OAKLAND BET's

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


egy kis történet:


Pár napja (napló előző oldal) a bet365-ön találtam egy ausztrál női meccset (Redlands- Souths United), ahol a Souths United másfél percenként lőtt kapura, 0-3-as félidő után végül 10-0-ra nyert.
Sikerült vele nyerni egy kis pénzt, aztán tegnap épp az unibet live kínálatát böngészem, és belefutok a Souths United csapatnévbe. Egyből beugrott, hogy pár napja hoztak egy kis pénzt, nem is gondolkodtam, behúztam félidő overt 4.5-ből, hazai csapat overt 5.5-ből, gólok számát 8.5-ből 18.00-as oddson  :D, vendég overt 2.5-ből...

Na, kezdődik a meccs, mennek a percek, aztán sehol semmi. Egy árva gól nem született 45 percig, se egy lap (ami azért női meccsen benne van) de tán a szögletarány is 1-0 volt. Mondom magamban, hát egyszer volt Budán kutyavásár. Kilépek, megyek ki, gondoltam 0-0-ás félidő után esélytelen, hogy bármelyik tipp is jöjjön. De tényleg úgy voltam vele, kár gép előtt maradni, még biztosítani sincs esély egy 0-0-ás félidő után. Délután belépek, aztán látom, hogy az egyenleg feltűnően magas. Mondom frissítek, visszaugrik az mindjárt, az unibetnél elő szokott fordulni, hogy szórakoznak, néha 0.00 az egyenleg, holott mégsem, aki ott játszik, az tudja.

De nem változott az összeg. Nézem mi jött, erre látom, hogy a 0-0-ás félidő után 9-0-ra nyert a Souths United. Bejött a 8.5 over (azért erre tettem, mert ez volt a legmagasabb határ  ;D ), meg a hazai over 5.5 is.

Csak egy kis sztori, ami végül jól sült el. Ebből mondjuk senki nem profitál már, de most már felírtam magamnak, hogy a Souths United női csapata legközelebb szerdán 11:30-tól (mi időzónánk szerint) játszik a Queenslandi Egyetem női csapatával. Nem tudom, fogadható-e majd valahol, de ha igen, akkor én megint szerencsét próbálok.

Egyébként kíváncsiságból ráklikkeltem a H2H-ra (Souths-Uni of Q.), aztán meglepődtem, amikor láttam, hogy a két csapat utolsó meccsét 15-0-ra a Uni. of. Q. nyerte. 15-0  ;D ( 2015 augusztus, szóval nem volt olyan rég)

Na, azért ebből is látszik, hogy ezen a szinten 8-10 gól bármikor összejöhet, és amíg a bukik ilyen szép oddsokat adnak, addig egy-két ezrest én bármikor megkockáztatok a Souths United meccseire.
Ugyanakkor őszintén megmondom, szeretem, sőt követem a női focit, még az ausztrált is, de csak élvonalbeli szinten, ezekhez a ligákhoz közöm sincs, csak így az eredmények alapján.
De tényleg 9-0, aztán 10-0, az említett egymás elleni 15-0...
Kíváncsi leszek, szerdán mit játszik majd a Souths United, meg egyáltalán lehet-e majd fogadni.
(Zárójelben jegyzem meg, hogy a 0-10-es meccsüknél is hiába volt felbillenve a pálya már az elejétől, a 10-ből 7 gól a 2. fi-ben született. aztán tegnap a 9-ből mind a 9-et a második félidőben lőtték, szóval talán ez is információ, egy gyengébb fi. után ha lesz élő, egy kis pénzmagot lehet majd tenni a 2 félidő overre)

Aztán remélem, hogy szerdán nem egy gólszegény 3-1 jön, mert akkor biztosan rámjön majd a csuklás  :D

ha már női foci, bundesben ma van a záró forduló délután 14:00-tól kezdődnek a meccsek. A Bayern már bajnok, de a Hoffi elen lehet játszani egy jó overes meccset, bár a Bayernnek a női csapata sem szokott túl sok gólt rúgni, csak ami a sikerhez elég.

