csabax tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában


#2595 szeptember 17, 2012, 15:00:45, csabax
Tenisz challenger Férfiak - Izmir-egyéni - Baker J.-Akkoyun 1 1,12  :great:

#2596 szeptember 17, 2012, 21:13:58, csabax
Halmstad - Ljungskile

Tipp: Halmstad 1,5 gól fölött
Odds: 1.53
Fogadóiroda: bet365
Tét: 10


Vége felé közeledik a svéd másodosztályú bajnokság, ám a feljutásért vívott harcban egy hely még mindig kiadó. Viszonylag biztosnak tűnik, hogy az Östers jövőre az első osztályban fog szerepelni, de a másik feljutó helyért nagyon küzd a Brommapojkarna és a Halmstad. Jelenleg mindössze egy pont a 'pojkarna előnye, de abban biztosak lehetünk, hogy a hátralévő nyolc mérkőzésen a két csapat mindent meg fog tenni a feljutás érdekében. Ma este a 3. helyezett Halmstad az 5. helyen lévő Ljungskile csapatát fogadja. Mindkét csapat jó formában van (22 forduló utáni mérlegük Halmstad 13 győzelem, 5 döntetlen, 4 vereség, 48-21-es gólarány, 44 pont; Ljungskile 9 győzelem, 6 döntetlen, 7 vereség, 29-29-es gólarány, 33 pont), a hazaiak veretlenek a legutóbbi öt mérkőzésen, az utóbbi négyet zsinórban nyerték, előtte pedig egy döntetlent játszottak, de a vendégek is három győzelmet plusz két vereséget tudnak felmutatni az utóbbi mérkőzéseikről. Figyelemre méltó, hogy a Halmstad ebben az idényben nem szenvedett vereséget hazai pályán, a 11 mérkőzésből kilencet megnyert és mindössze hat gólt kapott. Szintén figyelemre méltónak tartom, hogy a Ljungskile vendégként rosszul szerepel mostanában. Utóbbi kirándulásain négyszer kikapott és egy döntetlent játszott. Ráadásul mindössze 9 gólt szerzett idegenben. Bár sok helyen kerestem, sérültekről és/vagy eltiltottakról nem találtam infókat, így azt feltételezem, hogy mindkét gárda a legjobbjaival szerepelhet. Szóval az egyik oldalon adott egy hazai pályán nagyon jól teljesítő és a feljutás elérhetősége miatt győzelmi kényszerben lévő csapat, míg a másik oldalon olyan együttes fog szerepelni, melynek már nincsenek feljutási (és pláne nincsenek kiesési) gondjai, jól teljesített idáig a bajnokságban, de inkább otthon és nem idegenben szokott villogni. Remélem, hogy a Halmstad hozza a jó formáját és egy gólnál többet szerez a számára fontos mérkőzésen.

Eredmény: 1-0.

#2597 szeptember 18, 2012, 16:24:56, csabax
Kalmar FF - Örebrö SK Tipp: 1X   1,11    :noway:
Besiktas JK - Sanica Boru Elazigspor Tipp: 1   1,45    :great:
SC Vaslui - CS Turnu Severin Tipp: 1   1,20    :great:
Kanepi K. - Han S.H. Tipp: 1   1,07    :great:
     
Össznyereményszorzó   2,07

#2598 szeptember 18, 2012, 22:48:24, csabax
Real Madrid - Manchester City Gólok száma, mindkét csapat - Tipp: Igen   1,60    :great:
CF Malaga - FC Zenit St Petersburg Under/Over - Tipp: 2   2,10    :great:

Borussia Dortmund - Ajax Amsterdam Gólok száma, mindkét csapat - Tipp: Igen   1,80    :noway:
     
