VBGuru 2010

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Knapp Dátum július 12, 2010, 14:13:54
Köszönöm!
Ahogy néztem, volt, ahol vígasztalódhattál!  ;)  Vagy 3 másik ranglistán láttalak még...

Rövid összefoglalás:
A selejtezőben enyém volt a nyitó tipp, majd  pár nappal a vb indulása után már -55(!) zsetonnál álltam a csoportomban!   ;D
Szlovák segítséggel és 117 zseton "megforgatásával" sikerült másodikként továbbvergődni, majd Latzka elleni felejthetetlen küzdelemben a 8 közé jutás is meglett.
A kieséses szakaszban mind a 8 nagyobb téttel (8-10 zseton) játszott tippem nyertes volt, ennek köszönhető a diadal.

Köszi a játékot a Szervezőknek és a Játékostársaknak!
Találkozunk még!   ;)

Igen, elég jól mentek a tippjátékok, én is láttalak téged...  ;)
Szépen kerülgettük egymást a játékokban...  ;D

Gratulálok Knappnak, aki ha jól láttam komoly mínuszos csoport kör után elsöprőt alakított  és a többieknek is a nyereményekhez.

Külön gratulálok Csabbernak a nyolcaddöntő beli ellenfélnek, akit az egyenes kieséses szakasz elején mutatott teljesítménye alapján én döntőbe vártam, sajnálom, hogy végül a bronzról is lecsúszott.
És köszönet Milanéknak is a játékokért, voltak napok, amikor a tippeket én jobban élveztem, mint a vb meccseket... :beerchug:

Köszi. Tulajdonképp nekem Puyol gólja tizenegynehány perccel a vége előtt jelentette a játék végét, akkor az annyira "rosszul érintett", hogy nem maradt motivációm a bronzmeccsre, és bár 2 szép tippel zártam, bensson kihasználta a két tipp gyengepontját.

Jó volt a játék, ahhoz képest, hogy először vettem rész ilyenben, elég jól teljesítettem, és felülmúltam a saját várakozásomat. Az EB-n javítok.  ;D :) Mondjuk vagy 3 helyet. :)

(Milan: Under 19-ces EB-re nem lesz játék?  :D  )

Gratulálok a nyerteseknek,a három játék közül szerintem ez volt a legnehezebb,legalábbis nekem ;D

Idézetet írta: Csabber Dátum július 16, 2010, 01:26:46
(Milan: Under 19-ces EB-re nem lesz játék?  :D  )

Nem tudok róla...de lehet... ;D

Gratulálok a győztesnek, illetve mindenkinek, aki vette a fáradtságot, időt és pénzt nem kímélve, a strand helyett a sportfogads.org-ot választotta és elemzéseket írt. Köszönöm Milanéknak is, a nyeremény is megérkeuzett a számlámra, csak nyaralni vagyok és most jutottam nethez, ezért nem irtam!
Sok ilyen játékot még nekünk, üdv mindenkinek, most ezt osszátok be képeslap helyett!
Lacapi