SPF Guru Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nem szeretnék senkit megbántani, téged sem @Pozzato!

Ezek a szavak, hogy "sérelmeztem", "megszegtem", "szabálytalanság", "csalás"

Nem is értem ezeket még, ha viccesen, éllel is írod, írnád miért teszed meg most? Én ilyet sosem említettem
Te így élted meg ezt a dolgot, ilyen mélységesen?
Én tisztázni szerettem volna valamit, ennyi!

Úgy látom október végén és novemberben volt egy-egy 4 egységes tipped! Ott azt gondoltam az véletlen történt. Aztán decemberben sorozatosan küldted be a 3-4 egységeseket, gondoltam rákérdezek december 21 -én! Ennyi az egész.

Szóval nem kell dramatizálni, hogy megdöbbentő, szabályszegés, csalás stb.,
Én nem így éltem meg ezt az egész dolgot, remélem te sem ennyire mélységesen.

Bennem nincs semmi rossz gondolat innentől.

Boldog Új Évet kívánok és újabb sikeres NBA előzeteseket, lehetőleg ugyanilyen sikeres elemzésekkel és minél nagyobb tétegységekkel!

Guru-baráti tisztelettel: Titti7

Idézetet írta: Titti7 Dátum január 01, 2024, 19:12:15Úgy látom október végén és novemberben volt egy-egy 4 egységes tipped! Ott azt gondoltam az véletlen történt. Aztán decemberben sorozatosan küldted be a 3-4 egységeseket, gondoltam rákérdezek december 21 -én! Ennyi az egész.

Azt mondod: úgy látod, utána ott azt gondoltam. Ezek alapján már korábban tudtad, hogy én két általad rossznak vélt tippet adtam le. Ha egyszer megtörténik, majd megtörténik pár héten belül újfent, akkor miért nem kérdeztél rá? Miért vártál harmadik alkalomra?

Pontosan ez a lényege a kérdéseimnek, hogy Te szabályszegést láttál, de nem szóltál, pedig korábban ezt írtad:
Idézetet írta: Titti7 Dátum január 01, 2024, 12:41:49Én szeretem mindig, ha egyenlő feltételek között dőlnek el a játékok, szabályokat betartva!

Ezzel önmagadnak mondtál ellent, hiszen azt írod, szabályokat mindig betartva kell játszani, viszont csak később szóltál, mert úgy érezted "véletlen" történt, ezek alapján viszont a saját etikai kódexedet szegted meg. Akkor legalább privátban nem kellett volna felhívni a figyelmem rá, hogy legyek szabályos?

Azt írod, szabályosan kell játszani, de csak harmadik alkalomra érezted úgy, érdekes módon kritikus helyzetben (Te szempontodból), megmondom őszintén, annyira nem életszerű, hogy Te erre az újabb alkalomra vártál (és másfél hónapig ezt nem jelezted..., magyarán, ha nem adok új tippet, akkor figyelmen kívül hagytál volna egy szabályszegést), hogy megkérdezd és épp 30 percen belül jut eszedbe, miután leadtam a tippet este 10-kor?

Ezt pedig nem is értem: "decemberben sorozatosan küldted"  Ugyanúgy, megint egy blokkban küldtem be, amire Te azonnal reagáltál. Miért? Erre továbbra sem válaszoltál, miért pont akkor és ilyen gyorsan? A sztorid nekem iszonyatosan sántit, mint ahogyan az is, hogy dec. 30-án reggel - egy azóta már törölt hsz-ben -, gúnyosan gratuláltál, majd ott is csalást kiáltottál, de már azokra a pontokra hivatkozva, amikben én segítettem Neked, hogy hivatkozzál.Nekem semmi problémám nincsen azzal, hogy a pénzt akartál nyerni (teljesen normális dolog). Nem tudhattad, hogy én nem vagyok versenyben. Legalább tisztelj meg annyival, hogy azt mondod, figyelj, elkapott a hév, kellett a siker vagy a pénz (bármilyen kifogás jobb lett volna). Semmi gond nincsen, csak ezt a "szabályosan játszom, becsületes vagyoK" dolgot szerintem engedd el, főleg ezek után. Ha ez az egész úgy zajlik, hogy november-december elején szólsz, hogy figyeljetek, ez meg ez történt, mi a teendő, rossz szavam nem lett volna, sőt, én kérek elnézést és megköszönöm a figyelmeztetést.

Ahogyan akkor sem, ha nem kvázi azonnal reagálsz a harmadik ilyen esetnél (hanem napokkal később), mert ehhez megsúgom, de folyamatosan a tippjeimet kell nézni, meg a főoldalt, hogy mikor frissülnek a gurus írások, hogy Te erre 30 percen belül reagálj este 10-kor (azért lássuk be, normális esetben ez abszolút nem életszerű, hogy valaki este fél 10-kor ezeket kémleli, mit tippel a másik, ha csak azért nem, mert megfogadod, meg még pluszban a tétet is nézed :) ). Eléggé megdöbbentő, hogy ezt úgy akarod előadni, mint valami "jó és becsületes" gurus rivális aggodalmai.

Magam részéről most zártam le ezt a témát, sajnálom, de nem volt hiteles, amit itt próbáltál irányomba közvetíteni. Volt az Alvilági játékok c. filmben egy kiváló mondat, ami idevág: "Nézd, meséld be ezt a féllábúnak, hogy leszédüljön tőle az útról."

Reggel felkeltem, nézem, hogy megint egy regényt írtál ...
Azt hittem nem csűröd-csavarod tovább a témát.
Mindent ilyen mélységesen élsz meg?
Én leírtam miért és mikor éreztem úgy, hogy felteszem a kérdésemet, amit lehetett volna akár korábban is.

Az is vicces, hogy leírod én egy becsületes, mindig igaz gurusként akarom kihozni magamat. Nem tudom mit kéne tennem, hogy megnyugodjál.
Te vagy a hős, a jó akaró, a mindig igazságos én meg leszek a rossz gazember, így megfelel?

Te egy teljesen más dimenzióba helyezed az egész szituációt  csalás szavakat írsz stb. Iszonyatosan megéríntett ez a szituáció téged, bennem tényleg nincsen semmi már.
Én tényleg elengedtem ezt. Neked teljes "felépülést" kívánok ebből a sokkból. Remélem minél előbb sikerül.

Tényleg a legjobbakat kívánom neked!