sportbettorpro naplója

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


#165 március 22, 2024, 11:24:49, sportbettorpro
Magyar-török btts 1.8  500k egység.
Barátságos, ezeken szoktak gólok esni, két nagyon jó csapat, szinte mindig lőnek gólt...
Real BL win 7.0 körül. Nagyon nehéz ág, de ha túljutnak a Cityn, akik ellen van azért esélyük, vissza akarnak vágni a tavalyiért, a City még nem olyan jó, mint tavaly, utána azért esélyesebbek lennének az ellenfeleiknél. Talán meg lehet próbálni. 300k egység.
Talán a PSG is esélyesebb idén a Barcánál, jobb lett idénre a PSG, az edző is jó és ismeri a Barcát és ott van Mbappé.  :angel:

Ez nem jött be...
Psg win 2,0 és Atma win 1.8, ezeken elgondolkodnék bl-ben. Otthon fontos a győzelem, és mindent bele fognak adni.
Dnb Real a City ellen 2.1. 1 millió egység.
Na itt aztán komolyan veszik majd a meccset, a két legjobb csapat. A Real jobb  mint tavaly, a City rosszabb, mint tavaly. A Realt nagyon nehéz lenne itt megverni, a City tavaly is inkább döntetlenre játszott idegenben, és majdnem nyert a Real.

Dnb whu 1.8. A fulham nagyon rossz idegenben, 9 vereség 2 win...
Dnb atalanta a visszavágón 3.5 és minden, ht Ft hendi stb. Nincs értelme erőltetni a Poolnak. Az atalanta meg 14ből 10 hazait nyert a bajnokságban.
Talán a bayern is esélyesebb az arsi ellen a tj-re. Idegenben is majdnem nyert.

#168 április 19, 2024, 08:37:09, sportbettorpro
Ez nem jött be...
Innentől a Real behúzhatja a bl-t. Sokkal erősebb most. A Bayern nagyon nem a régi. A Real óriási fegyvertényt hajtott végre a City ellen. Hasítanak a bajnokságban is. A PSG sem annyira erős, a Barca is verte volna piros nélkül.
Real BL 2.5 volt múltkor. 1 millió egység. Szerintem inkább 60%, nem sok esélyt adok az ellenfeleknek.
Mbappé gólkirály 1.5? 2 millió egység. Szinte biztos.
8 gólos, Rodrygo 5 gólos, Bellingham 4. Már innen is simán megnyerheti, ha nem is rúg gólt. De könnyen lőhet a Dortmund elleni 2 meccsen... és dőntőzhet is.
Real dnb Münchenben 2.1. Annyira erős ez a Real hogy nem nagyon fog kikapni ott sem. 500k egység.

Elnéztem, Kane 7 gólos, ő veszélyes Mbappéra. De valószínű, a Realnak nem lő nagyon gólokat, Mbappé meg lő még.

A Real valóban nagy esélyes, szerintem minimum 60% a BL winre, de akár 80-at is adnék rá, mert óriási meglepetés lenne, ha nem nyernék meg. Most nagyon jók, a Cityt már legyőzték. Elképzelhetetlen lenne. Megtörténhet itt már bármi persze. A Bayern nem igazán jó, a PSG sem annyira. Lehet, hogy nehéz lesz, mondjuk a döntő csak 1-0 lesz, mint mostanában az összes, de győzniúk kellene.
Az Aranylabdát Bellingham nyeri szerintem, kb. 4.0es odds, Mbappé talán 3,75. Közülük lesz valaki. A Real BL győzelme és tj-je valószínű, ez nagyon Jude felé dönt. Az EBn bármi lehet, sok esélyes van, az angol és francia csapat is. Talán az angol éhesebb lesz, 1966 óta nem nyert semmit. De lehet, mindkettő kiesik a döntő előtt. Ha Mbappéék nyernek, ott lesz a BL Jude-nak akkor is, de a francia win is nagyon kétséges. Ha az angolok, Bellingham blokkolja Kane-t (plusz BL...). Kane nagyon jó idén, rengeteg gólt lőttek, 35nél jár a bajnokságban, de játékban nincs a másik kettő szintjén, és inkább csak befejezőcsatár. Még a bajnokságot is elbukta.
Tennék 1.5 millió egységet Bellinghamre és 0.5öt Mbappéra, ami kb. kompenzálja ha nem Bellingham nyer.