Tomka Sf.org-on eltöltött pályafutása...

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Tomka Dátum március 04, 2015, 20:10:11
Live:

Osztrák Bundesliga:
- (0-0) Felett 1.0 Rapid Vienna v SCR Altach (Gólok száma (goal line) - további piacok) 04/03/2015 Egyik sem 1.575
Rapid ismételten jól játszik, így gólnak születni kell! ;)
ű

ha nem hagyják ki a 11est, kasza van, emelt téttel ment.. na mindegy, ez van :)
amúgy köszi :)

#181 március 04, 2015, 22:15:04, Tomka
Live:

Angol:
- (0-0) Felett 1.5 QPR v Arsenal Gólok száma (goal line) - további piacok) 04/03/2015 Egyik sem 1.600

"Live:

Angol:
-
(Ha Bournemouth nyer, akkor az csoport elsőséggel fog osztozni. De Fulham-nak is jól jönnek a pontok, mindezeket együttvéve szeretném, ha a két gól megszületne.) "

Így szoktam megírni, ahogy fogadok már másolom és küldöm is. Sajnos ma ez a második mérkőzés, ahol előbb született a gól.
Holnap majd gól előtt próbálok fogadni.

Jó éjt! ;)

#183 március 09, 2015, 18:17:47, Tomka
Live:

- (0-0) Felett 1.5 East Riffa v Al Jahra (Gólok száma (goal line) - további piacok) 09/03/2015 Egyik sem 1.500
Egy gólért cserébe ilyen jó odds? Szerintem megéri, a támadások jók és a statisztika is ígéretes. :)

(Büntetővel meg is született a gól.)

#184 március 09, 2015, 19:51:29, Tomka
Live:

Horvát:
- (0-0) Felett 1.0 NK Lokomotiva Zagreb v HNK Rijeka (Gólok száma (goal line) - további piacok) 09/03/2015 Egyik sem 1.400
  Nagyon támadnak a vendégek és benne lehet a két gól, de inkább tegyünk csak egy biztonságos tippet. ;)

(Büntetővel a 90'-ben született egy gól, így a tétet visszakaptuk. Sokkal több reményeket láttam a mérkőzésben, a Rijeka eléggé csalódás volt és jól elengedték a második félidőt.)

Sziasztok!

Mivel több levél is érkezett hozzám, hogy milyen módszerrel választom ki a mérkőzéseket, gondoltam részletesen leírom.

Ha időm engedi, akkor a délelőtti órákban megnézem a mérkőzéseket és kiválasztom, hogy melyikekre figyeljek. Azonban, ha kevesebb a ráfordítható idő, akkor az éppen futó vagy a várható mérkőzéseket nézem, ez történik, amikor csak este 7-kor ülök le. Ilyenkor az aktuális és az esti mérkőzéseket megnézem. Hogyan is néz ki a kiválasztásom...

Első lépés, hogy a bajnokság gólátlagát nézem meg, ha ez 2.5 felett van, akkor érdemes a gólvadászatra. Persze, ha 2.3-2.4 a gólátlag akkor is vetek egy pillantást a mérkőzésre, hiszen vannak olyan bajnokságok, ahol a húzó csapatokra lehet építeni.
A következő lépés, hogy megnézem milyen távolságra vannak csapatok egymástól. Ha a bajnokságban 3-4 helynyi különbség van, akkor jó lehet a gólvadászatra, hiszen a csapatok között jelentős a különbség. De Itt már lehet akkor is fogadni, ha 1 vagy 2 hely van köztük, csak meg kell nézni, hogy mennyi pontjuk van, illetve milyen gól gazdagok. Mennyit rúgtak illetve mennyit kaptak. Ha az előrébb lévő csapat jóval többet rúg, mint kap és a hátul lévő csapatnál fordított a helyzet, akkor nem defenzívek, így több gólt is kaphatnak. Arra érdemes figyelni, ha a középmezőnyben van egy csapat és sok az underes mérkőzésük, akkor nem a sok góllal, hanem az underes döntetlenes, defenzív játékkal vannak ott. Ezeket érdemes kerüli, mert könnyen lehet veszíteni.
Ez után megnézem az összes meccsük közül mennyi volt 2.5 felett és alatt. Ha az over 2.5 nem éri el a 50%, akkor már ki is esett a fogadási listából.
A következő lépés, hogy megnézem a két csapat utolsó 6 mérkőzését. Legyen az bajnokság vagy kupa. Ha itt legalább 5 mérkőzésen volt két gól, akkor érdemes lehet figyelni. Ezt követően a hazai és a vendég meccseket is megnézem, ha ezek közül is 5-n volt legalább két gól, akkor jók vagyunk a over 1.5-re. Ezt lehet fokozni azzal, ha nem csak over 1.5, hanem 2.5 szeretnénk fogadni, hogy mennyi volt a 2.5 gól. Érdemes a csapatokat is külön megvizsgálni, hogy az elmúlt meccseken rúgtak-e gólt, ha rúgtak mennyit.
Ez után az következik, hogy élőben követem a mérkőzést. Ha nem tetszik a játék menete, nincsenek szögletek vagy kevés a támadás, a veszélyes támadás és a kapura rúgás. Akkor inkább tovább kivárok és csak AH 1.0 fogadok. Milyen kritériumokat használok? Ezt főként az időmúlásával egyeztettem össze. Kapura rúgás 5 percenként legalább egy legyen, de ez tényleg csak a minimum. A két csapat támadása körülbelül 2x annyi, amennyi perc eltelt. A veszélyes támadás pedig ennek az 50%. Pl. Eltelt 20 perc. Akkor legalább legyen 35-40 támadás és 15-20 veszélyes támadás, továbbá 4 kapura rúgás.
Jöhet a kérdés, hogy ez mindig így van? Nem, mert vannak speciális bajnokságok, ahol lassan kezdenek. Ilyenek a brit meccsek, ahol kevesebb támadással is beérem, de a kapura rúgás mindenhol kritérium.
Szögletek is nagyon mérvadóak, hiszen ebből tudhatjuk, hogy mennyit járnak a kapu előtt. Ha a támadás inkább az oldalakon történik több a szöglet és jóval több gól is születik, ha oldalról kapják a labdát, mintha középen vezetnék végig, hiszen ott több hátvédbe is beleakadhat a labda.

