Bet365 segítség kéne

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Próbáltam, de sajnos nem működik. A helyzet az, hogy a kétéves fiam kalimpált egy kicsit a billentyűzeten, meg egerezett is, szóval valahol itt lehet a gond forrása, de még nem találtam meg mi lehet. Ha valakinek még van valami használható ötlet help plz!

Szia,
Nyomd meg a ctrl gombot és a + gombot a numpadon ("-"-al lehet a kicsinyíteni,ha túl sokszor nyomnád meg). :cya:

 :great: Köszi, jövök egy sörrel!

Sziasztok!
Most szeretnék irodát váltani mégpedig Expektről szeretnék átjönni a a Bet365-re mivel én az élő fogadásra helyezem a hangsúlyt egy stratégia alapján és úgy hallottam meg ahogy néztem is hogy élő kínálatban verhetetlen ez az iroda. Nos azt szeretném kérdezni hogy majd most tervezek befizetni 6000 ft-ot és gondolom így kapok első befizetési bónuszt. A kérdésem az hogy ezt hogy kell megforgatnom tehát mennyi összeget és milyen szorzókkal. Válaszokat előre is köszönöm

Jah és még egy kérdésem lenne.Nekem master cardos számlám van és ha arról töltök fel akkor lekérni gondolom itt sem tudok erre csak banki átutalással igaz? Mennyire körülményes ez vagy megoldható könnyedén?Esetleg személyazonosságot kell igazoléni kikérésnél vagy sem?

Elmész a bet 365 oldalára, ott megnyitott az akciók menüpontot, azon belül a számlanyitási akció menüt és minden infót megtalálsz erről a kérdésről.

Ezt a témát lezárom, mert a hasonló kérdéseket a Bet365 Infóba kell feltenni!

Tehát a téma itt folytatódik:

http://www.sportfogadas.org/forum/index.php?topic=3534.0