Problémám az Unibeten

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Azt hiszem valami rendszer karbantartás van most az Unibeten, ha később sem megy akkor mindenképp irj nekik.

Közben látom, hogy megoldódott :ok:

Nekem sem megy a bejelentkezés, pedig kb. 5 perce jelentkeztem ki. Szóval valóban valami karbantartás lehet náluk!

Sziasztok!

Ma harmadszor (harmadik nap) kitöltöttem a vb kvíz-t, és úgy érzem mind a 7 kérdésre helyesen válaszoltam. Erre a 7. kérdés megválaszolása után egy system error occured-öt dobott, hát ez egyszerűen nevetséges... (Eddig mindig szépen behozta, hogy 7-ből 6, 7-ből 5 válasz volt helyes)
A live support válasza: "sajnos nem látom a rendszerben a mai kvíz válaszait... töltse ki még egyszer..." De hogy a ****, ha nekem meg azt írja, hogy már egyszer kitöltöttem? Most akkor mi a retek van? Minek kell ilyen bónusz kvíz 1000 forintos ajánlatokat adni, ha úgy sem fizetik ki? Ne haragudjatok, de ezzel már betelt a pohár. Szerintem ez az oldal nem lehetne az első helyen semmilyen listán sem...

(Ezt az üzenetet először az unibet info-hoz írtam, szerintem mind a két helyre beillik)

Erősítsétek már meg tapasztalatokkal, hogy az unibet miért jobb, mint pl. a bwin, ami 9. helyen van, vagy mint a sportingbet, amelyik a 7. helyen van nálatok????

A helyezések a fórumtagok szavazatai szerint alakulnak, tehát nem egy személy véleményén alapulnak. Ilyen hibák neten előfordulnak, ezt el kell fogadni. Valószinű kommunikációs hiba volt a szerverrel, az ilyesmit nagyon nehéz visszanyomozni, főleg mikor egy gép több ezer kérést szolgál ki másodpercenként.