Premier League 2020/21

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


'I think Alisson is not injured. [Trent] Alexander-Arnold is not injured. Matip, I believe that he is going to play. Fabinho is not injured. [Andrew] Robertson is not injured. [Jordan] Henderson is not injured. [Georginio] Wijnaldum is not injured. [Mohamed] Salah is not injured. [Roberto] Firmino is not injured. [Sadio] Mane is not injured,' said Mourinho.

Egész jól ráérzett.

#181 június 25, 2021, 13:50:37, Chan
Nyerni fog a Manchester United?

Én nem látom ennyire rózsásnak a United helyzetét, de a Tippek menüpont alapján nyerni fognak a Sheffield ellen.


Sokan várják az Arsenal bukását

SfTotó játékunkban az Everton - Arsenal összecsapáson a többség úgy gondolja, hogy hazai győzelem fog születni, amire az Unibetnél 2.70-ért fogadhatunk. Összesen 64-en tippelnek az Arsenal vereségére.

Te is így gondolod?



A szorzó ekkor volt érvényben: 2020. december 19. - 9:30



És jön hozzájuk a Ligakupában a City, majd a bajnokságban a Chelsea.. Ezeken nyilván nem szégyen kikapni; viszont az azt követő 4 PL meccs kulcsfontosságú lesz az Arsenal számára: előbb Brighton, West Brom idegenben, majd otthon a Palace, Newcaste duó. Régen egy ilyen négyesfogat ellenében 10-12 pont közé tettem volna őket; most még 6-7 sem biztos.

Manchester bekezdett 3.perc 2-0.  :great:

Idézetet írta: csatarid Dátum december 20, 2020, 17:41:48
Manchester bekezdett 3.perc 2-0.  :great:

Bizony, McTomi duplával :o

A tabella folyamatosan változik, a megszokotthoz képest nagyobb a kilengés idén. Ha a MU hozza az elmaradt mérkőzésést, akkor az olvasható ki, hogy bajnokaspiráns csapat ???


Boxing Day, de hiányzott már a PL :)

Durva ahogyan a Villa emberhátrányban is szétfocizza a Palace-t ??? Remélem Zahának már tényleg ez az utolsó szezonja ott és kipróbálhatja magát valamelyik nagyobb csapatban is. A cseleket, a kiharcolt kiállításokat (gólokat) rendre hozza.

Liverpool  :tickedoff: :uglystupid2::tickedoff:

Jones is a saját kapuja előtt adja el a labdát..de ettől függetlenül ezt a gyenge West Bromot ki kellett volna ütni; erre fel pontot csennek a City és a Pool otthonában is; ez elég őrült dolog :icon_smile:

És nem tudom más érzi-e így, de mintha a Pool esetében elég gyakran úgy vannak a 'VAR-ozók'; kurva erős ez a Pool, nyerjék csak meg saját erőből a meccset; nem adjuk meg nekik, ami amúgy jogos lenne. Fabinhot lenyomta a szögletnél Ajayi és ezen véleményemet nem a méreg vagy az elfogultság okozza; így látom.


Idézetet írta: csatarid Dátum december 27, 2020, 23:04:47
https://rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2020/12/27/premier-league-leeds-burnley-robert-jones-biro/?fbclid=IwAR0_Jm_Ed9cJ7FKCECyaQgab6hu4JKLScRlMVRq6iHchiZfcmIQ6l6k48RY

Ez sem volt semmi. Ismét bebizonyosodott ennyit ér a VAR. Kifelé szabi a Burnley gólnál.  ;D  ;D  ;D

Ez kemeny , erthetetlen hogy a szinvonal mennyire alacsony a biroknal , es ezt ok elfogadjak es nem valtoztatnak ,(romaniaban mar regota hivanak mas orszagbol birot ha ugy erzik a csapatok hogy megbizhatatlan a hazai biro garda) gondolom ez is resze a nagy PL csomagnak hogy mindig erdekes ezert megeri nezni es fizetni a jogokert az egesz vilagon . Ki van ez talalva. :D  En mar regebb is irtam volt, hogy a FIFA nem delegalt egyetlen egy angol birot sem a VB-re . Anno igy beszeltek az esetrol   Keith Hackett, the former referees' chief, told The Telegraph that the absence of a British World Cup referee was "symptomatic of an ageing group of referees and a drop in the overall level"

Valaki magyarázza már meg nekem légyszi az esti Everton-Manchester City oddsait! Értem én, hogy a cityről beszélünk, de azért csak a tabella 2. helyezettje fogadja a 6.-at. Everton utolsó 4 meccsét behúzta, verte az Arsenalt, a Chelsea-t. A city idegenben azért nem túl acélos, eddigi 7 meccsén összesen 7 gólt rúgva csak 3szor nyert. Egy 1X sztem simán benne van, 3.05 az unibeten...

Idézetet írta: tonijani Dátum december 28, 2020, 16:07:51
Valaki magyarázza már meg nekem légyszi az esti Everton-Manchester City oddsait! Értem én, hogy a cityről beszélünk, de azért csak a tabella 2. helyezettje fogadja a 6.-at. Everton utolsó 4 meccsét behúzta, verte az Arsenalt, a Chelsea-t. A city idegenben azért nem túl acélos, eddigi 7 meccsén összesen 7 gólt rúgva csak 3szor nyert. Egy 1X sztem simán benne van, 3.05 az unibeten...

Lehet hogy bejon a tipped , de alig tudtak nyerni a Sheff Utd. ellen , a citynel pedig Aguero jatszik , mig az evertonbol hianyzik Richarlison es James is. Az Mu is konnyen lefocizta oket , egy percig sem volt ketseges a gyoztes kilete.

PL: pozitív vírusteszt miatt halasztják a mai City–Evertont

Koronavírus-fertőzés miatt elhalasztották az eredetileg hétfő estére kiírt Manchester City–Everton mérkőzést a Premier League-ből.

A manchesteri klub a hivatalos honlapján tette közzé, hogy a legfrissebb tesztelések közül több pozitív minta is született a már korábbi négy vírusos játékos mellett.

A vírus terjedésének megakadályozása érdekében a két klub a PL javaslatára a halasztás mellett döntött.

A manchesteri együttes beszámolója szerint az érintett játékosok és stábtagok az előírásoknak megfelelően önkéntes karanténba vonulnak, az első csapat edzőpályáját átmenetileg bezárják.