Eb hírek/pletykák/érdekességek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


"Ronaldo épp yachton rúdtáncolt"  :D :D

Lehet ezzel a véleménnyel egyedül leszek (és negatívkodok itt  ;D), de nekem eddig ez az EB eléggé gyenge. Persze első kör stb., de olyan mintha minden csapat csak vergődne. Kb kétféle játékstílus van:
a., Atlético Madridnak hiszik magukat, védekezés és majd találunk valamit, csak annyi a differencia, hogy itt nem Simeone az edző egyik csapatnál se, így kb olyan mintha egy gyenge megye kettes csapat védekezését látnánk (mint tegnap a csehek), akik bíznak a jószerencsében, és össze-vissza vagdossák a labdát.
b., Barcelonának hiszik magukat, és azt gondolják, hogy 4-5-et tudnak egymás után emberhez passzolni, plusz azt gondolják, hogy Suarezzel és Neymarral ékesített csatársoruk van (akik technikásak), közbe csak Hazardjuk van vagy egy Thomas Müllerjük (akik ettől rohadt messze állnak). Így egy botladozó csatársort lehet csak látni a csapatok többségénél.
Ha ez a két játékstílus nem megy (márpedig miért is menne), akkor a csapatok meg vannak lőve. Üde színfolt volt az írek játéka, akik megpróbáltak távolról lőni, vagy a horvátoké (pár perc erejéig), de ez eddig nagyon unalmas. Meccsek többségén elalszom.

Idézetet írta: Pozzato Dátum június 14, 2016, 13:38:52
de ez eddig nagyon unalmas. Meccsek többségén elalszom.

Ajánljak valami jó sorozatot?  ;D :D

,,Argentínát is eléggé esélyesnek tartom a dobogós helyezésre"
(Voksán Virág az Európa-bajnokságról)

Én rosszabbra számítottam, szóval nekem eddig pozitív csalódás  :D
De komolyan, az ír-svéd, az albán-svájc és a német-ukrán egész jó meccs volt, az angolok, a horvátok jól játszottak, a második félidős spanyolok sem voltak rosszak, az olasz-belgán is sok helyzet volt. Mivel az alapkoncepció az hogy ne kapjanak gólt, mert elég a három pont, nem is fogunk 3-3 -akat látni, de sztem nem olyan rossz ez ahhoz képest hogy mennyire fel lett hígítva a mezőny.
Müllerrel mi bajod? Ha valamelyik spanyol gigásznál tolná, egy szintre lenne szopkodva CR-rel és Messivel, de legalábbis Neymarral és Suárezzel.


Már az angolok elleni meccs közben is így gondoltam, de most már biztos vagyok benne, hogy az orosz csapat a legrosszabb, az egész ebén.

+1, ajándék volt az 1,64 az x2-re. A csehekre kiváncsi leszek egy más felfogásban, meg az északírekre is. De elsőre ők se voltak jobbak.

Idézetet írta: alexthebest Dátum június 15, 2016, 16:22:11
+1, ajándék volt az 1,64 az x2-re. A csehekre kiváncsi leszek egy más felfogásban, meg az északírekre is. De elsőre ők se voltak jobbak.

Cigány spanyolok is a listán. Húgy-gyengék.  :cya:

Most komolyan, ez a Svájc mire lett sztárolva? Van egy-két fasza szürke eminenciás, de amúgy nulla. Szélsőhátvédek folyamatosan elől, középső bekkek hibát hibára halmoznak, Shaqirinek egy jó megmozdulása nincs, Seferovic a svájci Szalai, csak még gólt sem tud rúgni  :P Embolo nagyon jó kis playa lesz, de most ő is csak bénázik, szerintem barna a gatyó.
Mindkét hulladék csapatot csúnyán megütnénk, ide velük!!

Megkövetem magam, addig volt gyenge ez az EB, amíg a mi meccsünk nem jött. Oktattunk, egyből fellendült a színvonal. Mi vagyunk a legjobbak, többi egy nagy szar.  :beerchug: :ok:


Aki a hendit tette, az nem kicsit fogta a malac farkát  ;D
Szinte ugyanaz volt mint a spanyol-cseh, a nagycsapat gusztustalan első után a második félidőben nyom, majd a végén nyer. Viszont itt az albánokat lehet sajnálni, ők fociztak is, számomra szimpatikus csapat. Sztem nem kapnak ki a románoktól, tutitipp  :ok:

Hát mit passzolt Pogba a végén... :o :ok:

Idézetet írta: LosGabos Dátum június 15, 2016, 22:53:53
Jó cikk.

http://eb2016.24.hu/hirek/2016/06/15/bernd-storck-vagy-latnok-vagy-zseni/

El tudom képzelni, hogy most nem Szalai fog kezdeni...hanem Priskin és Niko:) (nem a Segal)

Mondjuk nem néztem vissza, de Strock alatt a kezdő csapat állt már fel igazi két csatárral...???