Tomka Sf.org-on eltöltött pályafutása...

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#1050 szeptember 30, 2017, 11:52:59, Tomka
Live: -Normal Bet

- (0-0) Over 0.5 Seoul E-Land FC v Daejeon Citizen (Goal Line In-Play)   30/09/2017   None   2.375


Live: - Normal Bet = 100 euró (A hónap elején indított bank 1/20)
Live: - Big Bet = 200 euró (A hónap elején indított bank 1/10)

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy az időhiány miatt lehet, hogy most kicsit pihentettem ezt a dolgot. Sajnos nincs elég időm rá, amennyit pedig most ráfordítottam nem volt elég.
Annak pedig egyáltalán nem látom értelmét, hogy az év többi részében megnyert pénzt elverjem.

A havi statisztikát megcsinálom illetve, ha valakinek van kérdése nyugodtan írjon. Azonban egy időre lehet csak olvasója leszek az oldalnak.  :ok: :)

Mindenkinek sok sikert! :beerchug:
Tomka

Sziasztok!

Szigorúan csak kísérleti jelleggel, de egy adatfeldolgozási módszeren dolgozok, amit esetleg automatizálni lehetne, akár megírt programmal is.
Lényeg annyi lenne, hogy nem túl bonyolult kiválasztással, de minél magasabb profitot elérni. Mindenki ezt akarja nem?! Dehogy nem... Erre talán megfelelő lenne a második félidei gólvadászat az alábbi táblázat segítségével.
Persze figyelembe vettem a nagyobb gólátlagú ligákat, de nem az olyan mérkőzéseket keresem, ahol az over 2.5 beválása 80-90% körül van, hiszen ezen értékek romlani fognak, azonban a 55-70 % között az overes ligák mérkőzéseinek az átlaga javulni fog. Tehát az 55-70 %-ról inkább felfele fognak lépni.
Nem túl sok minta van még, de lényegesen kevesebb a befektet elemzési munka, de eredményesebb lehet.
Na már most azt ajánlom, ha valaki fel is használja, mivel miért is ne tenné? Hiszen azért osztom meg, hogy over 0.5, over 1.5 és over 2.5-re használja a második félidőben, tovább nem érdemes menni. Továbbá arra is érdemes figyelni, hogy egy gólt várjunk csak a második félidőre.
A zöld pipát kapott mérkőzésekre még nagyobb hangsúlyt érdemes fektetni.

A rövidítések jelentései:

H1  = A hazai csapatnak utolsó 3 mérkőzésen rúgott góljainak száma
H2  = A hazai csapat utolsó 3 mérkőzésen hányszor játszott 2.5 over felett
A1  = A vendég csapatnak utolsó 3 mérkőzésen rúgott góljainak száma
A2  = A vendég csapat utolsó 3 mérkőzésen hányszor játszott 2.5 over felett
HS  = A hazai csapat által elért gólok átlagos száma az utolsó 6 hazai mérkőzésen
HC  = A hazai csapat által rúgott átlagos gólok az utolsó 6 mérkőzésen
AS  = A vendég csapat által elért gólok átlagos száma az utolsó 6 vendég mérkőzésen
AC  = A vendég csapat által rúgott átlagos gólok az utolsó 6 mérkőzésen

Jöjjenek hát a mérkőzések:



Idézetet írta: sunik29 Dátum október 29, 2017, 11:07:47
Gondolom nem te talaltad ki.
https://www.over25tips.com/

Nem is írtam ilyet. Az adatok tőlük származnak, de azok az adatok is igényelnek némi szűrést. Ha regisztrálsz az oldalra és megnézed az eredményeket (results) akkor láthatod, hogy nem profitális csak az adataikra támaszkodni. Tehát nem érdemes mindent vakon megtenni, ezért is veszem ki a listából 80-90 %-t, illetve kiemelten kezelem azokat, ahova egy pipát tettem. Én jóval többet emelek ki, mint azt amit az ő szűrésük kiemel.
Továbbá ők csak sima over 2.5-re szűrtek én megcsináltam a második félidei elemzést, hogy úgy hogyan teljesítenek az adatokat. Ez azért a saját feldolgozásom és kitalálásom nem?
A szűréseik pedig szerintem megfelelő lehet a módszeremhez.

Sziasztok!

Ebben a hónapban kitesztelünk valamit, előzetes szűrések alapján ígéretesnek tűnik. Sajnos olyan rendszert nem sikerült még kitalálnom, ahol előzetesen jók az odds-k és nem kell élőzni hozzá. Mármint persze ez is a gólvadászathoz kötődik...
Nem tudom ki mennyire emlékszik a naplóm indulásakor az over 1.5-re fogadtam főként, na ezt fogjuk a következőkben erősíteni.
Általában majd mindig egy nappal előtte beteszem a listát, a másnapi fogadásokhoz. A mai mondjuk, pár órán belül. Nem tudok mindig itt aktív lenne és posztolni, akkor majd telefonon fogadok és később fognak bekerülni ide a fogadások. A tét minimális, mindenre 5 euró megy.
A fogadásokat úgy állítanám be, hogy amikor eléri az over 1.5 az 1.5-ös odds-t, akkor fogadjuk rá.
A lényeg az lenne, hogy egy teljesen automatikus szoftver kiszámolását követően csak fogadni. 1.) Nincs érzelmi befolyás 2.) Nem kell túl sok időt eltölteni felette.
Meglátjuk mi sül ki belőle.

Hajrá!
Tomka

Induljon is a hónap:


A statisztikai adatok a statarea.com biztosította.

Az első nap jól indult, itt láthatók az eredmények. Két mérkőzést nem tudtam megtenni, egyik vesztett míg a másik nyert volna.
Ígéretesen indul, bízom a hasonlóan jó folytatásban.


Holnapi napra csak egy mérkőzés lesz:


hajrá! kíváncsi vagyok milyen lesz. szemmel fogom tartani, sőt én is megpróbálkozom hasonlóval jégkorongban.

Nem rossz kezdes :)csak igy tovabb ;)

jaja. reméljük még ennél is jobb lesz a folytatás  :D ;D

#1062 november 02, 2017, 18:58:20, Tomka
Köszönöm!
Én is kíváncsi vagyok rá, mert előzetesen a kisebb szűrések biztatóak voltak. Teljes mértékben az a célom, hogy matematika módszer alapján, ha megfelel akkor elég legyen annyi, hogy telefonon megnézem és, ha eléri az odds-t akkor megteszem. Ha korai a gól, akkor besült és vége.
A mai egyiptomi mérkőzés sem volt valami pörgős játék a statisztika alapján, de a két gól csak meg lett. Amit majdnem elfelejtettem megjátszani.



Idézetet írta: Tomka Dátum november 02, 2017, 18:49:26
Köszönöm!
Én is kíváncsi vagyok rá, mert előzetesen a kisebb szűrések biztatóak voltak. Teljes mértékben az a célom, hogy matematika módszer alapján, ha megfelel akkor elég legyen annyi, hogy telefonon megnézem és, ha eléri az odds-t akkor megteszem. Ha korai a gól, akkor besült és vége.
A mai egyiptomi mérkőzés sem volt valami pörgős játék a statisztika alapján, de a két gól csak meg lett. Amit majdnem elfelejtettem megjátszani.



"de a két gól csak meg lett"? 1-0-nál 1,5 overt tettél?