csabax tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Éjszakára ez a két szelvény ment:

Samantha Stosur   Samantha Stosur v Eugenie Bouchard (Mérkőzés győztese)   10/13/2013   Egyik sem   1.57    :great:

és

Kristina Mladenovic és Flavia Pennetta   Stosur/ Zhang v Mladenovic/ Pennetta (Mérkőzés győztese)   10/13/2013   Egyik sem   1.72  :great:


Vb-selejtező: Ki nevet a végén?

Olaszország, Hollandia, Belgium, Németország és Svájc már kijutott Európából a 2014-es labdarúgó világbajnokságra. Oroszországról és Spanyolországról még nem lehet 100 %-os biztonsággal kijelenteni, hogy vb-résztvevő, ám nyugodtan el lehet könyvelni, hogy az lesz. Már csak két európai csoport (G, H) esetében nem lehet  tudni, hogy ki végez az élen (és kvalifikálja magát a világbajnokságra). A kilenc csoport második helyezettjei közül a legjobb nyolc válogatott pótselejtezőt játszat,  s az oda-vissza alapon lejátszandó mérkőzések győztese is részt vehet a világversenyen. Az október 15-i - utolsó - forduló előtt a következő válogatottak vannak  pótselejtezőt érő helyen: Görögország, Portugália, Ukrajna, Franciaország, Svédország, Izland, Horvátország, Törökország. Esélylatolgatás következik.

Tovább: http://www.sportfogadas.org/elozetes-Vb_selejtezo_Ki_nevet_a_vegen-3928.html

Így juthatunk ki a brazíliai világbajnokságra:

Repülőjegy: 248 000 forint
Repülőtéri illeték: 48 000 forint
Taxizás: 7500 forint
Szállás félpanziós ellátással: 12 000 forint / fő / éjszaka
Belépőjegy a stadionba, állóhely / ülőhely: 22 000 forint – 48 000 forint
Összesen (ötnapos tartózkodással, visszaút nélkül): 418 000 – 463 000 forint

#4834 október 16, 2013, 16:14:07, csabax
Anglia - Lengyelország

Tipp: Anglia hendikep -2 gól
Odds: 2.90
Fogadóiroda: Nordicbet
Tét: 10


Anglia válogatottjának nincs töprengenivalója: ha egyenes ágon akar világbajnoki résztvevő lenni, akkor nyernie kell. Már a döntetlen sem jó az angolok számára. A rivális - és szintén vb-szereplésre pályázó - Ukrajnának csak egyetlen ponttal van kevesebbje, s mivel Mikhail Fomenko szövetségi kapitány csapata az utolsó (és 1-46-os gólaránnyal rendelkező) San Marino ellen játszik, nyugodtan lehet számolni azzal, hogy három pontot szereznek az ukránok.

Anglia nemzeti csapata bukott már el világversenyen való részvételt a selejtezők végén, ám szerintem nem ez lesz az az alkalom, amikor repetázni fog. Rooney és társai már előző - Macedónia ellen 4-1-re megnyert - mérkőzésen is megmutatták, hogy nem bízzák a dolgokat a véletlenre, s nem csak ígérik, hogy gond nélkül kvalifikálják magukat a világbajnokság, hanem tesznek is arról, hogy ez így történjen.

Akárcsak más tekintetben, hiányzók terén is jól áll Roy Hodgson edző válogatottja. Mindössze Cleverley, Ashley Cole és Kyle Walker nem áll a csapat rendelkezésére, mindenki más igen. Várható tehát, hogy a csatárok közül Rooney, Sturridge és Welbeck lép pályára, a pálya közepén pedig Gerrard és Lampard is játszani fog. Walker helyén valószínűleg Smalling fog szerepelni, s valami gond lesz a csatárokkal, akkor Sterling áll bevetésre készen.

A lengyel válogatottból két Lukasz fog hiányozni, Piszczek és Szukala. Nem a szigetországban pályára lépő játékosok alkotják Waldemar Fornalik szövetségi kapitány legerősebb csapatát, ráadásul a vendégek számára teljesen tét nélküli a találkozó. Esetükben maximum a presztízsről beszélhetünk. Arról, hogy esetleg jól szeretnének szerepelni a Wembley-ben. Más hajtóerő nincs számukra.