Össznyereményszorzó   6,05

#2599 szeptember 18, 2012, 22:47:45, csabax
Malaga - Zenit

Tipp: több mint 2,5 gól
Odds: 2.10
Fogadóiroda: bwin
Tét: 10


Akárhogyan is próbálok pozitívan gondolkodni, nálam az európai élfutball és a Malaga nem egyeztethető össze. Nem velős-babos pacal, hanem zsíros kenyér lekvárral. Andalúziába mentek az arabok, mert az nekik is ismerősen napfényes hely, ráadásul normális emberek élnek arrafelé, és mivel rengeteg pénzükkel nem tudtak mit kezdeni, pótcselekvés gyanánt vásároltak maguknak egy játékszert. Gondoltak egy merészet és abban a hiszemben, hogy felvirágoztatják a vergődő helyi focicsapatot, erősítésképpen összevásároltak néhány híresnek vélt játékost. Ennyi elég volt, hogy BL-selejtezőt érő helyen zárjon a csapat. Elindult tehát az európai kupakaland, és némi szerencsével folytatódik is. A Manuel Pellegrini irányította andalúz csapat bekerült az elitligába, de a hírek szerint az arab tulajdonos megunta játékszerét, már nem invesztál az egyesületbe, hanem el akarja adni. Az összevásárolt játékosok egy része már nincs a klubnál és egyelőre nem tudni, hogy mit hoz a jövő, érkezik-e megmentő vagy ismét kiscsapattá válik a Malaga. Bizonytalanság van. És mostantól BL is van. Míg a Malagáról kijelenthető, hogy gyengült, addig a Zenitről elmondható, hogy erősödött. Kerzsakov mellé például Witsel és Hulk személyében két gólérzékeny játékos érkezett. A spanyolok elleni mérkőzésen húzódás miatt nem fog játszani Witsel, de a hírek szerint Criscito, Szemak és Danny sem lép pályára, Hulk viszont egészséges és játékra kész. Nem tippelek az orosz győzelemre, mert ezt előttem már megtették, így tehát maradok a góloknál. A spanyolok hazai környezetben képesek egy gólt szerezni, s ha ez sikerül nekik, akkor az oroszoknak két gól kell a győzelemhez. Kettőnél több gólt várok a mérkőzésen, de azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy még ennél is több lesz.

Eredmény: 3-0.

#2600 szeptember 18, 2012, 22:47:06, csabax
Borussia Dortmund - Ajax

Tipp: mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1.83
Fogadóiroda: bwin
Tét: 10


Nem csak a Real-ManCity összecsapáson, hanem ezen a találkozón is abban reménykedek, hogy mindkét csapat szerez gólt. A halálcsoport a másik két csapatnál kevésbe jegyzett alakulatainak találkozóján egyik csapatnak sem érdemes tartalékolnia. A német gárda hazai pályán játszik és azzal kell számolnia, hogy a BL-csoportkörben a holland együttesnél csak erősebbnek taksált ellenfelek látogatnak majd a dortmundi stadionba. Tehát az Ajax elleni párharcból otthon is, idegenben is a legtöbbet kell kihoznia. Persze csak akkor, ha tovább akar jutni, nem pedig a 4. helyen végezni. Gól vagy gólokat kell szereznie a hollandok ellen. Hazai pályán is, idegenben is. Egyébként számomra érthetetlen ez a dortmundi csapat. Németországban képes felvenni a harcot a Bayernnel, az utóbbi két idényben bajnoki címet nyert, tetszetős a játéka, de minden szépnek és jónak vége, ha európai porondra lép az alakulat. Az országában rettegett alakulat Európában riadt nyuszivá változik. Az előrelépés érdekében ezen kell változtatnia. Az Ajax a hazaiakhoz hasonló utat jár be mostanában. A hollandok esetében annyi a különbség, hogy múltjuk nem csak eredményes, hanem a focitörténelem kevés korszakos csapatának egyike az övék volt. Manapság országában alig van hozzá mérhető csapat, de nemzetközi szinten gyenge a teljesítménye. Mindkét gárda jól szerepel hazája bajnokságában, mindkét csapat játékosai jó formában vannak, tudnak gólokat rúgni, tudnak sok gól rúgni egy mérkőzésen és mindkét együttesnél tudatában vannak annak, hogy a halálcsoportban csak egy esélyük van: egymás ellen nem szabad bunkerfocit játszaniuk. Nyílt sisakos küzdelmet várok, és azt, hogy a sok gólból mindkét csapat kiveszi a részét.

