Jeason WTA Tippjei

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Üdv!
Holnapra hoztam egy tippet, igaz ez is a szőke kanadai lányhoz köthető. Genie Bouchard ezúttal a rutinos Kuznetsova ellen lép a salakra. Szerintem ez egy nagyon jó és pörgős mérkőzés lesz így a tippem most is a 2 szettnél több felé hajlik jobban. Genie győzelme nagyot lendítene a pályafutásán és egy nagy játékos legyőzése felettébb motiváló lehetne a torna hátralévő részére nézve. Én egy hajszállal (szőke) Genie-t látom jobbnak, de döntsön a labda!

Jankovics, a kedvenced éppen izzasztja Radwanskát.

Idézetet írta: kondorr Dátum május 16, 2014, 18:07:34
Jankovics, a kedvenced éppen izzasztja Radwanskát.
Más helyszínen és körülmények között nagyon tetszene!  :great:  :beerchug:

Sziasztok!
Mára a bet365-ös virtuális számlámat terheltem meg Genie Bouchard-ra fogadva. 1.36-os odszot kínálnak a Karolina Pliskova v Eugenie Bouchard mérkőzésre a kanadai lány győzelmét illetően. Én speciel 13300 virtuális forintot raktam rá. A Roland Garros-on csak a főtáblás mérkőzésekről hozok majd remélhetőleg nyerő tippeket.
Hajrá!

Sziasztok!
Hosszú idő után itt van egy kis mix a mai tenisz mérkőzésekből! Nem csak a lányok csatáiból válogattam ezúttal. 142 forintra azért szép nyeremény érkezhet. Remélem mindenkinek zöld napja lesz ma is!

Sziasztok! Mára egy itteni virtuális fogadásköteggel készültem. A hölgyek egyesben már a célnál tartanak így ma inkább a frissebb lábakkal rendelkező páros küzdelmekre fókuszálnék. Mindhárom mérkőzésen az esélyesebbre tettem, de mind közül is a Hingis / Penetta páros számomra a legkedvesebb. Remélhetőleg behúzzák ezt a tornagyőzelmet is és Hingis végre indul szólóban is mondjuk egy kisebb versenyecskén. Nektek kitartás és sok zöldet!

Sziasztok!
Először is boldog új évet mindenkinek! Másodszor, mivel régen nem jelentkeztem, gondoltam, rögvest seggére verek 3000 virtuális "coin"-nak! Íme a tippjeim, nektek pedig rengeteg zöldet! Hajrá Sam!

Üdv Mindenkinek!
Ebben a csípős időben jó hírként fogadott hogy Sam Stosur lenyomta esélyesebb ellenfelét és még a 20,5 játéknál több sőt a három szett is bejött!  :beerchug: Mára akkor nézzük a következő hármast. Mindenkinek zöldeket!

Helló mindenkinek!
Utólagosan is remélem jól telt mindenkinek a Valentin nap. Mára egy virtuális tippet hoztam és bár mindkét játékost nagyra tartom, de Jankovic az Jankovic és szerintem Tímea inkább párosban kíván jól szerepelni. Persze akár JJ oda is adhatja neki a mérkőzést, ha éppen rossz formában van. Mindegy, hajrá JJ!