Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Remek írás! :ok: Az érzés is ismerős. Még csak azt sem mondom, hogy tele kellene, hogy legyen a csapat magyarral, mert a mai modern fociban már nem ez a jellemző. De pár olyan játékos jó lenne, akikbe a szurkoló 'kapaszkodni tud'. Igaz velük meg az eredményesség nem lenne meg; szóval nem egyszerű Oroszék helyzete sem.

És azt hiszem nem emelted ki, de a 70. perc után hatalmasat romlott Blazic játéka; én már féltem mikor neki passzoltak..

Idézetet írta: Sound Dátum szeptember 24, 2020, 14:21:33
Lehet, hogy ez az ára a Bl-nek, s persze örülök, de a felhőtlen boldogság helyett (amit egy szurkoló érez), egyszerűen tudomást veszek a zajló folyamatról, és ha fogadni kell, hát befektetem a pénzt, had fialjon.
Szinte mindennel egyetértek @Sound , ezzel kicsit vitatkoznék, vagyis inkább azt mondanám, hogy megfelelő identitás és koncepció nélkül, ez az ára a BL-nek. Vannak csapatok, akik rögtön akarják a sikert; bajnoki címek, EL és BL, de lehet ezt úgy is, hogy ne külföldiekből álljon a klub, hanem magukénak érezzék a szurkolók. Pár példa az elmúlt évekből, akik szintén BL-be kerültek, de a jövőre is gondoltak, nemzeti értékek voltak előtérben és a helyi fiatalokra való építés:
- Stade Rennais: Eduardo Camavinga, legnagyobb francia tehetség, saját akadémiás, ahogyan Gerzino Nyamsi, Brandon Soppy, Yann Gboho, Lucas Da Cunha stb., akiket valószínűleg idén építenek be a keretbe
- Genk: Belgium egyik legnagyobb utánpótlásra építő csapata, akiknél a 2000-es évek elején döntöttek úgy, hogy a csapat inkább akadémiára költ, megfelelő utánpótlásra, ahonnét majd jönnek a fiatalok. Azóta olyan játékosokat neveltek ki, mint De Bruyne, Courtois, ráadásul bajnokok lettek, tavaly BL-főtábla
- Dinamo Zagreb: őket szerintem nem kell külön taglalni
- Slavia Prague: tehetséges cseh edző és honi játékosok

Van a másik út, ahol a Qarabag, Ludogorets és ahol a többiek találhatóak, ők rövid időn belül lemorzsolódtak, amint apadt a forrás. Idő eldönteni, melyik utat járja be a Fradi.

Köszönöm szépen a hozzászólásaitokat, ezek szerint nem csak én vagyok ezzel a fura ,,hiány", ,,identitás nélküliség" érzéssel így. Mindamellett örülök, hogy a klubfoci fejlődik, és zsinórban harmadszor is van csoportkörös csapatunk, Csányi Sándor ezt 2015-től tervezte, végül csak megvalósul, s ha a Fradi Bl-be kerül, szerez egy-két pontot, akkor, még könnyebb ágon selejtezhet a jövőben.

Latzka igen ez a Blazic dolog nekem nem volt meg, mert átmentem a Kijev meccsére pénzt csinálni...nem tudott megtartani a Fradi, mint nézőt, s csak a hajrára jöttem vissza.
A mai program:

18:00
Vidi-Reims
Első szándékú, (vágy) tipp: 1x 1,76


Az igazság az, hogy ez a Reims nem egy nagy kaland, nem olyan fajsúly, mint volt a Torino a Lokinak, vagy a Sevilla az Újpestnek. Ráadásul rossz formában is vannak a franciák, úgyhogy lesz esély egy meccsen meglepetést okozni. Minden mellébeszélés, és rossz foci ellenére hiszek Márton Gáborban és a filozófiájában: mélységi passzok, üres területek nyitása. Csak a játékosok (Petrjak, Houri) lennének kicsit alázatosabbak, s Niko és Zivzivadze használják ki helyzeteiket.

az esti pesti döntő előtt, pénzcsináló opciónak néztem ki magamnak két meccset, hátha a Bayern fél óra alatt ver egy hármast és érdektelen lesz a Sevilla elleni találkozó.

20:30
LASK-DAC
Első szándékú tipp: DAC gólok 0,5 fölött 1,43

A DAC egy overes csapat, a linzi is az volt valamikor, de mintha, az újraindulás/pontlevonás után megtört volna náluk valami tavasszal. Storck újabb bravúrra készül az Európa Ligában és Ausztriában ehhez egy gól szerintem minimum kell. Ha benne lesz a meccsben, rámegyek!

20:45
Rijeka-Kolos Kovalivka
Első szándékú tipp: x2 1,72


Sújtja minden a hazai csapatot, és a horvát kupagyőzelem után nem indult valami jól a szezonjuk. A Kolos Ukrajnában a 3-4. számú csapattá nőtte ki magát. Az Arisz Szalonikit verte idegenben legutóbb az El-ben, s meglepetést szagolok ezen a meccsen. Mindenképpen bele szeretnék nézni.

21:00
Bayern-Sevilla
LSD.: GURU 2,5 over


Üdv, béke:
sound

Sziasztok

Jól megszopatott mindenkit ez a Szuperkupa meccs. Igazából sokat gondolkodtam rajt, s egyetlen következtetésem van:
Sose menj a tömeggel! Ha lenne egy jó tipped egy meccsre, ami nagyon sok fogadót lázban tart, inkább engedd el, mert veszélyes piac – van másik, könnyebb!

a tegnapról:
Vidi-Reims 0:0

Számomra egy értékelhetetlenül rossz meccsen jött az alaptipp. Kovacsik – bravó!

LASK-DAC 7:0

3:0-ig és a kiállításig követtem a meccset, aztán elengedtem – nincs véleményem a történtekről!

Rijeka – Kolos 0:0

Na ez ugyanolyan fostaliga meccs volt, mint a Vidié. Csak annyi, hogy a rendes játékidő végén, kb. 10 percre felpörögtek a horvátok. Egyébként, úgy éreztem, hogy a vendégek kezükben tartották a meccset, de a hosszabbításban kiestek: 2:0. Alaptipp adta – parásan..

Bayern-Sevilla 1:1

Amikor megszerezte a vezetést a Sevilla szinte biztos voltam a 2,5 overben. Amikor egyenlített Goretzka, úgy gondoltam, hogy a félidőben már vezetni fog a Bl-győztes. Amikor a második gólt is elvették a Bayerntől azt gondoltam, hogy bassza meg, ezt elviszik hosszabbításig, baj lehet. Amikor az utolsó pillanatban En Nesyri (vagy hogyhívnak...) elbénázta a spanyolok meccslabdáját ajtó/ablak, azt gondoltam: barátocskám Te miért nem inkább egy marokkói tevével szerelmeskedsz a Szaharában.
na mindegy: a nemzetközi csúcsfoci, a sportfogadók igazi lélekvesztője!

Ma egy új nap, új esélyek és kalandok! Hamarosan jövök a részletekkel.

bartsággal, nyugalommal:
sound



Sziasztok

A mai programot felrakom – elég zilált lett ez a péntek, mindegy, a lényeg, hogy ideértem.

20:00
Puskás-'kavics
Első szándékú tipp: 1x 1.35
Második szándékú tipp: 1,5 over 1,25


Igazából mindkettő szorzó esik. Azt gondolom, hogy a felcsútiak az El-szereplés miatt kénytelenek voltak fiatalítani (ami a dolguk lenne), és jók a ,,gyerekek"! Rendesen jól csinálja velük Hornyák. Kuttorék szerintem nem tudják majd megismételni a tavalyi évet. Zivzivadze igencsak hiányzik, persze most még boldogok két győzelem után (Paks, Budafok – a két leggyengébbet győzték le....), de lesznek itt még lejtmenetek, egy Cseri nem elég egy nb1-es csapatba. Nem tudom, hogy mekkora az eső – oda kell ülni nézni.

