OFFTOPIC

Előző téma - Következő téma

TiB és 2 vendég van a témában


Idézetet írta: szumos Dátum január 09, 2016, 08:59:15
A bajusz nekem is feltűnt. Több képén is látszik.  :D Lehet az a bizonyos szakújságíró is erre alapozta a vádjait.  ;D Na de hát ekkora anyámnak is van. És ő tuti nem doppingol, hacsak a csirkepörkölt nem számít annak. Akkor bajban van...
Elméletileg arról beszélt, hogy az elemző szoftver mindenkit szolgálna nem csak őt (kamerarendszer már most is van talán, a szoftver kellene, de én már nem is tudom hogy van ez). A külön masszőr versenyekre ami egyedi kérés.
Ez a vb-promós pénz elég félre érthető lett. Az én olvasatomban nem az volt a problémája, hogy nem kap érte semmit (vagy kevesebbet, mint szeretne), hanem hogy számára evidens dolgokat csak akkor kap meg, ha szerződésben foglalva vállalja a szereplést, illetve mit vállalja? kötelezik rá! Valahogy olyan ez, mint amikor ebéd előtt ki kell vinni a szemetet és a párod azt mondja, hogy akkor kapsz csak ebédet, ha kiviszed a motyót. Jó jó kiviszed, de nehogy attól függjön már az ebéded, hogy kiviszed e? És amikor ezt szóvá teszed, akkor még odavágnának elég egy 5000-est, hogy akkor intézd ahogy akarod te az ebéded, de legyen az a szemét is kivíve. Hát kicsit ideges lennék... Pedig 5000-ből már nagyon fasza sültes tálat is lehet venni. Biztosan tudom!

12 millióból meg mennyi bajuszgyantát lehetne venni...   ;D
Szerintem a doppingvád mögött inkább a nagyot javuló időeredmények és Katinka "endékás" testalkata van.

Igen, az enyhítő körülmény, hogy azt az elemző rendszert többen is használhatnák, de így, hogy egyedül állt ki megharcolni érte, nem azt a látszatot kelti, hogy másoknak is ez szükséges a fejlődéséhez.
(ha meg mindenkinek kell ez, akkor hány városban, hány uszodában kéne felszereltetni, hogy az összes olimpikon hozzáférjen?!)
Egyébként meg nem csak stadionépítési, hanem uszodaépítési program is zajlik az országban, csak annak kisebb visszhangja van, mert annak van értelme is.  :)

Mindegy, ha magyar színekben indul az olimpián, akkor szurkolok majd neki és minden sportolónknak egészen a B-próba eredményének kiértékeléséig.  :)



A Seahawks meccs végén:



#2973 január 15, 2016, 10:48:09, tevagyaz19
Sziasztok! Figyelmeteket szeretném felhívni! Facebookon Magyar Péter-ként van regisztrálva(nem tudom hogy ez e a valós neve) poker/kaszinó bónuszokkal foglalkozik, felkeresi "áldozatait" és poker/kaszinó bónuszokat ajánl (pl. pénzvisszafizetés)...

Csalóról van szó,ne dőljetek be neki, akármennyire szépeket és jókat mond!

Remélem segíthettem és nem szegtem meg fórum szabályzatot!

Akinek esetleg ismerőse facebook-on kérem írjon privát üzenetet!

A bankmonitor.hu oldalon találtam ezt a vicces linket, azt szimulálja, hogy az 5/69 számos amerikai lottón "előreláthatóan" mennyit kell várnod a főnyereményre. (és addig mennyit kell szelvényekre kifizetned)
http://learnforeverlearn.com/newwhenwilliwin/

Persze aki nyert már nagyobb összeget a lottón, arra ez nem vonatkozik.  :)

Rosszul informált taxisok egy csoportja a Tinder ellen tiltakozik a népesedési kormánybiztos irodája előtt. (MTI)

;D ;D ;D ;D ;D ;D

toom h hírcsárda, de ez üt

Idézetet írta: hubika88 Dátum január 18, 2016, 17:08:05
Rosszul informált taxisok egy csoportja a Tinder ellen tiltakozik a népesedési kormánybiztos irodája előtt. (MTI)

;D ;D ;D ;D ;D ;D

toom h hírcsárda, de ez üt

Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmemet, elég jól pörög ma az oldaluk!   :)

huh nagyon, 444 meg hírcsárda nagyon geciskedik, kurva jók  ;D

Reklám:

- Úgy érzem, herpeszem lesz!
- Most?! Pár nappal az esküvő előtt?
- Ööö... Mondjuk inkább úgy, hogy pár nappal a legénybúcsú után...


Idézetet írta: Knapp Dátum január 20, 2016, 20:22:06
Reklám:

- Úgy érzem, herpeszem lesz!
- Most?! Pár nappal az esküvő előtt?
- Ööö... Mondjuk inkább úgy, hogy pár nappal a legénybúcsú után...

Reklámok, amik miatt kibasznám a Tv-t legszívesebben-a Digi Sport 1-et úgyis elvették tőlem

Kabbe bongyori szörfös gyerek. És még egy drónt is szétcsap a végén, hogy rohadna meg három műszakban a csavargyárban :knuppel2:

! No longer available

#2982 február 04, 2016, 19:51:51, robmiller
Hátha valaki mást is érdekel itt a történelem. Mivel én foglalkozásomat tekintve régészként dolgozom egy múzeumban, mindig ámuldozom, hogy a mai informatika segítségével, hogyan életre lehet kelteni már 1-1 történelmi eseményt. Kr.u. 79-ben Titus császár uralkodása idején a Vezúv kitörése 24 óra alatt eltüntetett több ezer fős településeket. Pompeii-ről van szó, de kevesen tudják azt, hogy Herculaneum és Stabiae is teljesen megsemmisült a katasztrófában...sajnos azt kell írnom, hogy igazi régészeti paradicsomok lettek a lelőhelyek, mert a betemetett hamu és láva keveréke mindent konzervált...na befejeztem..inkább nézzétek meg, hogy az ausztráliai Melbourne Múzeum munkatársai hogyan is képzelték el az ásatások és a kortárs római történetírók (auctorok) leírása alapján a végzetes napot...

! No longer available

Van már, aki azt is kapiskálja, milyen lehetőségek vannak a magyar történelemben:

! No longer available]https://www.youtube.com/watch?v=oK5P00HY5ds

Jaja...én esküszöm pár éven belül ilyen videók segítségével tartanék a tanárok helyében töri órákat. A mai tizenéves generációk figyelmét ehhez hasonló dolgok tudják szerintem lekötni. Láttam már a nándorfehérvári diadal és a mohácsi csata menetének feldolgozását is. Tuti megmaradna nekik az 1456-os és az 1526-os évszám, a híres személyekről már nem is beszélve :)