Betfair Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Köszönöm a választ Irtis! Sajnos most nem áll módomban "teljes munkaidőben" ezzel foglalkozni, ettől függetlenül sok időt töltök "kutatással". Valóban nem lenne jó ha a tanulás rovására menne, ezért is keresnék olyan játékmódszert, amely élő fogadás vagy tradelés mellőzése mellett is működhet. A martingale alapú stratégiákba vetett hitem viszont már szinte teljesen szertefoszlott, úgyhogy más után kell néznem. Jelentős siker lenne ha hosszú távon nyereséget tudnék elérni, egyenlőre egy működőképes stratégiát lenne a célom kidolgozni, mint akár itt a fórumon bárki másnak.  ::)

#2296 december 10, 2015, 18:54:48, dynand
A legjobb stratégia az, ha magasabb oddson backelsz, mint amekkora oddson előtte/utána layelsz  :D De gondolom ezzel nem mondtam újat. Rengeteg stratégia tud működőképes lenni, ha jó eseményeken alkalmazod. Pl. egy tök alap lay the draw stratégiát is lehet nyereségesen játszani, ha nem akarod állandóan spanyol meg olasz másodosztályú meccseken is nyomni. Neten lehet találni egy csomó stratégiát, a lényeg úgyis rajtad fog múlni, tehát hogy milyen meccsekre szállsz be vele.

Ja közben látom, hogy te nem kereskedni akarsz csak simán fogadni, de így is igaz amit írtam, hogy lehet akármilyen jó a stratégia, ha nem jól alkalmazod.

Dynand, ez alatt arra gondolsz, hogy ha van egy jónak tűnő alapstratégia is nagyban befolyásolja a személyes meccsválasztás?! Egyébként elsősorban a sima fogadás érdekelne, bár ezzel a módszerrel jóval nehezebb nyereségesen játszani, egyenlőre inkább ebben gondolkodtam martingale alapú tétrakással. Itt piac és oddsfüggő a tétemelés mértéke. De sajnos mindig oda lyukadok ki, hogy egy elhúzódó sorozatnál IS van hosszabban elhúzódó sorozat. Még ha ritkán is, nem elég ritkán ahhoz, hogy az elbukott pénz visszaforogjon a következő bukásig, vagy esetleg visszaforgassam következő bukásig anélkül, hogy beleszaladnék egy újabba. Úgyhogy kezdem feladni az ezzel kapcsolatos eszmefuttatásaim, kezdek rájönni, hogy a martingale hosszútávon = bukó.

Arra gondolok, hogy hiába jó a találati arányod, de ha mégis jön egy rossz sorozat és te elkezdesz olyan meccsekre is tenni, amikre egyébként nem fogadnál, mert gyorsan vissza akarod nyerni az elvesztett pénzt, akkor el van szúrva az egész. A Martingale tétemelést meg mindenképp hanyagold, azzal játszva csak az a kérdés, hogy előbb vagy utóbb bukod el a teljes bankod.

Vagy úgy, ez úgy gondolom élesben derülne ki, hogy hogyan kezelem a helyzetet. Most hiába mondom, hogy szerintem tudnám, éles helyzetben lehet másképp kezelném a helyzetet. Te milyen piacon játszol, ha nem vagyok indiszkrét? Vagy egyáltalán milyen sportágban? Én mindenképp a focira asszociálnék.

80 százalékban focira fogadok a betfairen.

Zolejmen, szerintem ne csak fociban gondolkozz, sok sport van még a világban, ahol lehet jó oddsot találni. Sok stratégiát összegyűjtöttem az évek alatt, de nem volt türelmem őket letesztelni. Én tradelni szeretek. Viszont úgy vettem ki a szavadból, hogy te pont ilyeneket keresel. Ezek közül nekem 1 nagyon mozgatja a fantáziám. Úgy hívják, hogy "Little Acorns". Egész hosszútávú teszt található róla itt: http://www.bettingsystemtruths.com/
De régebben más oldalakon is pozitívakat olvastam róla, ezért be is szereztem, de hangsúlyozom, hogy egyáltalán nem teszteltem. Alacsony lovi favorit lay-ről van szó, így egész hosszútávú bukószériát is elbírhat.

Sziasztok!

Jatszik ezen az oldalon valaki? Ha igen milyenek az oddsok illetve kifizetesnel ha jol hallottam vannak koltsegek. Ez igaz? Koszi elore is a valaszt!

Szia Kelta! Nem feltétlenül csak fociban gondolkodom, csak igazából a foci igen népszerű és minden sport közül az az amihez a legjobban értek(ha szabad így fogalmazni ::)), napról napra követek. A sport maga teljesen mindegy, csak működjön a rá vetített alapstratégia. Sokáig foglalkoztatott a jégkorong is, de sajnos a betfair-en szinte egyáltalán nincs megfelelő piac ahhoz, hogy játszani lehessen. Sajnos a lovi-futamokat abszolút nem követem de sok helyen olvastam már, hogy igen szép pénzeket lehet nyerni vele, esetleg még a tenisz mint olyan amit népszerűnek tartok, bár ott még egyáltalán nem figyelgettem az oddsokat élő periódusban. Ez amit belinkeltél, leírás alapján nagyon ígéretesnek hangzik. De ha annyira jól működik miért ossza meg a szerzője ahoz képest potom összegért másokkal? Olvastál már olyat, beszéltél már olyannal aki használta a módszert/tippeket? Esetleg neked van személyes tapasztalatod vele kapcsolatban?  :laugh:

Idézetet írta: Zolejman Dátum december 05, 2015, 16:59:35
Nyilván senki sem köti a más orrára, ha van egy működő stratégiája, én csak arról szeretnék meggyőződni, hogy nem egy nem létező dolgot keresek. A tradelés sajnos nem működne jelenleg az életemben mivel tanulok és korlátozott időm van gép előtt tölteni minden időm. Bár tudom ez a sportfogadáshoz igen fontos kellék. A másik dolog, hogy a Betfair helyzete mennyire biztos jelenleg? Elég kellemetlenül érintene, ha befagyasztanák a pénzem, ha ne adj Isten úgy alakulna, hogy belevágjak. Sajnos még kész stratégiával nem rendelkezem, ám mostanában rengeteget foglalkozom a dologgal, és csak reménykedni tudok benne, hogy előbb utóbb kilyukadok valahová. Válaszotok előre is köszönöm!  :)

Ha csak simán fogadni akarsz, akkor nem muszáj a betfairhez ragaszkodnod, mert a meccs előtti szorzóinál máshol általában találsz jobbakat. (ugye a nettó szorzót kell számolni, amelyből már levontad a betfair jutalékát: (szorzó - 1) x 0,935, majd +1. Ez a valódi szorzód.)

Egy évvel ezelőtt is aggódtál az miatt, hogy beragadhat a betfairnél a pénzed, minimális az esély, hogy ez a blokkolás miatt vagy más okból megtörténik.
A korrekt irodák korrekten elszámolnak, ha te már nem tudsz vagy nem akarsz náluk játszani...

Igen, minden stratégiánál fontos a meccsválasztás, mivel ha a meccsek összessége nyereséget eredményezne a fogadóknak (azaz ha mindent megjátszanál egy adott piacon szelektálás nélkül) , akkor azon a fogadóiroda bukna. (a betfair persze ezen sem, de a fogadótőzsdék és a "hagyományos" irodák szorzói együtt mozognak.)
A szorzókban az esemény előfordulási valószínűsége van benne alapból, az irodák és a fogadók a múltbéli statisztikákból számolják a szorzókat. Ha ebben te látsz "hibát", azaz szerinted nagyobb valószínűséggel következik be egy kimenetel, mint amit a szorzója tükröz, akkor arra érdemes fogadni.
Ez egyébként indokolhatja a "titkolózást" is, mert minél többen tudnak egy nyereséget ígérő piacról, annál alacsonyabb szorzók lesznek ott a későbbiekben.  :)
Jó példa erre az NHL döntetleneké, ahol a 2009/10-es szezonban még csak elvétve adott 4-es alatti szorzót mondjuk a bet365, mostanra meg csak elvétve ad 4 felettit.  :)
Szerintem esett vagy 4 tizedet az átlagszorzó...

Igen, a martingale jó eséllyel bukó, ráadásul egyre nagyobb összegeket kell kockáztatnod arányaiban egyre kisebb nyereményért. (ha az alaptéted körüli összeget szeretnéd megnyerni profitként)
Amikor 1000 ft-ot felteszel 1000 ft nyereségért, az oké, de a 7. körben már elmondhatod, hogy 127 000 ft-ot kockáztattál összességében 1000 ft profitért. (a "klasszikus", duplázós formánál)

Igen valóban ódzkodom bármely online fogadóportálra való pénzfeltöltéstől, mivel még nincs gyakorlati tapasztalatom ezzel kapcsolatban és a nyári betfair zár (az én szolgáltatómnál legalábbis) miatt merült fel bennem ismét. De a betfair korrektságáról már itt és más fórumokról is megbizonyosodtam. A 6,5% jutalék leszámolásával már valóban nem olyan kiugróak az oddsok, azonban a lay-opció miatt a Betfair mellett tenném le mindenképp a voksom attól függetlenül, hogy ennek fényében sincs még működőképes alapstratégiám. Azonban bízom benne, hogy a befektetett idő és a rendszer tanulmányozása, régebbi eredmények statisztikák elemzése meghozza az áttörést. Minél inkább beleásom magam annál inkább rá kell jöjjek, hogy baromi nehéz "szakma" ám ez...  ::)

Kaszinónál található Countdown to Christmas promóban ma 5 pörgetés jár a Santa Surprise gépen. Az ajánlatot el kell fogadni először, a nyeremény egyből a főszámlára került. Nekem 0,67 € jött, egyet pörgettem belőle, beadta az egyik bónuszjátékot, 4,26€ lett a vége  :great:

1.4€ , pedig volt bónusz játék is.  :ok: :redchug:

#2308 december 25, 2015, 13:55:14, ncis88
0.6Euró jött a pörin, abból elmentem roulettezni, közben elfogadtam egy másik akcióta, ahol 10euró tétre adnak 5 bónuszt. Sikerült 3euroig felvinni , közben meg lett a 10euró tét és így kaptam még 5 bónuszt. Szóval lett 8euróm, abból 3 valódi pénz 5bónusz. Összesen 50et kellett még eljátszanom a kaszinóban, 5bónusz x10es forgatás. Rouletten szépen pakolgattam mindig két tucatot és a 8euróból lett is a forgatás végére 20.

Az a jó a bónuszban hogy kockázat nélkül játszhattam, hiszen ha lementem volna az eredeti 3eurora akkor elveszett volna a bónusz de a valódi pénzem megmaradt volna. Szóval nem változott át a valódi pénz bónusszá a forgatás végéig.

0,00 €.  :redchug:
Úgy látom nálam mindig a 2 véglet van: nem ad semmit vagy több száz €-val távozok...