20:00
Twente-Groningen
Első szándékú tipp: 1,5 over 1,36

Robben épp sérült a vendégeknél, és a Twente amúgy is jobb erőkből áll. Hollandia mindig is egy erős overes terep volt, s bár ez a két csapat nem viszi a meccseire a kiszakításra váró gólzsákokat, meglepődnék, ha nem születne legalább két találat! Mindenesetre párhuzamosan nézem majd a magyar bajnokival.

Lesz egy Hertha-Frankfurt is, majd biztos belenézek az utolsó félórába, de a tegnapi után nem kívánom a topfocit.

Üdv, béke:
sound

Zsezseg a meccs Berlinben
2,5 over 1.40

Sziasztok

Minimálisan, de pluszos lett a tegnap, nekem így már jó!
Egy két benyomás.

Puskás-Mezőkövesd 1:0

Utólag bánom, hogy nem guruztam meg – idő bajom volt, illetve csak a második számú tippem volt ez (első a Twente 1,5 over – azt sem guruztam...). Nem tetszett, hogy nem hagyta a fiatalokat Hornyák tovább: Radics és Auberbach, illetve  rutinosabb Szolnoki, Sandler kikerült, helyettük hat légiós, becserélve újabb három. A győzelem megvolt. A Mezőkövesd előtt idén sok csapat lesz majd sztem: a DVTK, MTK, Vidi, Fradi, Puskás biztosan, a Honvéd valószínűleg, és talán az UTE és a ZTE is. Kuttor öt védővel állt fel!, meg nyolc légióssal, akik nem okoztak számomra foci élményeket.

Olyan gyorsan megszületett a Twente első két gólja, hogy nem láttam értelmét bekapcsolódni, a vége 3:1.

Hertha-Frankfurt 1:3

Hamar lett itt is 0:2, de egy igen harcos berlini csapatot láttam és a félóra csúszás miatt tudtam értelmes időben kapcsoldni, hát overeztem, a sors vicce, hogy 0:3 lett!

Nem volt több a tegnapi napban, a mai sűrű lesz észnél is kell lenni! Hamarosan dobom a tervemet.

Üdv, barátsággal:
sound



Üdv Mindenkinek

Ma készültem a Salzburg meccsének 2,5 overes gurjára, amit végül két okból dobtam:
1. Reggelre leesett a szorzója 1,25-re
2. Alapelv, hogy csak olyan meccset ajánlok, amit tudok élőben nézni.

Úgy látom a mai napirendem, kb, hogy 19:00/19:30 körül érek képernyő közelbe, így csak ezekből a meccsekből válogatok. Első körben így is potenciálisan 14 esemény került a látókörömbe, aztán két rosta után maradt hat meccs, tehát a terv:

18:00
Sampdoria-Benevento
Első szándékú tipp: 1,5 over 1.28


Az van, hogy az újoncot Pipo Inzaghi hozta vissza az élvonalba, a boszorkányok alapban egy overes csapat, első fordulós meccsük elmaradt. A Sampot verte a Juve (3:0), ők meg nyilván el akarják kezdeni a pontgyűjtést, akár extrém 4-5 gólos meccs is kerekedhet ebből.

19:00
ZTE-DVTK
Első szándékú tipp: 1,5 over 1.22


Két támadó felfogású overes csapat, bár a vendégeknél Grozav nélkül nem lesz olyan éles a kés!

19:05
Osijek-Gorica
Nincs tipp, de...


Szerintem jelenleg a horvát élvonal második és harmadik legjobb csapata játszik egymás ellen, csak azt nem tudom eldönteni, hogy melyik-hányadik? Nagyon erős első 20 percet tolt az Osijek Varasdon, a Gorica, meg eszelősen termeli a gólokat. Alapszabály, hogy mindig a jobban védekező csapat akarata érvényesül, de most ezt nehezen tudom elképzelni, mert az eszékiek meccs közben is folyamatosan hullámzó teljesítményt mutatnak. Most úgy érzem, hogy a Gorica jó lesz az egy pontra (x2) – 2,37! Mindenképpen nézni kell, mert nagyon jó meccs lesz, illetve lehet bármi: pl. vendégkiállítás 3:0; vagy taktikai csapásmérés után 1:5!