Emellett érdemes megnézni, hogy a milyen az idő. Tiszta idő mindig jobb, mint a csapadékos. A hőmérséklet is fontos, amikor kesztyűben játszanak jóval lassabb játékot is láthatunk. Ez attól függ, hogy kik játszanak. Mert egy német meccsen játszó spanyol támadó sokkal több energiát veszít, mint egy északabbi társa, aki hozzá van szokva a hidegebb hőmérséklethez.
Ha ezek jók, akkor fogadni kell az overre és várni a gólokat. Amit majd elfelejtettem, hogy a felállások is fontosak, hova helyezik a hangsúlyt, inkább támadnak vagy védekezni akarnak, de ez is látszik az élő meccsen.

Amire mostanában jöttem rá, ahol rendkívül sok a bedobás és elrúgdalják a labdát, az underes lesz. Ezt a bet365-n nem lehet jól, de a williamhill-en remekül lehet látni, hogy mennyi volt a bedobás, mert ott időpontokra végeznek feljegyzéseket. Így látszik, mikor pihennek, és mikor vannak felpörögve a játékosok vagy mikor unják az egészet.

Bajnokságok, amelyekre fogadok:
Német, Osztrák, Brit, Skót, Izland, Svájc, Portugál, Horvát, Dán, Svéd, Finn, Olasz, Spanyol és Görög. Ritkán Török, Francia. Európán kívül a Brazil, a Japán és Kínai mérkőzéseket is kedvelem. A távol keleti országokban más tud lenni a motiváció, ezért ott a motiváltság sokkal erősebb, mint Európában.

Kupa meccsek... Kupa meccsekre is érdemes overre fogadni. De sokkal több körül tekintést igényel, mint a bajnokság. Hiszen a csapatok különböző országból érkeznek és más is közre játszat. Hol állnak a tabellán, ráérnek a kupára koncentrálni vagy a bajnokságban kell helyt állniuk.

Tétek?
Átlagosan 1 hónap alatt a bankod 100%-át megtudod szerezni, ha a téted a bankod 10%. Ez igen egyszerű, 10e esetén a téted 1e forint. ~ 1.5-s átlag odds-on és 80%-s sikerrel 30 fogadással egy hónapban ellehet érni a bank duplázást. Ez főként télre igaz, illetve a nyár közepére. Csúcsidőben a bank 10% játékkal 150-200%-s sikert is ellehet érni. Ami esetleg javasolni tudok, amit én csináltam, hogy mindig a hónap első fogadási napján indítottam a 10%-s tétet. Pl. Januárban 30e volt a bank, akkor az alaptétem 3e ezer volt. Nem sikerült dupláznom, de a február első napján 55e volt a bank, akkor 5.500 lett az alaptétem. Az elején kell nagyon észnél lenni, később már elég akár a bank 5, de 3%-ával játszani. Valaki azt mondja miért? Majd feltölti később. De akkor ott nincs önuralom.
Illetve az is lehetséges, hogy nem változtatunk a téten, egyszerűn csak 10e játszunk vagy 20e-el, vagy váltunk euróra vagy más pénz nemre és állandó tétel, pl. 100€ lesz a tétünk

Hajrá Overek, hajrá Userek!
Tomka

#186 március 12, 2015, 12:01:02, Tomka
Live:

- Felett: 2.5 Ciprus - nők v Bahrein - nők (Mérkőzés gólok) 12/03/2015 Egyik sem 2.00   

Napok óta nem fogadtam. Időm sem volt, illetve tegnap beszari módon nem tettem, amit gondoltam. Lau egy női meccset ajánlott, legyen hát egy over 2.5. Hajrá csajok! :)

(Szégyelljék magukat..., bezzeg a görögök nők meg rúgtak 14 gólt.)

#187 március 12, 2015, 20:53:22, Tomka
Live:

Első live kombi:
- 1 Felett: 2.5   Wolfsburg v Inter Milan (Mérkőzés gólok - további piacok) 12/03/2015 Egyik sem   1.20
- 2 Felett: 1.5   Dnipro v Ajax (Mérkőzés gólok - további piacok)   12/03/2015 Egyik sem   1.28   
(Mindkét meccsen várható gól, sőt jó lenne, ha lenne!):)

Menjenek oda, ahova gondolom. Egy rohadt gólt nem tudtak rúgni, de üzenem nekik, hogy szarjanak sünt. De ne egyet, egy egész családot.
Kezd elveszni az én türelmem is...

Jó éjt!

nehogy elveszitsd a türelmedet, mert rosszul jársz te is
inkább ha kezded idegesnek érezni magad, akkor pihenő!
legközelebb a dupláját behozod, ettől hogy nem jött gól, még nem veszitettél semmit a tekintélyedből

Idézetet írta: Arzeen Dátum március 12, 2015, 21:00:00
nehogy elveszitsd a türelmedet, mert rosszul jársz te is
inkább ha kezded idegesnek érezni magad, akkor pihenő!
legközelebb a dupláját behozod, ettől hogy nem jött gól, még nem veszitettél semmit a tekintélyedből

Már megnyugodtam. Csak, amit a hónapban nyertem, azt most visszapakoltam. Szerencsére már péntek van és jöhet a hétvége is. Ez szerintem tökéletesen illik a sportfogadásra is: :)
https://www.youtube.com/watch?v=GlZT3beGC_U

Az én eddigi tapasztalataim alapján a legfontosabb dolog, hogy tudni kell mikor kell megállni. Te ezeket nagyon profin be is tartod, így annak az esélye, hogy nullázd a bankod nagyon minimális.

Sajnos tegnap én is belefutottam egy negatív szériába, de jelzett a rendszer hogy már nem fogadhatok többet. Pedig tombolt bennem a visszanyerési vágy :D

Idézetet írta: LanMaffia Dátum március 13, 2015, 10:14:15
Sajnos tegnap én is belefutottam egy negatív szériába, de jelzett a rendszer hogy már nem fogadhatok többet. Pedig tombolt bennem a visszanyerési vágy :D

Muszáj, hétköznap két vesztes tipp után pihenő, csak bosszantó, hogy nem voltak jók. De jön a péntek illetve a hétvége. Javítunk! :)

Amit még nem írtam le, de közel két éve lakom a barátnőmmel. Komolyan mondom Ő tett jó sportfogadóvá, rendkívül sok türelmet és önuralmat tanultam! Biztos, hogy nagy szerepe van benne, továbbá akkor is hallgatok rá, ha azt mondja, hogy ma ne játsszak. Nem egyszer fordult elő, hogy mondta én pedig mégis fogadtam és nem is volt pluszos a nap. Így csak ajánlani tudom, hogy kell egy csajszi, aki fejleszti a legfontosabb tulajdonságot a fogadáshoz, a türelmet. :)

*****
Ma reggel volt a Kínai meccs. Over 1.5-re 10 perc után már 1.7 volt az odds. A stat szép volt, de a pálya fűje úgy ki volt száradva, gondoltam a pálya rossz és a bukik lehet tudnak valamit. Mégis 5 gól született.

Idézetet írta: Tomka Dátum március 13, 2015, 10:50:22
Amit még nem írtam le, de közel két éve lakom a barátnőmmel. Komolyan mondom Ő tett jó sportfogadóvá, rendkívül sok türelmet és önuralmat tanultam! Biztos, hogy nagy szerepe van benne, továbbá akkor is hallgatok rá, ha azt mondja, hogy ma ne játsszak. Nem egyszer fordult elő, hogy mondta én pedig mégis fogadtam és nem is volt pluszos a nap. Így csak ajánlani tudom

Mikor és hol vehető át? :icon_smile:

Én egy négy éves kapcsolat/együttélés befejezése után kezdtem el újra ezzel foglalkozni a felszabadult idő miatt. De most, hogy mondod, biztosan kamatoztatom a négy évet is.

Idézetet írta: szorzatos Dátum március 13, 2015, 11:53:12
Mikor és hol vehető át? :icon_smile:

Kérlek szépen, én 4 és fél éve az interneten ismerkedtem meg vele, így a lehetőség adott.  Először ugye távkapcsolatban voltunk, majd előreléptünk és azóta is boldogan élünk. :)


Idézetet írta: kissk Dátum március 13, 2015, 11:55:06
Én egy négy éves kapcsolat/együttélés befejezése után kezdtem el újra ezzel foglalkozni a felszabadult idő miatt. De most, hogy mondod, biztosan kamatoztatom a négy évet is.

Ugye, ugye. Csak tudnak valamit... :)