Inkább a 2. Wolfi és a 3. Frankfurt meccse lesz érdekes. Egy ponttal vezet a Frankfurt előtt a Wolfi, és fontos meccsek ezek, mert a női BL-ben csak két német csapat indulhat. Mindkét együttes otthon játszik, mindkettő nyerni is fog szerintem, de bízom benne, hogy legalább az egyiken kiszakad a gólzsák.  ;D

A Wolfi az utolsó Kölnnel játszik, illene egy jó 6-7 gólt lőni, pláne azok után, hogy legutóbb a Potsdamtól 4-0-ra kikaptak (ez is felfoghatatlan eredmény). A Frankfurt meg a Leverkusennel játszik, de a Leverkusen elég gyenge most. A Frankfurtban legutóbb Garefrekest le kellett cserélni, nem tudom, játszik-e, de remélem, hogy igen.)
Kis téttel a nagy szorzót hátha meg lehet fogni itt is az unibeten.

A (Wolfi szombaton majd szombaton is játszik a Kupában, meg jövő hét csütörtök BL-döntő, de ez most nagyon fontos meccs a jövő évi BL-indulás miatt!) Nem tudom hová tenni a Potsdam elleni 4-0-ás zakót, én remélem, hogy összekapják magukat Jakabfiék, és kompenzálnak egy jó 6-0-al...

#3092 szeptember 08, 2017, 11:00:06, oakland23
teszt:

Jövő héten jönnek a BL- és EL-meccsek, így most két olyan együttes találkozóját nézzük meg közelebbről, melyeket nem zavarják az említett sorozatok. Nem zavarják, hisz alaposan elrontották az előző idényt, így most a 2017-18-as szezon jóformán csak a bajnokikról szól majd.

Bundesliga: Akiket nem zavar a Bajnokok Ligája


#3093 május 26, 2016, 10:03:43, oakland23
Wolfi-Lyon, női BL-fináléról pár szó, csak akit érdekel:

http://www.fortunaweb.hu/Sportfogadas_tippek__Wolfsburg__noi__-_Lyon__noi_357

Wolfsburg - Lyon
Tipp: Lyon góljai 1.5 felett
Odds: 1.81
Iroda: unibet
Kezdés: csütörtök, 18:00

Helyszín: Stadio Città del Tricolore (Reggio Emilia, Olaszország)



A Wolfsburg női csapata sikeresebb évet zárt, mint a férfi együttes. A Bundesben ezüstérmet szereztek a csajok, így a jövő évi BL-indulás már biztosított, ma pedig esély kínálkozik a Bajnokok Ligája győzelemre is. Ezek mellett eltörpül a DFB Kupa siker, de pár napja azt is behúzták Jakabfiék. A Wolfsburg mindkét gólját a magyar támadó szerezte!

Sajnos ami a BL-finálét illeti, három kulcsjátékos is hiányzik majd. Simic és Maritz mellett Caroline Hansen sem léphet pályára. Az aranylabdás Kessler sajnos az egész idényt kihagyta, ramaty állapotban vannak a térdei. Martina Müller korábban visszavonult, Ogimi a Frankfurthoz szerződött szóval ez a Wolfi most valamivel keskenyebb, mint a korábbi években.

A Lyon viszont hasít, az nem nagyon lehet kérdés, hogy napjaink legerősebb női csapata. Az elődöntő első meccsén a rivális PSG-t 7-0-ra verték el Le Sommerék, ami elképesztő. Ez nem picike erődemonstráció volt, kb. mintha a Bayern 7-0-ra verné a Dortmundot, vagy a Barca a Real Madridot... A Lyon egyébként az egész BL-idényben hasított, egy Sparta Praha elleni iksz becsúszott, de bőven belefért, hisz annak a meccsnek az odavágója 9-1-es Lyon-sikert hozott.

Ha minden igaz, Schelin, Necib és Henry utolsó meccsét játssza a Lyonban. Mindhárom hölgy ikon a női labdarúgásban. Ez a csapat  annyira egységes, mint egyik klub sem a női labdarúgást tekintve. A Lyon magja évek óta együtt játszik, és talán sosem volt még ennyire erős kerete a francia csapatnak. Lavoguez sajnos ma nem játszhat, de itt tényleg minden posztra két azonos képességű játékos van, talán egyik-másik posztra három-négy is.

