Üdv,
Babu - Igen, arról van szó amiről irtál. Konkrétan, h fogadj maximum 25 font értékig (ha euro-ban nyitottad, akkor 25 euro-ig), használd a megadott kódot regisztráláskor, és ha vesztesz, 24 órán belül visszakapod a tétedet egészen 25 fontig (euroig). Csak akkor leszel jogosult erre, ha regisztrálásnál használtad a bónuszkódot. Csak az első fogadásra érvényes ez az ajánlat (tehát ha nyersz az elsővel, de buksz a másodikkal, akkor arra már nincs visszatérités). Legalább 18 évesnek kell lenned ahhoz, h fogadásokat köthess.
Karsaly - nagyon sok stratégiát próbáltam ki, sokat én magam is kifejlesztettem, de be kell valljam, igazán jól működőt még nem láttam. Először is, nem lehet (legalábbis szerintem), minden hónapban profitálni, hiszen bármely csapat/játékos kifoghat egy rossz napot, amivel a tutinak hitt meccs is beborul. Véleményem szerint, a fogadás egyik legfontosabb pillére a money management. Ha ki tudsz találni magadnak egy megfelelő MM-et, akkor a profitot úgyis a tipptalálati arányod fogja eldönteni, azaz nagyon fontos, h hosszútávra levetitve is meg tud határozni ezt az arányt, átlagodds-szal megerősitve. Ez az a két adat, ami a legpontosabban megmutathatja azt, h nyereséges vagy veszteséges leszel e. Pl.: egy 50%os tipptalálati arány, és 1,6os átlagodds mellett, helyes MM használatával könnyedén profitálni fogsz.
Én például előszeretettel használom a mozaik fogadást (ne keress rá gugli-n, mert saját elnevezés

), ami arról szól, h kielemzem a napi meccseimet, meghatározom a tippeket, és ezeket erősorrendbe állitom. Utána megnézem a kezdési időpontokat, és kb azonos idő-intervallumokat próbálok létrehozni. Létrejön igy mondjuk 2-3 idősáv. Ezekben egyenként próbálok profitot termelni, természetesen az erősorrend használatával. Azaz amelyik meccsem előrébb van, azt nagyobb összeggel megrakva. Ha az első idősávomban minuszolom magam, úgy a másodikra már nagyobb összegekkel játszom, de ennek is van maximum értéke.
Viszont a legfontosabb h ne napról napra akarjunk meggazdagodni, az is nagyon jó teljesitmény, ha "csak" havi 10-15-20% profitot termelsz. Banktól ennyit nem fogsz kapni, egy év alatt sem.