Eredmény: 1-0.

#2601 szeptember 18, 2012, 22:46:35, csabax
Real Madrid - Manchester City

Tipp: mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1.65
Fogadóiroda: bwin
Tét: 10


Nem nehéz ígéretesnek tűnő összecsapást találni a Bajnokok Ligája ,,halálcsoportjában", hiszen ebben a kvartettben valószínűleg minden mérkőzés az lesz, de nálam a BL-rekorder Real Madrid és a fontmilliókból összetákolt ManCity összecsapása némileg kiemelkedik a többi közül. Talán azért is, mert mint lehetett tapasztalni az előző BL-idényben, a Dortmund egyelőre csak Németországban csillog, Európában súlytalan, az Ajaxnál pedig a szokásos évtizedenkénti ,,átgázolunk Európán és megmutatjuk, hogy ki az úr a háznál" immár a múlté. Szóval ugyan négy magasan jegyzett bajnokság bajnokcsapata került egy csoportba, ám közülük kettőt országának vagy eredményes múltjának köszönhetően sorolnak a jelenkor nagycsapatai közé. A halálcsoport manapság is menő két csapata rögtön egymással küzd meg a nyitófordulóban. Ez bizony kedvez az angoloknak, hiszen a Real hullámvölgyben van és így van esélyük ,,megfogni" a spanyol sztárcsapatot. A madridi gárda pocsékul kezdte a bajnoki idényt: négy forduló alatt két vereséget gyűjtött be a spanyol pontvadászatban, nyolc pont távolságban van a Barcelonától és ugyan hosszú az idény, de a Real játékosai már most elgondolkozhatnak a bajnoki aranyéremtől való búcsúzáson. Krízis van a Realnál, mélyponton van a királyi gárda. Ezzel szemben a ManCity nem szenvedett vereséget az új bajnoki idényben, legutóbb valamikor tavasszal kapott ki, hosszú idő után idén ismét angol bajnoki címet nyert, önbizalom terén nem szenvednek hiányt a játékosok, no és persze javítani akarnak az előző idénybeli BL-blamán. Meggyőződésem, hogy ezen a mérkőzésen nagyon fognak kaparni a Real-játékosok, de az angol gárda játékosai is nagyon motiváltak lesznek. Egyik csapat védelméről sem tudok csak szépet és jót mondani, s mivel mindkét gárda támadósora igencsak impozáns (C. Ronaldo, Higuain, Benzema, Tevez, Dzeko, Balotelli, stb.), nem azon gondolkozok, hogy ki fog nyerni, inkább arra fogadok, hogy mindkét csapat szerez gólt.

Eredmény: 3-2.

LIVE_114 - Tenisz - ATP - Metz - Monfils G.-Rochus O. 1.játszma: 1.játék - győztes 2   3,77  :great:

#2603 szeptember 18, 2012, 18:21:34, csabax
Monfils v O Rochus / Match Odds   Gael Monfils   Back   1.46  :great:

#2604 szeptember 18, 2012, 22:45:59, csabax
Nk Dinamó Zágráb - FC Porto A 2-es csapat szerez gólt? Tipp: igen 1.22  :great:
Montpellier - Arsenal A 2-es csapat szerez gólt? Tipp: igen 1.26  :great:

Malaga - FC Zenit St. Petersburg A 2-es csapat szerez gólt? Tipp: igen 1.40  :noway:

Szorzó: 2.15

#2605 szeptember 18, 2012, 22:45:24, csabax
Nk Dinamó Zágráb - FC Porto Hendikep 0:1 Tipp: FC Porto 1.20  :great:
AC Milan - Anderlecht Hendikep 1:0 Tipp: AC Milan 1.09  :great:
Real Madrid - Manchester City Hendikep 1:0 Tipp: Real Madrid 1.17  :great:

Szorzó: 1.53

#2606 szeptember 18, 2012, 22:45:07, csabax
Buliszelvény 1.:

Paris Saint-Germain - Dinamo Kijev Ki lő gólt a mérkőzésen (rendes játékidőben/öngól nem számít)? Tipp: Andriy Yarmolenko (Kie) 4.00  :noway:
Nk Dinamó Zágráb - FC Porto Melyik játékos szerez legalább 2 gólt? Tipp: Lucho Gonzalez (Por) 21.00  :noway:
Montpellier - Arsenal Melyik játékos lövi az utolsó gólt? (rendes játékidőben) Tipp: Olivier Giroud (Ars) 7.00  :noway:
Real Madrid - Manchester City Ki lő gólt a mérkőzésen (rendes játékidőben/öngól nem számít)? Tipp: Xabi Alonso (Rea) 6.00  :noway:
Borussia Dortmund - Ajax Ki lő gólt a mérkőzésen (rendes játékidőben/öngól nem számít)? Tipp: Christian Eriksen (Aja) 5.00  :noway:

Szorzó: 17640.00

#2607 szeptember 18, 2012, 22:43:52, csabax
Buliszelvény 2.:

Nk Dinamó Zágráb - FC Porto Tipp: FC Porto 1.85  :great:
Paris Saint-Germain - Dinamo Kijev Tipp: Dinamo Kijev 5.50  :noway:
Montpellier - Arsenal Tipp: Arsenal 2.30  :great:
Olympiakos Pireus - Schalke 04 Tipp: Schalke 04 2.65  :great:
AC Milan - Anderlecht Tipp: AC Milan 1.50  :noway:
Malaga - FC Zenit St. Petersburg Tipp: FC Zenit St. Petersburg 3.30   :noway:
Borussia Dortmund - Ajax Tipp: Borussia Dortmund 1.36  :great:
Real Madrid - Manchester City Tipp: Real Madrid 1.57  :great:


Szorzó: 655.47

Idézetet írta: csabax Dátum szeptember 18, 2012, 20:16:44
Buliszelvény 1.:

Paris Saint-Germain - Dinamo Kijev Ki lő gólt a mérkőzésen (rendes játékidőben/öngól nem számít)? Tipp: Andriy Yarmolenko (Kie) 4.00
Nk Dinamó Zágráb - FC Porto Melyik játékos szerez legalább 2 gólt? Tipp: Lucho Gonzalez (Por) 21.00
Montpellier - Arsenal Melyik játékos lövi az utolsó gólt? (rendes játékidőben) Tipp: Olivier Giroud (Ars) 7.00
Real Madrid - Manchester City Ki lő gólt a mérkőzésen (rendes játékidőben/öngól nem számít)? Tipp: Xabi Alonso (Rea) 6.00
Borussia Dortmund - Ajax Ki lő gólt a mérkőzésen (rendes játékidőben/öngól nem számít)? Tipp: Christian Eriksen (Aja) 5.00

Szorzó: 17640.00


Nem rossz szorzó, de lehet, hogy egy lottószelvénnyel jobb esélyeid lennének...  ;D    :beerchug:

Idézetet írta: nullszaldó Dátum szeptember 18, 2012, 20:37:16

Nem rossz szorzó, de lehet, hogy egy lottószelvénnyel jobb esélyeid lennének...  ;D    :beerchug:

Lehet, hogy több az esély a lottóötösre, de buliszelvénynek ez megfelel. Lucho Gonzalez már egy gólnál tart.  :)