Darts fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Idézetet írta: robmiller Dátum július 15, 2022, 13:58:26Akiket érdekel a holnap este rajtoló 29. World Matchplay témája, azoknak ajánlom figyelmébe, hogy Adminék külön fórumtopikot rendeltek a versenyhez, mely az alábbi linken érhető el!  :beerchug:
https://www.sportfogadas.org/forum/index.php?topic=20649.0;topicseen
Szuper, este probalok irni rola guruba is meg lehet kulon a forumra is par dolgot :)

Idézetet írta: peshark Dátum július 15, 2022, 14:01:31Szuper, este probalok irni rola guruba is meg lehet kulon a forumra is par dolgot :)

Király! Kellenek a meglátások!  ;)  :beerchug:

Nézem az Australian Tour állomásait. Úgy alakult az életem, hogy van időm követni a meccseket, és kezd vicckategória lenni, ahogy a PDC erőlteti PR-szempontból Fallon Sherrockot. A nő 2-3 éve oké virított egy jó eredményt a VB-n, de annyi. Borzasztó végigszenvedni a mostani meccsét is Mal Cuming ellen. Az 5 legre sikerült az átlagját egyelőre felverekednie 70 fölé. Én pihentetném már ezt a nőt a férfiak között.

Idézetet írta: robmiller Dátum augusztus 19, 2022, 12:55:30Nézem az Australian Tour állomásait. Úgy alakult az életem, hogy van időm követni a meccseket, és kezd vicckategória lenni, ahogy a PDC erőlteti PR-szempontból Fallon Sherrockot. A nő 2-3 éve oké virított egy jó eredményt a VB-n, de annyi. Borzasztó végigszenvedni a mostani meccsét is Mal Cuming ellen. Az 5 legre sikerült az átlagját egyelőre felverekednie 70 fölé. Én pihentetném már ezt a nőt a férfiak között.

Pont ez fogalmazodott meg bennem js az ebed melle.. ;D Lehetne esetleg mast kiprobalni, vagy szimplan hagyni az egeszet es szepen kulon versenysorozatban folytatni..

Idézetet írta: peshark Dátum augusztus 19, 2022, 12:58:58Pont ez fogalmazodott meg bennem js az ebed melle.. ;D Lehetne esetleg mast kiprobalni, vagy szimplan hagyni az egeszet es szepen kulon versenysorozatban folytatni..

Egyébként a kiírásom óta kicsit összekapta magát...xD De akkor is tartom, hogy nem igazán illik ilyen mezőnybe.

Nehogy jöjjön egy Whitlock 6-0 is :d

Azert Price 110-es atlaga nem volt rossz.. ;D
Az also ket negyeddöntő amolyan mindegy ki nyer meccs, remelem innen kerul ki a gyoztes, de Price formaja mellett erre sok esely nincs.

Könnyed ellenfeleket kaptak a magyar versenyzők.... ;D

Magyarországon hétvégézik a dartsvilág krémje

Péntek kora délután startol a II. Hungarian Darts Trophy, ahol a PDC legnagyobb sztárjai lépnek majd színpadra. Olvasd tovább


Ezt nem tudtam kihagyni mára... ::)

Andris egesz ugyes volt igy elsore amugy, nyilvan izgult.. :)

Idézetet írta: peshark Dátum szeptember 02, 2022, 17:00:21Andris egesz ugyes volt igy elsore amugy, nyilvan izgult.. :)

Jaja, de sajnos megint az történt, amit előzetesen várni lehetett. Ismét megállapítást nyert, hogy totálisan súlytalan a magyar darts a nemzetközi profi porondon.. :(

Idézetet írta: robmiller Dátum szeptember 03, 2022, 06:23:56Jaja, de sajnos megint az történt, amit előzetesen várni lehetett. Ismét megállapítást nyert, hogy totálisan súlytalan a magyar darts a nemzetközi profi porondon.. :(

Az abszolút, Pál is nagyot alakított, a darts matek alkotója 185re a 20ast dobja, majd 118nal 18ra kezd... ;D

De legalább a hármas kombim szépen jött :D

Az a franya d12.. :bash:

Kicsit elszomorit amugy, hogy meg a ritmusa sincs meg a Barney Army-nak, pedig nem tul bonyolult... :laugh:

Sedlaceket ma jónak gondolom, csak nem volt időm beírni guruba..