Ami biztos, hogy Bouhaddi véd, M'Bock-Bathy és Renard játszik a védelem közepén, Kumagai és Majri széleken.  Henry, Abily, Thomis és Necib a középpályán,  Le Sommer és Ada Hegerberg elöl kap szerepet. Vélhetően 4-4-2-ben játszik majd a francia csapat, és nem kockáztat a 4-3-3-al, pedig az a formációja sem rossz mondjuk Schelinnel. De elég a két támadó, főleg ha Le Sommer és Hegerberg az.
Kegyetlenül érzik a kaput ezek a csajok, Hegerbergről azt nyilatkozták a társai, hogy a gólszerzés élteti... Egyébként ez az idény egy kis generációváltást is hozott, Hegerberg átvette Schelin helyét, hisz amíg Schelin 'csak' 14 gólt lőtt a bajnokságban, addig Hegerberg 33-at... Ez a Le Sommer-Hegerberg duó nagyjából olyan, mintha a férfiaknál egy csúcsformában lévő Ibra és egy szintén csúcsformában lévő Diego Costa játszana egymás mellett.

Persze örök igazság, hogy egy meccsen minden csapat fogható, de ez a Lyon most megtörhetetlennek tűnik. Anno 2013-ban a Wolfiban Martina Müller lőtte a győztes gólt, de ő már visszavonult, nincs az azóta Aranylabdát kapó Kessler, annak a 2013-as csapatnak a két legértékesebb játékosa. A Lyon viszont csak erősödött Le Sommer játéka beérett, és a Lyon M'Bock-Bathy személyében magáénak tudhatja a világ talán legintelligensebb belső védőjét, aki fizikálisan is rendben van, és olyan meglátásai, passzai vannak, hogy amikor őt látjuk, elfelejtjük, hogy női csapatok meccsét látjuk. (Egyébként rendkívül jól is cselez, korábban pl. az U20-as vb-n láthattuk játékának ezen elemét, de nem biztos, hogy a BL-döntőben belső védőként hasonlókat produkál majd) A francia együttes revansra készül, és ha kijön nekik a lépés a Wolfi is könnyen a PSG sorsára juthat.

Persze 7-0 nem lesz, de hogy két gólt lő a Lyon, arra jó esély mutatkozik! Nila Fischer, a Wolfi svéd légiósa még mindig klasszis, de sebességéből sokat veszített. Már kevésbé dinamikus, mint a korábbi években, a két Lyon-támadó azért sebességben bőven veri, és bizony Thomis-t sem nagyon lehet utolérni a vonal mellett. Nem igazán van olyan szegmense a játéknak, amiben a Wolfi erősebbnek tűnne a jelenlegi Lyon-nál. Egyedül a szerencse-faktor, amit nem lehet kalkulálni, de ez minden egyes meccsre, sporteseményre elmondható. Ez a BL-siker megkoronázza a Schelin-Necib-érát a Lyonnál, hatalmas meglepetés lenne, hogy a Wolfsburg győzni tudna, de talán az iksz is komoly bravúrnak számítana.

Tippünk óvatos becslés esetén is 3-1-es, vagy 3-0-ás Lyon siker.

Idézetet írta: oakland23 Dátum május 26, 2016, 08:49:37
Wolfi-Lyon, női BL-fináléról pár szó, csak akit érdekel:

http://www.fortunaweb.hu/Sportfogadas_tippek__Wolfsburg__noi__-_Lyon__noi_357

Köszi szépen az írást! :)
Egy apró észrevétel: kimaradt hogy a döntő helyszíne Reggio Emilia ha minden igaz :)

Idézetet írta: Szurki Dátum május 26, 2016, 09:13:57
Köszi szépen az írást! :)
Egy apró észrevétel: kimaradt hogy a döntő helyszíne Reggio Emilia ha minden igaz :)
engem továbbra is átirányít ide: http://fortunaweb.com.ar/

Idézetet írta: afrikailajos Dátum május 26, 2016, 09:35:15
engem továbbra is átirányít ide: http://fortunaweb.com.ar/
Bemásoltam a szöveg részt is, de ismét rákérdeztem, hátha tud valaki valami okosat. Sajnos én ilyen téren tök hülye vagyok, előzményekben lehetne törölni, cookie-kat törölni, de nem tudok igazán okosat mondani.

Idézetet írta: Szurki Dátum május 26, 2016, 09:13:57
Köszi szépen az írást! :)
Egy apró észrevétel: kimaradt hogy a döntő helyszíne Reggio Emilia ha minden igaz :)

belepattintottam a helyszínt is, valóban hiányzott. Köszi az észrevételt!

Ez a női foci mindig ilyen? A megye 3-ban nagyobb az iram. A Lyon kapusa és védői passzolgathatják a labdát, mert a németek le sem támadnak, mintha már most feladták volna a meccset. Nem vártam sokat, de még azt is sikerült alulmúlni...

#3098 július 14, 2016, 12:44:01, oakland23
Sydney - Hawthorn
AFL 11:20-tól

Tipp: Hawthorn góljai 18 vagy több
Odds: 13.00
bet365

Igazából nem tuti a tipp. Benne van, hogy nem is nyer a Hawks, de én úgy vélem, a Hawthorn szétfutja a Sydney-t, és ha így lesz, valamint jól céloznak Gunstonék, akkor ez a tipp akár jöhet is.
(Kis apróval a 227 pont vagy felett opciót is meglőttem 17.00-es odds mellett)

*hát ez eddig elég buziskodós meccs, ami mondjuk benne volt a pakliban. Azért a Swanstől az 1 pont kemény a 2. negyedben. az kis túlzással olyan, mintha egy kosárcsapat egy pontot dobna egy negyedben

#3099 július 27, 2016, 11:24:58, oakland23
10:00 live

Kashima u19-Fort Lauderdale u19

1. fi 1.5 over 1.90 bet365


Óriási tipp volt, a kis grafikon szerint kaput eltaláló lövésből sem volt kettő, nemhogy gólból.  ::)


17:30
Magyarország-Beloruszia
női felkészülési - Balaton Kupa

először is:
http://www.mlsz.hu/blog/2016/07/27/a-feheroroszok-ellen-kezdunk-a-balaton-kupan/

a cikkből:
A fehéroroszok kerete sokkal erősebb, mint tavaly volt, ezúttal a legjobbjaikkal érkeznek a tornára, míg nálunk több alapember is hiányzik majd...

Amíg nálunk a bajnokság épp szünetel, addig a fehéroroszok még úgy ahogy játékban vannak. Igaz, hogy ők meg épp végeztek a bajnokságukkal, de még utána kupameccseket játszottak. Mondjuk forma alapján nem tudom, mi a jobb, hogy nincs tétmeccs a lábakban, vagy van sok, de a fehérorosz női bajnokság azért nem igazán komoly, 2-3 jobb csapat van, a többi inkább csak azért, hogy legyen ki ellen játszani.

Nos, nálunk ugye rengeteg kulcsember hiányzik, és megnézve ezt a keretet, hát valóban tartalékos.
Elöl nincs Zeller és Vágó, nincs Jakabfi és kiesett Kaján Zsani és Kocsán is, előbbi nagy érvágás, így, hogy nincs Jakabfi meg Zeller meg Vágó. Csiszár nagyon fog hiányozni középről, a védelem még úgy-ahogy megvan. Sajnos Nagy Lilla is komoly sérülés után van visszatérőben, neki elég komoly kis sebessége volt, ám ez most picit megkopott a térde miatt.
Elöl nagyon nincs minőségi játékosunk, aki nemzetközi rutinnal bírna, és bár ez a fehérorosz csapat igazából nemzetközi szinten lófasz, mi sem vagyunk jobbak ezzel a kerettel.

Nagyon akkor sem szoktunk csillogni, amikor vannak Jakabfiék, mostanában főleg Zsani szerzett fontos gólokat. Én azt mondom, ezek az oddsok nincsenek rendben. Túl magas a fehéroroszokra adott 8.00-as odds, de mivel az sem egy virtuóz csapat, én X2-be húztam 3.50-ért. Szerintem 2.00-nál többetnem ér, így ez nálam value. Lehet, hogy így is nyerünk, de a női csapatunk -igaz komolyabb válogatottak ellen-de Jakabfiékkal is elég gyér támadójátékot mutatott.

Apróbb téttel a döntetlen és 3.5 gól alatt opciót is be lehet próbálni 7.50-es odds mellett.

Ázsiai Junior bajnokság-kézilabda

India U21-Kína U21
pénteken

Tipp: 75.5 gól felett @ 1.80  ;D
Ez a 75.5-ös line nem megszokott kézilabdában, de India nem viccel! Eddigi eredményei:
Dél-Korea - India 65-23
Bahrein - India 86-31
Palesztína - India 35-48

Nos, 88, 117  :D és 83 gólos meccsek.
Nem lennék meglepve, ha születne vagy 90 gól ezen az összecsapáson. Ezek nem szopogatják a fal előtt a labdát, akinél épp van, rábassza, aztán go védekezni, de abban szarok, egyből kapják a gólt, aztán irány támadni, és így lüktet a meccs. Legutóbb követtem a Palesztína elleni meccsüket, úgy volt 83 gól, hogy a 2. félidő első 10 percében egész normális ütemben estek a gólok, de aztán megint bevadultak, és gól, gól, gól  ;D Szokott lenni live is a meccsekre, szerintem most is lesz. Bár simán lehet roló, mint a Bahrein elleni meccsen, bár ott is sikerült még fogni egy overt félidőre.


Idézetet írta: oakland23 Dátum július 28, 2016, 09:33:56
17:30
Magyarország-Beloruszia
női felkészülési - Balaton Kupa

először is:
http://www.mlsz.hu/blog/2016/07/27/a-feheroroszok-ellen-kezdunk-a-balaton-kupan/

a cikkből:
A fehéroroszok kerete sokkal erősebb, mint tavaly volt, ezúttal a legjobbjaikkal érkeznek a tornára, míg nálunk több alapember is hiányzik majd...

Amíg nálunk a bajnokság épp szünetel, addig a fehéroroszok még úgy ahogy játékban vannak. Igaz, hogy ők meg épp végeztek a bajnokságukkal, de még utána kupameccseket játszottak. Mondjuk forma alapján nem tudom, mi a jobb, hogy nincs tétmeccs a lábakban, vagy van sok, de a fehérorosz női bajnokság azért nem igazán komoly, 2-3 jobb csapat van, a többi inkább csak azért, hogy legyen ki ellen játszani.

Nos, nálunk ugye rengeteg kulcsember hiányzik, és megnézve ezt a keretet, hát valóban tartalékos.
Elöl nincs Zeller és Vágó, nincs Jakabfi és kiesett Kaján Zsani és Kocsán is, előbbi nagy érvágás, így, hogy nincs Jakabfi meg Zeller meg Vágó. Csiszár nagyon fog hiányozni középről, a védelem még úgy-ahogy megvan. Sajnos Nagy Lilla is komoly sérülés után van visszatérőben, neki elég komoly kis sebessége volt, ám ez most picit megkopott a térde miatt.
Elöl nagyon nincs minőségi játékosunk, aki nemzetközi rutinnal bírna, és bár ez a fehérorosz csapat igazából nemzetközi szinten lófasz, mi sem vagyunk jobbak ezzel a kerettel.

Nagyon akkor sem szoktunk csillogni, amikor vannak Jakabfiék, mostanában főleg Zsani szerzett fontos gólokat. Én azt mondom, ezek az oddsok nincsenek rendben. Túl magas a fehéroroszokra adott 8.00-as odds, de mivel az sem egy virtuóz csapat, én X2-be húztam 3.50-ért. Szerintem 2.00-nál többetnem ér, így ez nálam value. Lehet, hogy így is nyerünk, de a női csapatunk -igaz komolyabb válogatottak ellen-de Jakabfiékkal is elég gyér támadójátékot mutatott.

Apróbb téttel a döntetlen és 3.5 gól alatt opciót is be lehet próbálni 7.50-es odds mellett.

Nagyon szép fogás, köszönöm a tippet!

#3103 július 29, 2016, 12:45:57, oakland23
Tottenham - Atletico
Kezdés: 12:00

Tipp: Atletico szerez gól a 20. perc előtt @ 4.00 (bet365)

A kezdőket elnézve 20 percnek elégnek kell lenni, hogy Torres betaláljon. Ha mohó lennék, akkor az első 10 percre is tettem volna 8.00-as oddson, de nem vagyok  :)


Köcsögök mind  :D

#3104 július 29, 2016, 13:32:58, oakland23
Katar U21 - Bahrein U21
Félidő első 15 gólig Katar @ 3.50 (1600 Ft)
-ii- Bahrein @ 8.50  (400 Ft)

Bahrein jó tempót megy, 15 gólt kapnia kell félidőig!

Kezdés 13:00, bet365, élő


Az elején beragadtak a katari köcsögök, ha ott csak egyet dobnak, akkor nem 14-el zárnak félidőben, így viszont igen  :D