Skrill Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 26 vendég van a témában


Idézetet írta: oakland23 Dátum augusztus 22, 2023, 11:55:05Meg itt a fee-re azt írja, ingyenes, az létezik???
Igen, mult honapban csinaltam veluk banki befizetest es kiutalast (mert a regebben beregelt Mastercardom kvazi hasznalhatatlan lett naluk) mivel lattam hogy ujra el a bankszamlaszamuk.
Igaz mostmar kulfoldi IBAN-ra kell utalni - szoval ha az itthoni forintos bankszamladrol akarsz forintban utalni a forintban levo skrilledre akkor bukni fogsz egy kisebb osszeget az atvaltas miatt. De ha a Skrilled euroban fut es eurot utalsz akkor ott nem vesztesz a befizetesen.

A kifizetes/kiutalas teljesen ingyenes lett, de az also hatarat megemeltek 14000 Ft-ra. Az a minimum osszeg amivel foglalkoznak.

Ha tudod a bankszamlad fiokjanak a cimet amivel beregelted anno akkor ugy tudod megkulonboztetni oket (ha az azonos szamok miatt nem latod melyik melyik) - legalabbis nekem pl. a rafis szamlamhoz kiirja hogy Astoria mert anno egy az Astorian levo Rafi fiokban inditottam a szamlat.

Idézetet írta: oakland23 Dátum augusztus 22, 2023, 11:55:05Ha a withdraw menüpontra megyek, azaz skrillről akarok bankszámlára kifizetni, ez fogad:

OTP Bank Nyrt x - 000

hogyan tudom megnézni, hogy pontosan milyen számlaszám van megadva? akárhova kattintok, sehogy sem jövök rá. légyszi aki tudja, írja már le.

Köszi szépen.

Meg itt a fee-re azt írja, ingyenes, az létezik???


Tudom ez nem valasz a kerdesedre, de ha mar otps vagy nyilvan van beteti kartyad. Kerd le oda, azzal is a szamladra erkezik. Bar van dija de mivel eurot kukdenek, a visszavaltassal kvazi visszakapod a fee nagy reszet. Gyorsabb is mint a bankszamlas kifizetes. Es mukodik, en is ezt hasznalom.

Forint bázisú skrillem van, de van rajta euro és dollár egyenleg is. Ha rendelek skrill kártyát és azzal fizetek, akkor a fizetésnél a kereskedő valutájához igazodik a fizetés?

Például: Van 100.000.-Huf Forint egyenlegem és van 500 Euro Euro egyenlegem. Ha Ausztriában tankolok 20 euróért és skrilles kártyával fizetek, akkor az Euro egyenlegemből fogja levonni a kereskedő? Ha visszaérek Magyaorországra és itthon vásárolok forintban, akkor már a Forint egyenlegemből von le a kereskedő skrilles fizetésnél?

Nem egészen, a kártya eurós. Azt hiszem alapból az eurós zsebből vonja majd, ha meg nincs keret már, akkor váltani fogja a forintot. Csak a Revolut kártya működik úgy, ahogy leírtad.

Idézetet írta: vmlinuz Dátum szeptember 16, 2023, 06:42:26Nem egészen, a kártya eurós. Azt hiszem alapból az eurós zsebből vonja majd, ha meg nincs keret már, akkor váltani fogja a forintot. Csak a Revolut kártya működik úgy, ahogy leírtad.

Értem, köszi, sejtettem, hogy valami csavar van benne, pedig logikus lenne, ha a Revolut mintájára működne.

Viszont én úgy tudom, hogy hiába eurós a kártya, az ebből adódó váltások nem kerülnek pénzbe.

Idézetet írta: ZTE88 Dátum szeptember 16, 2023, 05:18:37Forint bázisú skrillem van, de van rajta euro és dollár egyenleg is. Ha rendelek skrill kártyát és azzal fizetek, akkor a fizetésnél a kereskedő valutájához igazodik a fizetés?

Például: Van 100.000.-Huf Forint egyenlegem és van 500 Euro Euro egyenlegem. Ha Ausztriában tankolok 20 euróért és skrilles kártyával fizetek, akkor az Euro egyenlegemből fogja levonni a kereskedő? Ha visszaérek Magyaorországra és itthon vásárolok forintban, akkor már a Forint egyenlegemből von le a kereskedő skrilles fizetésnél?

Szerintem csak a fo penznembol vonja le amit a regisztraciokor megadtal. Legyen az akar forint.

En pl nem tudtam korabban penzt felvenni csak amikor attettem a fo penzemre.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum szeptember 16, 2023, 13:24:11Szerintem csak a fo penznembol vonja le amit a regisztraciokor megadtal. Legyen az akar forint.

En pl nem tudtam korabban penzt felvenni csak amikor attettem a fo penzemre.

Valószínűleg ez változott, mert azt írja hogy ha a fő pénznemed használatakor, legyen az forint(hiába Eurós a kártya) nincs fee. Vagyis valószínűleg működik a másik zsebből való fizetés, de annak már van költsége a váltáson kívül.
Régen viszont biztos hogy csak akkor tudtál pénzt levenni ha át lett téve a pénz az eredeti pénznemre. Nem egyszer jártam hogy az otpnél akartam levenni forintot, de hiába volt forint a számlán, át kellett tennem a pénzt a fő zsebbe ami eurós volt.

Köszönöm az infókat.

Neha erdemes a robot chatet hasznalni mert lehet kerni live agentet. En is most vele beszelek.

Sziasztok!

Eddig tudtam a virtuális kártyával számlákat befizetni nem volt gond. Lecserélték a virtuális kártyám mert a réginek lejárt az érvényesége. Ha be akarom fizetni a számlát az sms kódot a régi telefonszámomra küldi, pedig az új van rögzítve amit évek óta használok. Más is járt már így?

A Skrill nem fogadgja el a Revolut kártyát ha a gamblinget jelölöd.
Ez eddig nem így volt. Más tapasztalt hasonlót?

#4107 október 06, 2023, 18:51:58, MessiÁs
Na szóval végre sikerült megnézni pontosan milyen számokkal működik a kártyás kifizetés.Továbbra is azonnal megjön a pénz az otps MC-ra.
28478ftot kértem le.
566ftot volt a fee.
29044ftot vontak le a skrillemről.
73,63Eurót írt jóvá az otp.
Ami forintban 28838ft lett. 360fttal több mint a nettó lekért összeg

Tehát így kb 200ft volt a költségem (az eredeti 566fthoz képest), ami 0,7% az eredeti skrilles 1,99%helyett.
Teljesen vállalható, főleg hogy azonnal teljesül az áruvisszavét.

Segítség!
Tudom, hogy már le van írva, de nem találom.
Hogy tudok skrillre befizetni kártyáról úgy, hogy betre tudjam felrakni? Mit kell vagy mit nem kell elfogadni skrillen?

Egyszer akartam régebben skrillről betre befizetni, de nem tudtam a kártyáról utalt összeget.

Nongambling opciot kivalasztod hogy egyaltalan be tudj fizetni.
Utana a penzt vagy atvaltod mas penznemre vagy utaztatod egy haverral oda es vissza.