (Can)-Kucova K. (Svk) mérkőzésre tettem fel 1000 forintot természetesen Genie győzelmére és ha lehet akkor 2 szettben igyekezzen legyőzni ellenfelét!
Ha gondoljátok Ti is mert szerintem ezt most behúzza a kanadai!
Sikeres napot!

Üdv tippelők!
Holnapra hoztam egy jó kis tippsort amit 888 sport-on meg is játszok! Lássuk mik is ezek a mérkőzések!
11:00           
Black C./Mirza S.-Begu I./Irigoyen M. Páros mérkőzésen a tippem egy szolíd 1.
12:00           
Kleybanova A. (Rus)-Bouchard E. (Can) itt már jóval nehezebb dolgom van és hiába húz a szívem a kanadai felé mégis azt kell mondjam, hogy véleményem szerint 1-es lesz, de azért biztos ami biztos fogadok a szettszámra is melyet többre taksálok 2,5-nél.
Legyen szép napotok!  ;D