Sportfogadás az életünk > Sportfogadás tippek

Napi tipp - szeptember 22.

(1/5) > >>

SPF Infó:
Napi tipp - szeptember 22.
Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (1.500 Forint/nap) részesülhet!

Játék szabályzata

firgabácsi:
futball, Serie A - 5. forduló
2021.09.22 18:30

Spezia - Juventus
Tipp: pontos végeredmény - más ( minimum 5 rúgott gól valamelyik csapat részéről )
Odds: 8.40
Iroda: Betclic

A Juve nagyon szenved eddig ebben a szezonban, hol szimplán rosszul játszik, hol nincs szerencséje + sok sérültje van.
Nagyon már nem hibázhat mert akkor végleg elveszíti az esélyt a felzárkózásra. Tudtommal most aki számít az már nagyjából rendelkezésre áll, Chiesa is többek között és lesz egy olyan ellenfél akivel szemben visszaszerezhetik az önbizalmukat.
A Milan ellen az első félidőben már egész jól működött a Juve játéka, de kihagyták a helyzeteket, szóval hátha kiszakad a gólzsák és elérik a 5 gólt most, az lendületet adna nekik.
Azért a Speziát a Lazio nemrég 6 góllal küldte haza, igaz itt most otthon lesz a Spezia, de nem zárok ki egy hasonló arányú Juve wint.

more75:
2021.09.22 02:30
Palmeiras-Atletico Mineiro
Szögletek száma 16 felett a mérkőzésen
Odds:19.00
bet365

Profesija:
Labdarúgás, Bolíviai Apertura
21:00

Blooming - Tomayapo
Tipp: 14 szöglet felett
Odds: 9.00
bet365

Ezen a meccsen főleg a hazaiak szöglet statja szúrt szemet. Több, mint 6,5 sarokrúgást végeznek el átlagban otthon és ellenük is ítélnek közel 5-öt. A tabellára pillantva az egy laikus számára is jól látható, hogy Bolíviában nem kicsit lejt a hazai pálya és ebből logikai úton tovább gondolva arra következtethetünk, ha az otthon játszó klubnak nem megy a játék, pontosabban fogalmazva nem eredményes, illetve nem talál be hamar, az eléggé sok szögletet vonhat maga után. A Blooming most pontosan ebben a helyzetben van, hiszen nem elég, hogy rettenetes formát mutat, hanem már otthon is képtelen 3 találkozó óta nyerni. Tavasszal az Aurora elleni nyögvenyelős 1:0 alkalmával 13 sarokrúgást végezhettek el az égszínkék mezesek és július végén a Vintóval szemben szintén ennyi volt az általuk elvégzett cornerek száma. A vendég Tomayapo szintén borzalmas formában van, így kéz a kézben haladnak a kieső zóna felé. Nem lesz ez egy könnyű meccs egyik félnek sem és gólparádét sem tudok elképzelni hazai részről. Úgy gondolom tovább folyatják a szenvedést és inkább a szögletek fognak dominálni. A fenti statok alapján jó esély van egy magas számra. A 15 szögi nem kevés, kell hozzá iram, de hát 9-es szorzóról van szó.

horzol:
2021.09.22. 19.00
Labdarúgás - FRANCIA - Ligue 1
MONTPELLIER - BORDEAUX
Tipp: MONTPELLIER nyer minimum 2 góllal
Odds: 3,50
Iroda: Unibet

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése