Sportfogadás az életünk > Fogadóirodák

Elérhető online fogadóirodák

(1/5) > >>

Admin:
Az alábbi cikkben összegyűjtjük azon fogadóirodákat amelyekhez regisztrálhatnak honi játékosok:

Hol fogadjak online?
A lista folyamatosan frissül. Amennyiben megjegyzésetek, észrevételetek van a listával kapcsolatban megkérünk benneteket, hogy jelezzétek itt.

csabax:
Jó és hasznos kezdeményeznek tartom!

Viszont szerintem egy dologgal mindenképpen érdemes lenne kibővíteni. Mert ugyebár, itt, az interneten, vajon mit kell érteni "honi játékosok" alatt? A Magyarországon élő magyarokat? Netán a Romániában élő erdélyi magyarokat? Esetleg a szlovákiai Felvidéken, a szerbiai Vajdaságban vagy a bárhol máshol külföldön élő magyarokat? Pontosan kik is azok az online "honi játékosok"?

Talán érdemes lenne úgy is összegyűjteni a fogadóirodákat, hogy XY országból a következőkhöz lehet regisztrálni...
 :beerchug: :beerchug: :beerchug:

Admin:
Valóban egy eléggé átfogó fogalom az, hogy "honi", de ezt mindenki fantáziájára bízzuk, hogy döntse el mire is gondoltunk. ;)

Knapp:
Egyrészt örülök a kezdeményezésnek, hasznos egy ilyen ilyen lista mindenkinek, aki nyitott új irodákra, másrészt viszont felhívhatjuk vele azokra az irodákra is a figyelmet, amelyek eddig nem kerültek a NAV látóterébe. 

Admin:

--- Idézetet írta: Knapp - Március 24, 2017, 18:35:27 pm CET ---Egyrészt örülök a kezdeményezésnek, hasznos egy ilyen ilyen lista mindenkinek, aki nyitott új irodákra, másrészt viszont felhívhatjuk vele azokra az irodákra is a figyelmet, amelyek eddig nem kerültek a NAV látóterébe.

--- Idézet vége ---

Meg kell szerezni a NAV-os IP-címeket, s azokat kitiltani az oldalról.  ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése