egy erdekes dolog ...

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


a kep onmagaert beszel ....  :great: :great: :great: :great: :great:

Gratula...ez valoban nagyon szep...$$$

Csak igy tovabb. :great:

Hello mindenki!


Az csupan egy nagy TEVEDESe lehetett a gamebookersnek ahol a 101 szorzot hagyta megtenni, de az mar biztos hogy korigalta a hibajat es nem fizethetett a tipp eltalalasa eseten  sem.De neha tortennek erdekes dolgok............... :great:


Milan vagy vmlinuz adminisztratorokhoz fordulnek 1 keressel:
Ne vegyetek kotekedesnek de ujra a szabalyzatot kellene "leforditani"  es pedig a kovetkezo reszet:

"A tippjátékban a csapatok neveit a www.sfstats.net - ről kell venned. A csapatok neveit pont úgy kell beirni ahogy ott szerepelnek, ellenkező esetben a tippet töröljük. "

Erre a 2 soros mondatra  szeretnek meg erthetobb magyarazatot kapni, ha lehetseges.Majd aztan ha kapok ra valaszt feltarom az en eszrevetelemet ami nem fer ossze a szabalyzattal ugyanis vannak olyan tippek az elbiralasoknal amelyek zold utat kaptak nem 1, 2 ...sokszor pedig nem felelnek meg a szabalyzatban leirtaknak.
Lehet ezt egy paran szemelyes tamadasnak veszik, de nem ez a celom vele.

Remelem nem azt kapom valasznak hogy amig az en tippelesi merlegem minuszt mutat addig ne a mas(ok) pozitiv eredmenyet piszkaljam. :bigok_125:
Szoval megvarom a valaszt es aztan feltarom amit igertem.


Udv:Suvi


Azert vezettuk ezt be a szabalyzatba, hogy konyebb legyen a tippek elbiralasa. S ez a dolog eleg sokat segit.
Sajnos sokan nem ugy irjak be a tippeiket, oket figyelmeztetjuk.
Mar a dolog bevezetesekor mondtam egy olyant, hogy eleinte hagyunk egy proba idot, amig a tippelok megszokjak es utana toroljuk azon tippeket amelyek nem ugy voltak beirva, ahogy kellett volna.
Most mondjuk megtehetnem azt, hogy mindenkinek torlom a tippet aki nem ugy irta be, ahogy kell, de akkor kitorne a forradalom.... ;D

Most meg varom a te esztreveteled.