Kényelmes angol győzelmet várok. Úgy vélem, hogy az angolok tanultak az előző világversenyek selejtezőinek hibáiból, s ezúttal nem kívánnak hasonló kudarcot átélni. A fő tippem az egygólos hendikepes angol győzelem, ám végül úgy döntöttem, hogy bevállalom a kétgólos hendikepes angol sikert. Előfordulhat, hogy lesz némi izgalom a tipp miatt, de ez legyen a legnagyobb problémám az életben. Az angolok egygólos hendikepes győzelmében biztos vagyok, de úgy vélem, hogy Gerrard, Rooney és Lampard nem fog sokat tökölni a továbbjutással. Három gólt rúgnak és egyet sem kapnak az angolok.

Tipp: Anglia hendikep -2 gól.


Bet365 | Betfair | Betredkings | Fortunawin | Ladbrokes | PaddyPower | Pinnacle | Sportingbet | Tipico | Unibet | WilliamHill

2-0

#4835 október 16, 2013, 16:13:39, csabax
Románia - Észtország

Tipp: 3,5 gól fölött
Odds: 2.65
Fogadóiroda: Sportingbet
Tét: 10


Ez is bekövetkezett! Mármint az, hogy az összes román focidrukker Hollandiának szurkol. Annak, hogy a narancsmezesek nyerjenek Törökországban, hiszen csakis ebben az esetben reménykedhetnek a pótselejtezőt érő 2. hely megszerzésében. Igazán pikáns az lett volna, ha a Magyarország-Andorra találkozó eredményétől függött volna a románok sorsa. Egészen konkrétan azon, hogy a magyar győzelem román vb-részvételt jelentett volna. Vajon a románok szurkoltak volna a magyaroknak? Esetleg a magyarok képesek lettek volna kikapni Andorrától, csak azért, hogy a románok ne jussanak ki a világbajnokságra?

Jelenleg azonban az a helyzet, hogy Románia válogatottjának nyernie kell Észtország ellen, s emellett természetesen reménykednie abban, hogy Hollandia győzni fog Törökországban. Ebből annyi múlik a románokon, hogy verniük kell ellenfelüket. Mivel számukra nagy a tét, az észtek számára pedig tökmindegy az eredmény, úgy gondolom, hogy a hazaiak jócskán túl fogják teljesíteni a penzumot. Nagyon be fogják biztosítani a győzelmet, és legalább négy gólt fognak szerezni. Talán még többet is. Azzal is számolok, hogy az észtek is betalálhatnak a románok kapujába. Reális erre az esély. Szóval, ha minden jól működik, akkor simán jönnie kell a 3,5 gólnál többről szóló tippemnek.

Nem volt véletlen, hogy az előző, Andorra elleni meccsen az eddig kevés játéklehetőséghez jutók szerepeltek. Piturca szövetségi kapitány nem kockáztatott, s az észtek elleni találkozóra gondolva, több játékosát is pihentette. Tehát lesznek változások a román csapatban. A csatársorban egyértelmű Marica szerepeltetése, ezt viszont azt jelenti, hogy az Andorra ellen gólt szerző Keserü kiszorul a kezdőcsapatból. Középen is lesz változás (Tanase játszik Maxim helyett), a védelemben pedig úgyszintén (Latovlevici kispadra kerül és visszatér Rat, míg Chiriches helyén valószínűleg Gaman fog játszani).

Az észtekről újfent az mondhatnám el, amit a törökök elleni mérkőzés kapcsán: tudnak gólokat kapni, s akkor játszanak jól, ha hagyják őket. Védekezni nem tudnak, s ha gólt szereznek, akkor Vassziljev lesz a tettes.

Azért tippelek sok gólra, mert Románia válogatottjának azzal is érdemes számolnia, hogy Törökország legyőzi Hollandiát, s ez esetben a gólkülönbség fog dönteni. Ezen a téren rosszul áll a román csapat, így nem árt 5-6 góllal vernie Észtországot. A hendikepes román győzelem nem tűnik rossz tippnek, ám mégis maradok a góloknál. A sima hazai siker (4-0, 4-1, 5-1, 6-1) nagyon benne van a pakliban.

