sportfogadáshoz használható honlapok

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok,olvastam itt valahol vmelyik fórumon,hogy van egy oldal ahol minősitik a fogadóirodákat,de sajnos most meg nem találom, azt a linket:(tudna esetleg valaki ebben segiteni?Köszönöm és kellemes ünnepeket!

Idézetet írta: juve 75 Dátum április 04, 2010, 00:27:56
Sziasztok,olvastam itt valahol vmelyik fórumon,hogy van egy oldal ahol minősitik a fogadóirodákat,de sajnos most meg nem találom, azt a linket:(tudna esetleg valaki ebben segiteni?Köszönöm és kellemes ünnepeket!

http://www.bookmakersreview.com/





Idézetet írta: bandiie Dátum március 13, 2010, 16:29:14
olyan oldalt keresek, ahol játékvezetők statisztikát böngészhetem. pl. hogy xy bíró hány sárgát oszt átlagba a meccsein stb.
ha tudtok ilyenről pls linkeljétek. köszi!  ;)

Ha még aktuális, akkor javaslom a William Hill statisztikai oldalát. Bármelyik meccs mellett katt a kis grafikonra, aztán onnantól kezdve sztem eligazodsz. Mindegyik bajnokságban részletes statisztika van a bírókról, hány meccset vezetett, hány sárga/piros lapot osztott ki, átlagban mennyi lapot oszt, stb.

Sziasztok!

Gondoltam sorstársaimhoz hasonlóan megosztok veletek egy honlapot: www.supersportpick.com
Elég sok ehhez hasonló oldalt ismerek, de a legtöbb csak borsos áron szolgáltat tippeket, ráadásul elég nagy hibaszázalékkal.
Ők pénzvisszafizetési garanciát is vállalnak. Így általában a saját tippjeim mellett megteszem az övéket is, ezért sosem futok a pénzem után.
De a nyeremény tovább görgetéses módszert is jónak találom 4-5 tippen keresztül.

Üdv.: Joe

http://www.football-lineups.com/tournaments/


Ezen a honlapon megtalálható a játékvezetők statisztikái.
Ki van gyűjtve mennyi sárga és piros lapot osztott ki az adott meccsen.


Sziasztok!

Az lenne a kérdésem nem tudtok olyan oldalt ahol,megvan az összes tabella,évekre visszamenőleg is,ki kivel játszott lebontva fordulóról fordulóra,akár women csapatokról legyen szó vagy bármelyik csapatrol, továbbá hol lehet megtalálni,a sérültek listáját egy bizonyos csapatról?



#162 július 19, 2010, 08:32:48, benson
http://stats.betradar.com/statistics/betradarstats/

Na ez sem jó.  ???

Viszont ha a cím végére áll az ember és üt egy entert, bejön az oldal.

Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni egy oldal megtalálásában, ahol adott bajnokságok csapatairól áttekinthetően meg tudom nézni, hogy melyik mióta nem játszott döntetlent! Aki tud segítsen! Köszi!

soccerway.com, itt le tudod bontani ezt akár kupára, bajnokságra, összesre egy adott csapatnál.