Csacsi tippek..

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 12 vendég van a témában


#5235 január 09, 2013, 06:53:09, csacsa44
Lövöldözünk egy kicsit, hátha sikerül végre leszedni valamit.. :D


Malaga - Eibar    Mindkét csapat szerez gólt   1,91   
Lazio - Catania   1X   1,15   


2,19

#5236 január 09, 2013, 21:03:05, csacsa44
Juventus - Milan  mindkét csapat szerez gólt    1.72 
Li N. - Keys M.     Li N.    1,25


2.15

H h tettel Na Li-ra, nagyon sokan a kieseset josoltak?

Idézetet írta: csaby18 Dátum január 09, 2013, 09:00:18
H h tettel Na Li-ra, nagyon sokan a kieseset josoltak?

Úgy látszik én azon kevesek közé tartozom, akik nem ejtik ki Li-t. ;D Madison nyert a tök formán kívüli Zheng és Safarova ellen, nem nagy dicsőség. Az igazi erőpróba most jön..  ;)


Ha a befizetesi dij max 10 euro lesz, akkor szamits ram is.


"Juventus – Milan

Tavaly a Juventus a Coppa Italia elődöntőjében ütötte ki a Milant, s míg a milánóiak a remek évkezdést szeretnék folytatni, addig a torinóiak a legutóbbi bajnoki vereségüket szeretnék elfeledtetni szurkolóikkal.

Több változtatás is lesz a Juventus és a Milan kezdőcsapatában. A bianconerok meglepő 2-1-es vereséget szenvedtek hazai pályán a Sampdoria együttesétől, amelyet szeretnének kijavítani, míg a rossonerok számára a kupa megnyerése ajtót nyithat a jövő évi Európa Liga szereplés felé.

A vendégeknél Philippe Mexes bevethető állapotban van, ami azt jelenti, hogy Mattia De Sciglio vélhetően visszatér a szélsővédő posztra. A francia védő mellett vélhetően Francesco Acerbi kezd majd, míg a védelem másik szélén Ignazio Abate kaphat helyet.

A középpályán Massimo Ambrosini, vagy Antonio Nocerino vélhetően pihentetve lesz, helyükön Urby Emanuelson kezdhet, míg Bojan, aki gólt lőtt a Siena elleni bajnokin, Giampaolo Pazzini helyett léphet pályára.

Ami a hazaiakat illeti, a kapuban ezúttal az eltiltását letöltő Marco Storari kezd. Giorgio Chiellini továbbra is sérült, ami azt jelenti, hogy Federico Peluso kezd a helyén, vagy Martín Cáceres s az egykori Atalanta játékos, utóbbi esetben, kihúzódik a középpálya bal szélére.

Claudio Marchisio sérülése nem tűnik komolynak, ám helyén minden bizonnyal Paul Pogba kezd majd, Andrea Pirlo helyén pedig az idén csak védőként játszatott Luca Marrone. A Sampdoria mérkőzést kihagyó Arturo Vidal ezúttal a kezdőben kaphat helyet.

Érdekességek:

- A Juventus játékosa, Martín Cáceres a tavalyi Milan elleni elődöntő első mérkőzésén két gólt is szerzett, amellyel Conte együttese végül 2-1-re nyerte meg az odavágót.

- A bianconerok, a Roma-val egyetemben, tudhatják magukénak a legtöbb Coppa Italia győzelmet, szám szerint kilencet. A torinóiak azonban 1995 óta nem nyerték meg a kupasorozatot.

- A Juventus legnagyobb sikere a Milan ellen az 1926/27-es szezonban esett, akkor az Öreg Hölgy 8-2-re győzte le a rossonerokat.

- A Milan volt az utolsó együttes, amely ebben a párosításban, egyetlen mérkőzés alatt, három gólt tudott szerezni. Történt mindez 2010 májusában, amikor 3-0-ra győztek a Juventus ellen.

- A Milan novemberben 1-0-ra győzte le a bajnokot Serie A-s mérkőzésen. E sikert követően Massimiliano Allegri fiai az ezt követő három bajnoki találkozójukat megnyerték.

- A Milan a Serie B-ben érdekelt Regginát legyőzve jutott el a negyeddöntőig. Mario Yepes, M'baye Niang, és Giampaolo Pazzini biztosították be a győzelmet és a továbbjutást.

Formamutató: Juventus (Gy Gy Gy Gy V) Milan (Gy Gy Gy V Gy)

Akikre figyelni kell:

Sebastian Giovinco (Juventus) – Az Atom Anti jó formában van; robbanékonysága és technikássága komoly gondot okozhat az ellenfél védelmének. Fizikailag talán nem a legerősebb, kreativitásával azonban akár el is döntheti a mérkőzést.