20:45
Inter-Foirentina
Első szándékú tipp: hazai – 1,54


Vártam már vissza Conte csapatát, mert nagyon sok pénzt termelt nekem tavasszal. Most a bari meccseken 7:0al és (Pisa), 5:0-al (Lugano), melegített a Nerazzurri. Nagyon várom ezt a mérkőzést.

21:00
Ajax-Vitesse


Igencsak overes a holland bajnokság, így ma este rajta tartom a szemem. Két olyan csapat feszül egymásnak, aki első két-két bajnokiját behúzta. Nyílt támadófocit várok, a 2,5 over 1.30-ról indul.

21:00
Betis-Real Madrid


Borzalmasan gyenge volt Zidan csapata az első fordulóban. Szkeptikus vagyok a változást illetően, meglátom hogyan érdemes, hogyan tudom megosztani a figyelmem este 10 körül.

Üdv, béke:
sound


Egyre nagyobb kockázatot vállal a Diósgyőr.
2:1-nél szerintem jó a 3,5 over 1.28

Inter-Fio 0:1 - nél
1x 1.52; felborul a pálya; Conte mindenkit is megöl...

Sziasztok!

Rendesen nagyon jó lett a tegnap 5/5-ös! Jobb is lehetett volna, ha a Salzburgi overt nem hagyom másnapra pénteken. De ne legyek telhetetlen, ma hajnalban (álmatlanság miatt) megírtam mára két gurut, s remélem le is zárom vele a hónapot, pozitív mérleggel. Ritka, hogy a szombat így sül el, egy fogadótársam szokta mondani: szopó szombat, jó vasárnap; vagy jó szombat szopó vasárnap. A mai programom még nincs meg, de visszacsatolás a tegnapra.

Samp-Benevento

Mire leültem nézni, 2:1 volt, azaz jött simán az over. Aztán láttam, hogy 2:3...hát írtam, hogy akár 4-5 gól is lehet. Szeretem az olasz focit na!

Osijek-Gorica 2:1

Kezdeményezőbb volt az első félidőben a Gorica, de az eszékiek veszélyesebb támadásokat vezettek. Első 45. perc utáni 11-essel vezetett a hazai csapat. Bjelicáék megölték a focit, majd jött a 70. percben Doka kicsit túlzó kiállítása – ember és gólhátrányban voltak a vendégek. Megint bizonyított Kahlina, a vendégkapus, helyén volt a szíve és az Osijek nem tudta lezárni a meccset. Aztán elpasszolta magát a hazai védelem, és Lovric bal lába (ezúttal nem szabadrúgásból, hanem átlövésből) elsült. Hihetetlen, hogy a Goricának emberhátrányban is volt sansza a fordításhoz, végül egy 11-est nem kaptak meg, válaszként az eszékiek a 96-ik percben betaláltak. Kicsit lejtett a hazai pálya, inkább ikszes volt ez a meccs!

ZTE-Diósgyőr 3:1

Tulajdonképpen csak megvillanásai voltak a miskolci csapatnak. Grozav nagyon hiányzott. 2:1-nél lehetett érezni, hogy egyre többet fog kockáztatni Feczkó Tamás, pedig a Zete ekkor is sokkal kreatívabb támadásokat vezetett. Nem kellett izgulni az overekért.

az esti program maga volt az őrület...

Inter-Fio 4:3

Állat az Inter, ezek brutálisak, amikor letámadnak, szabályosan lerohanják az ellenfeleiket. Mégis fordult a kocka párszor: 0:1, 2:1, 2:3, 4:3! Szerintem azt bukta be az Inter először, hogy 2:1 után esze ágában sem volt visszaállni ugyanúgy folytatta a lerohanást. Arra gondoltam, hogy azt is számolni kellene, hogy a Fio hányszor tud átmenni az ellenfél térfelére. Aztán Ribery kiosztott két zseniális passzt s fordult az eredmény. A harmadikat lövő Chiesát Lirola váltotta, ő is kapott egy gólpasszt a franciától, de a ziccert kihagyta, így 2:4 helyett lett 4:3! Előtte azonban jöttek a cserék: Ribery-Cutrone – hát ész helyett egy erőcsatár, gondolom Iachini arra gondolt, hogy a felrúgott lasztikat majd jól megtartja, csak amíg az öreg gall a bal oldali vonal mellett összeszedte a labdákat és ,,forintosította" azokat, addig az új ék egyedül lézengett elől (magyarul nem volt hasznos). Conte is belenyúlt: Young, Barella, Perisic le – Sanchez, Vidal, Nainggolan be. Hááát. Lelassult az Inter, a korábbi őrület elveszett és pozíciós játék alakult ki. Na mondom ez kampo...erre a nagy erőlködésből két perc alatt 4:3 – Imádtam.

Betis-Real 2:3

Csak annyi a szaksajtóm, hogy nagyon akarták valahol, hogy a Madridé legyen a győzelem.

Ajax-Vitesse 2:1

Meglepően eldurvult az első félidő vége 1:0-nál, hazai kiállítás pillanatok alatt 4 lap. Ugyanez a durvulás folytatódott a második félidőben, s ugyan egyenlített a Vitesse, rárakott egy lapáttal az Ajax, s 2:1 után nem az volt a kérdés emberhátrányban, hogy megtartja-e a vezetést az amszterdami csapat, hanem hogy lesz-e 3-ik, 4-ik hazai gól? Erősek idén Tadicék!

Ma egy új nap – új esélyek, új veszélyek, figyelni kell!
Üdv, béke:
sound

Sziasztok Fogadótársak

Összeraktam a mai meccsnézős programomat. Jó sokat kellett húzzak, pl Honvéd-UTE nálam 1x, de elengedem, mert egy időben három meccset marhaság csekkolni...
A lényeg:

16:00
Sevette-Basel
LSD – Guru x2


18:00
Crotone – Milan
Első szándékú tipp: 1,5 over 1.30


Nem lesz Ibra, se Duarte. Két alapember, de egy újonc ellen kellene bizonyítani a helyetteseknek. A Milan overes csapatként, szerintem képes így is kettőt vágni, de hátul is sebezhető Pioli alakulata. Lehet 1:1, vagy 1:2, 0:2 ilyesmi.

18:00
Freiburg-Wolfsburg
LSD: Guru 1x


19:05
Hajduk-Varasdin
Első szándékú tipp: 1,5 over 1,28


Tavaly 2:3 lett azonos szereposztásban. A varasdiakat sokan lebecsülik, pedig egy jól összerakott tökös kiscsapat, s ha a Slaven képes volt 2:2 elérni Spitben, akkor ők is hozhatnak meglepetést. A Hajduk a Galatasaray elleni kiesett a héten az El-ből, amikor ilyeneket leírok akkor tudom értékelni a Fradi és a Vidi teljesítményét...de vissza a meccsre, látszani fog a hazaiakon a török kirándulás!

20:45
Roma-Juve
Első szándékú tipp: x2 – 1,33


Minden elemében jobb ellenfelénél az Öreg Hölgy, nem lesz para Pirlóval! gurut ért volna ez a szorzó!

21:00
West Ham – Wolves
Első szándékú tipp, 1,5 over 1,36


Két vereséggel indítottak a londoniak, és most a farkasok ellen sem lesz könnyű. A győzelemhez gólok kellenek, a bukik underesnek gondolják ezt a meccset, szerintem behúzza a vendégcsapat, de egy gólváltás bennük van. Tipp:1:2

Üdvözlet, béke
sound



Sziasztok!

Egész jó volt a vasárnap is 6/5. Sikerült lezárnom 7/3-al a gurut erre a hónapra. Volt már sokkal jobb is. Döntően befolyásolta, hogy sokáig kellett kapaszkodnom, mert hibával kezdtem (szerb-török), zsinórban hat jó elemzésem volt, majd besétáltam a Bayern-Sevilla csapdába (mindenki szívott), tegnap pedig végül a Freiburg remeklésének köszönhetően pluszban zártam. Nehéz volt, kicsi lett a hozam is 6,6%, azért az átlagom 10 % felett szokott lenni stabilan.
...és akkor a tegnapiak:

Servette-Basel 1:0

Hát nem akarok csúnyákat írni: elvettek szabálytalanság miatt a Baseltől egy gólt, majd kiállítottak egy vendégvédőt, azán befújtak egy 11-est a hazaiaknak. A háromból legalább kettő véleményes, a kiállítást el tudom fogadni. A büntető pl, felugrott fejelni egy baseli és egy genfi játékos, legyen 1 méter az emelkedésük. Na most kb 80 centire voltak egymás mellett a levegőben, és a genfi ráfejelte a vendégvédő felkarjára a labdát. Mit tudsz csinálni a felkaroddal (váll és könyék közti rész) a levegőben? Ki kell próbálni, s rájössz, hogy semmit.
Maga a meccs. Lúzer, béna a Servette, kialakítja a lövőhelyzeteket és nem találja el a kaput, mondhatnám, hogy Nikolic kivédte a szemüket, de nem 22-ből 7-szer ment kapura a labda. Baselnek emberhátrányban esélye sem volt, gólt szerezni az x2-ből csak az x-be reménykedtem, hiába, megnyerették a Servette-vel.

Freiburg-Wolfsburg 1:1

Rendben van idén is Streich legénysége. Az első 10 perc a vendégeké volt, de folytatták a Leverkusen elleni szerencsétlenkedést. A Freiburg visszatért a 4-4-2-höz, s megfejtettem lendületes játékuk titkát. A lényeg, hogy nincs tökölés, ha labdát szereznek a fekete/fehérek, egyből felpasszolják a 16-os előterébe, vagy valamelyik szélen és párharcokat provokálnak a meglepett védőkkel. Többször volt olyan, hogy a Wolfi elpasszolt labdáját, egyből átvétel, állítgatás nélkül lőtték rá a támadóikra. Erre sok csapat nincs rákészülve, míg a Freiburg nyilván ezt gyakorolja, erre gyúrnak az edzésen. Maga a meccs az 1:1 ellenére úgy a 70. percig elég egyoldalúan a hazaiaké volt, ott lehetett érezni, hogy a Wolfsburg átvette az irányítást, de végül egy rosszul hazaadott labdából Holernél volt a meccslabda, maradt a döntetlen.

Annyira lekötött a meccs, hogy a Milan összecsapását teljesen elengedtem – örömmel láttam a 0:2-őt; a Hajdukba belenéztem 2:0-nál emberelőnyben voltak a splitiek, de akkora eső volt, hogy a három méteres passzok is elakadtak a pályán, na mondom ezt nem nézem...

Benéztem a Wolves meccs kezdését, ezért inkább elengedtem. A 4:0 meglepően nagy zakó, nem tudom mi történt, mert a Juve meccsére mentem rá.

Roma-Juve 2:2

Kezdeményező volt a Juve, de az első félidőben csak 11-es váltásig és egy váratlan bekapott kontragólig jutott. Kezdett Dzeko, és valahogy már kinéztek a farkasok. Labdaszerzéseik a pálya közepének tudatos becsapdázásából születtek, de a felpasszokat nagy százalékban rontották el. Lerohanós kontragóljuk egy ilyen támadás sikeres végig vitelében öltött testet. Negatív hős lett Rabbiot, előbb belekapott a labdába, majd kiállították. Érdekes volt ez a kiállítás, mert előtte épp azon gondolkodtam, hogy Dzekót mindjárt kiállítják. Egyrészt a fejpárbajoknál ment a kézimunka, meg amúgy is olyan böszmeségei voltak – kihagyott ziccerek -, elkésett visszatámadások, és a Juvénak sokszor besegítettek már így. A kiállítás után kiütközött a Roma minden gyengesége, hiszen gól és emberelőnyben ez egy megnyert meccs volt. Erre Ronaldo négy védő között egyenlít, és inkább a fordítás volt benne, mintsem a hazai gól. A legnagyobb probléma a megszerzett labdákkal volt hazai részről. A Juvét ebben a helyzetben jól támadta le a Roma, és sokszor csak előre vágta a védelem a labdát. A begyűjtött lasztit, viszont rendre pontatlanul hozták játékba a fővárosiak, és kezdődhetett minden elölről, tehát nem, hogy helyzetig nem jutottak emberelőnyben, de odáig sem, hogy kulcspasszt adjanak. A Juve meg a 85. perc után is képes volt öt emberel letámadni, hibára kényszeríteni ellenfelét. Dzeko nélkül ez a Roma semmit sem ér majd, amikor 4-4-1-ben védekezett a Juventus a pozíciós játékban esélytelen volt a hazai csapat. Ronaldóról annyit, hogy a torinói támadások lelassulnak nála, de például képes volt a kezdőkörből a bal bekk pozíciójáig sprintelni a 80. perc után is, mert meglátta, hogy nincs levédve a terület.

Kemény három meccset zsinórban végig nézni, ezért a mai programot lájtosabbra veszem!

üdv, béke:
sound

Sziasztok!

A mai program:

20:00
DVSC-PMFC


Nézni fogom, s azt várom, hogy Dzsudzsinak csinálnak egy tv-s gálameccset. Elég stabil a Pécs, sok mérkőzést lehoztak már kapott gól nélkül, de elég para, hogy a szezon eleji lendületes letámadásos játékuk elfogyott, és kevés gólt szereznek mostanság: utolsó hat bajnokin hármat! Helesfay őrült jó a kapuban, ha nem lenne ekkora cécó meccs körül lehet azt mondanám, hogy ez egy underes összecsapás.

20:45
Bologna-Parma
Első szándékú tipp: 1,5 over 1.25


Mindkét csapat 2:0-ra kapott ki élkluboktól (Napoli, Milan). Láttam Mihajlovic csapatát, és elég jó hajrát nyomott, Donnarumma nagyokat védett. Most mindkét gárda meg akarja majd szerezni első pontjait az új szezonban – ez nálam a főmeccs ma!

21:00
Liverpool-Arsenal


Hülye lennék nem belenézni, de lehet, hogy csak az utolsó fél órára ülök oda. Továbbra is fenntartom, hogy az Arsenal idén top4-es csapat lesz, szerintem meglepetés is lehet ma az Anfielden! Mindenesetre, ha alkalom lesz, nyomok egy x2-őt, vagy egy overt élőben.

Üdv, béke:
sound



Sziasztok!

Az igazság az, hogy tegnap a debreceni második gól volt az utolsó emlékem, ekkor már 2:0-ra vezetett a Bologna és elaludtam. Így hát fogalmam sincs mi történt, de jól megszívtam, mert a fél tízes elájulásom következményeként fél 3-tól 5-ig nézhettem a plafont, 6-kor meg keltem. A tegnapi visszacsatolást így elengedem.
A mai sztori lényege, hogy 11 előtt nem szabad elaludnom. Remélem, hogy a Fradi megadja, azt az élményt, ami fenntart.

19:00
Sociedad-Valencia


Az overezés reményében nézem majd! Írom, ha eksön lesz!

21:00
FTC-Molde
Első szándékú tipp: továbbjut a Fradi   1,36


Sokan sokfélét mondanak már, én nem akarok csatlakozni az ész osztásához. Rebrov bizonyított már eleget (nekem legalábbis épp eleget), a nagy zsozsó a Bl-csoportkörrel leesik majd neki, ezért nem fog hibázni. Az első meccs előtti önbizalomdús nyilatkozatok elkoptak, s ez számomra egy jó előjel.

21:30
Getafe-Betis


Jó volt a Betis a Real ellen (2:3), s bár a Getafe egy underes csapat, most mégis azt gondolom, hogy a 1,5 over 1,45-el túl van árazva.

Üdv, barátsággal:
sound