Tipp: 3,5 gól fölött.


Bet365 | Betfair | Betredkings | Fortunawin | Ladbrokes | PaddyPower | Pinnacle | Sportingbet | Tipico | Unibet | WilliamHill

2-0

#4836 október 16, 2013, 16:13:17, csabax
Izrael - Észak-Írország

Tipp: Izrael hendikep -1 gól
Odds: 2.40
Fogadóiroda: Sportingbet
Tét: 10


Nincs tétje a találkozónak, hiszen ebből a csoportból (F), az Azerbajdzsánban szereplő Oroszország 99,98 százalékban már világbajnoki résztvevőnek érezheti magát, a  Luxemburgot fogadó Portugália pedig pótselejtezőre készülhet. Az izraeli válogatott a csoport 3. helyén van, s ott is zárja a sorozatot, függetlenül attól, hogy győzni, avagy veszíteni fog az észak-írek ellen.

Szerintem nem fog veszíteni a hazai pályán játszó Izrael. Döntetlenről sem lesz szó, sőt, azt vélem, hogy egy gólnál nagyobb különbséggel fog nyerni a hazai csapat.  Amolyan örömünnepet várok, már csak azért is, mert az izraeliek végig jól teljesítettek ebben a sorozatban, s ha már eddig szépen játszottak, akkor illik így búcsúzniuk a szurkolóktól. Az eddigi 9 mérkőzésen 18 gólt szerzett az izraeli csapat, s ezzel alig maradt el a 19 gólos Oroszországtól. Ebben a rangsorban előzi Portugáliát, ugyanis a luzitánok csak 17 gólt szereztek. A csoport többi tagjáról nem érdemes beszélni, mindhárom csapat termése tíz gól alatt van.

Józsi mester, azaz Benajun sérülés miatt hagyja az összecsapást, de játszani fog az izraeliek gólvágója, Ben Basat, valamint a másik gólérzékeny csatár, Shechter is.  Továbbá várható, hogy Bibras is a pályán lesz, valamint Zahavi is.

A vendégek válogatottja nagyon gyenge, utóbbi öt mérkőzése közül négyet elveszített, egyet pedig (1-0 az oroszok ellen) hatalmas mázlival nyert meg. Azt a meccset talán azért nem bukta el, mert megtalálta azt, amit a magyar válogatottnak évtizedek alatt sem sikerül: a szerencsét. Természetesen a szerencse mellett sokat is tett a sikerért, például a játékosok nem mindegyiket, hanem csak minden második labdát passzolták az ellenfélhez, öngólt pedig nem szereztek.

Azért tippelek a hendikepes hazai győzelemre, mert minőségbeli különbség van a két csapat. Akkora a különbség, hogy összejöhet a 2-0-ás, 3-0-ás vagy 3-1-es izraeli siker. Más indokom nincs, igaz, nem is kell. Annyival jobb ellenfelénél az izraeli csapat, hogy hazai pályán hendikepes győzelemmel ünnepelheti meg a számára kimondottan szépre sikeredett selejtező végét.

Tipp: Izrael hendikep -1 gól.


Bet365 | Betfair | Betredkings | Fortunawin | Ladbrokes | PaddyPower | Pinnacle | Sportingbet | Tipico | Unibet | WilliamHill

1-1

#4837 október 16, 2013, 16:12:37, csabax
Belgium - Wales

Tipp: Belgium 3,5 gól fölött
Odds: 3.50
Fogadóiroda: bet365
Tét: 6


Magyarország focidrukkerei közel 30 évvel ezelőtt gondolták azt, amit mostanság a belga szurkolók tesznek: nemzeti csapatuk parádés teljesítménnyel jutott ki a világbajnokságra, s annyira jól játszott, hogy a drukkerek nem csak a jó szereplésben bíztak (jogosan), hanem abban is (a vérmesebbek), hogy világbajnok lesz a válogatott. Magyarország esetében tudjuk, hogy mi következett: a mexikói világbajnokság, a kiváló teljesítmény helyett egy - hatalmasnak bizonyult -, 0-6-os kudarc Szovjetunió ellen, valamint a napjainkig tartó lejtmenet és az álszenteskedés. Belgium egyelőre ott tart, hogy kiváló csapata van, amelyik kijutott a világbajnokságra, s a belga fociszurkolók bíznak a jó vb-szereplésben. (A vérmesebbek a világbajnoki cím megszerzését sem tartják kizártnak.)