Bojan Krkic (Milan) – Az idei szezonban nehezen tudja magát beverekedni a kezdőcsapata, de vasárnap a Siena ellen sikerült gólt szereznie. A spanyol szeretne bizonyítani és a Juventus ellen itt lesz a remek lehetőség.

Várható kezdőcsapatok (www.tuttojuve.com):

Juventus (3-5-2): 30 Storari - 4 Caceres, 19 Bonucci, 13 Peluso - 33 Isla, 23 Vidal, 39 Marrone, 6 Pogba, 24 Giaccherini - 12 Giovinco, 32 Matri

Milan (4-3-3): 1 Amelia - 20 Abate, 13 Acerbi, 5 Mexes, 2 De Sciglio - 18 Montolivo, 23 Ambrosini, 28 Emanuelson - 22 Bojan, 11 Pazzini, 92 El Shaarawy

Játékvezető: Mazzoleni

Jóslat: Az ilyen mérkőzések mindig nagy csatát hordoznak magukban és a rossoneroknak minden esélyük megvan a továbbjutásra, hiszen idén hazai pályán egyszer már legyőzték Juvét. Antonio Conte csapatát sokkolta a vasárnapi Sampdoria elleni kudarc, így minden bizonnyal szeretnének majd Juventushoz méltó futballal előrukkolni.

A goal.com jóslata: Juventus – Milan 1-1

TV: Digisport, JuventusHungary TV"


forrás: juventushungary.hu


Idézetet írta: csacsa44 Dátum január 09, 2013, 10:32:05
Úgy néz ki elbasztam..  ;D

Meg nincs elbaszva, en Keys+1.5 set-re tettem 50 eurot, most abba remenykedek, hogy nem serul le Na Li.

Idézetet írta: csaby18 Dátum január 09, 2013, 10:38:05
Meg nincs elbaszva, en Keys+1.5 set-re tettem 50 eurot, most abba remenykedek, hogy nem serul le Na Li.

Gratulálok, szép fogás!  :beerchug: Melyik iroda nem fizeti ki a már megnyert szettet feladás esetén?

Idézetet írta: csaby18 Dátum január 09, 2013, 10:38:05
Meg nincs elbaszva

Nincs hát, Li lemossa a pályáról az amcsit, ahogy azt a nagykönyvbe megírtam! ;D

Szavazzatok!

Összedobunk úgy 2-3000 ezer eurót, aztán kezdődhet a játék!  ;D


Szavazzatok!

#5247 január 11, 2013, 12:30:30, csacsa44
Famila Schio - Sopron      Famila Schio   1,30   
Maccabi TA - Fenerbahce Ülker   Maccabi TA     1,33   
CSZKA Moszkva - Brose Bamberg   CSZKA Moszkva     1,04   

1,80

schio nyer: 3-6 között 5.25
            7-9 között 7.00

ehhez mit szólsz? szoros meccset várok 5-6 pontyi különbséggel kb...

Idézetet írta: Szotyori Dátum január 10, 2013, 17:04:34
schio nyer: 3-6 között 5.25
            7-9 között 7.00

ehhez mit szólsz? szoros meccset várok 5-6 pontyi különbséggel kb...

Székely nyilatkozata a Sopron honlapján:

"A csoport egyik legszervezettebb, legerősebb csapata lesz az ellenfelünk. Néha azt gondolom, hogy már-már túlszervezettek is, de amikor eljön a mérkőzés, mindig rájövök, hogy pont annyira, amennyire kell. Olyan csapat, mely emellett mély kispaddal, sok bevethető játékossal rendelkezik, így még azt is elbírták az elmúlt hetekben, hogy kulcsemberükkel, Laura Macchival nem számolhattak. Ettől függetlenül Macchi kiesése komoly érvágás, mivel ő nemcsak kivételes képességekkel rendelkezik, hanem szerkezet váltást is képesek vele végrehajtani azáltal, hogy a hármas és a négyes poszton egyaránt bevethető. Az, hogy ő ott lesz e a parketten csütörtökön, vagy sem, fontos tényező lesz a taktikánk szempontjából.

Bárhol léptünk idén pályára, mindenhol partiban voltunk, és ezt várom most is. Azonban szükség lesz extra teljesítményekre, ha végre szeretnénk áttörni a gátat, és a kiélezett csatákban elvesztett mérkőzések után szeretnénk, ha most már egyszer mi örülhetnénk a lefújás pillanatában. Jó lenne meglepetést okozni az értünk szorítóknak! Ráadásul ezúttal egy nagyon lelkes szurkolói mag is elkísér minket busszal Olaszországba, akiknek a jelenléte plusz energiákat szabadíthat fel a lányokból."


Bravúr lenne a soproni győzelem, de ahogy írod, simán benne van, hogy nem tömnek ki minket, szóval egy próbát megér a két tipp.  :)