Jelenleg az a helyzet, hogy - az utolsó selejtező eredményétől függetlenül - Belgium fociválogatottja kvalifikálta magát a világbajnokságra. Kilenc mérkőzésen 8 győzelem, 1 döntetlen, nulla vereség, 17 szerzett és 3 kapott gólt a mérlege. Nem rossz mérleg, s akár úgy is lehet fogalmazni, hogy nagyon jó. És melyik lesz a belgák Wales elleni kezdőcsapata? Courtois - Alderweireld, Van Buyten, Vermaelen, Pocognoli, Chadli, Witsel, Dembélé, De Bruyne, Lukaku, Mirallas. Van egy hiányzó: Fellaini.  Helyette játszik Dembélé. Ismerős nevek. Talán csak Pocognoli neve nem annyira ismerős a fociszurkolóknak. Egyelőre. (Pocognoli a Hannover focistája, de korántsem biztos, hogy a 26 éves hátvéd ebből a német csapatból fog visszavonulni.)

A vendégeknél rengeteg a hiányzó: Bale, Williams és még nagyon sokan mások. Nem sorolok neveket, mert fölöslegesnek érzem (kevésbé ismert játékosokról van szó), de az a lényeg, hogy egy kezdőcsapatnál is több hiányzója van a szigetországi csapatnak. Már a múlt heti, Macedónia elleni mérkőzésen is abban reménykedtem, hogy Wales csapata nem fog jól teljesíteni. Reménykedésem hiábavalónak bizonyult, ugyanis a délszlávok annyira gyengén muzsikáltak, hogy a nagyon tartalékos Wales képes volt hazai pályán nyerni.

Ezúttal idegenben játszik tartalékosan a walesi csapat. Ha a belga csapat úgy akarja, akkor kiütés lesz a mérkőzés vége. Azért tippelek háromnál több hazai gólt, mert a belgák örömjátékát várom. Annyira gyenge ez a meghatározó játékosainak többségét hiányoló Wales, hogy a végeredmény csak a belgákon fog múlni. Ha sok góllal akarják megünnepelni a világbajnokságra való kijutást, akkor megfelelő csapat ellen lépnek pályára. Ha nem lesz kedvük ünnepelni, akkor szívás van, ám bízom abban, hogy 5-6 góllal küldik haza a szigetországiakat.

Tipp: Belgium 3,5 gól fölött.


Bet365 | Betfair | Betredkings | Fortunawin | Ladbrokes | PaddyPower | Pinnacle | Sportingbet | Tipico | Unibet | WilliamHill

1-1



#4840 október 16, 2013, 21:16:40, csabax
Élő 0-0-nál, ajándék ingyenpénz:

FFC Turbine Potsdam - nők   FFC Turbine Potsdam - nők v MTK Hungaria - nők (Játékidő eredménye)   10/16/2013   Egyik sem   1.14  :great:

#4841 október 16, 2013, 21:16:59, csabax
Élő 0-0-nál (mire bemásoltam már 3-0):

Felett: 1.5   FFC Turbine Potsdam - nők v MTK Hungaria - nők (Mérkőzés gólok)   10/16/2013   Egyik sem   1.50  :great:

#4842 október 17, 2013, 18:17:22, csabax
Élő:

Mladenovic/Piter   Foretz Gacon/Hrdinova v Mladenovic/Piter (Mérkőzés nyertese)   10/17/2013   Egyik sem   1.95  :great:

#4843 október 17, 2013, 19:46:57, csabax
Fenerbahce Ulker   Budivelnyk v Fenerbahce Ulker (Mérkőzés győztese)   10/17/2013   Egyik sem   1.22  :great:

#4844 október 17, 2013, 19:15:57, csabax
Élő:

Sabine Lisicki   Sabine Lisicki v Tereza Smitkova (Mérkőzés nyertese)   10/17/2013   Egyik sem   1.11  :great: