csabax tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában


#6540 július 08, 2014, 23:49:10, csabax
Brazília   Brazília v Németország (Továbbjut)   08/07/2014   Egyik sem   1.90  :noway:

Idézetet írta: csabax Dátum július 08, 2014, 19:11:05
"Elmondása szerint azonban egyáltalán nem ragaszkodik ahhoz, hogy csapata fiatalokból álljon, viszont többször került olyan helyzetbe, hogy alacsony költségvetésből  kellett gazdálkodnia, és mivel mindenhol szívesen merít az ifiből – a Barcelonában Puyolt, Xavit és Iniestát, a Bayernben Müllert, Badstubert és Alabát építette be az  első csapatba – az se jelent számára problémát, ha csikócsapattal kell nekivágnia a legnagyobb megmérettetéseknek. Ennek a legkirívóbb példája természetesen az a BL- győztes Ajax, amelynek az átlagéletkora 23 év volt – de csak azért nem ennél is alacsonyabb, mert a harmincat már betöltött Rijkaard és Blind fölhúzták."

Ha valaki a vb-elődöntős Hollandia szövetségi kapitányáról kíván ezt-azt megtudni, érdemes elolvasnia az írást: http://vs.hu/focivb2014/van-gaal-megfejthetetlen-zseni-0708
A hollandok melletti legnagyobb érv szerintem Van Gaal személye. Aki holnap rájuk fogad, tegye azért mert ez az ember alapvető befolyással volt,van a mai futballra.
Nézzük csak két "legjobb" tanítványát, Murinho-t és Guardiolát,vagy nézzük azokat a játékosokat akiket ő emelt ki az ifi csapatokból és tette be a nagycsapatba:
Puyol,Xavi,Iniesta,Müller!!
Nem akármilyen figurája a mai focinak! Olyan ember aki tudásával eldönthet egy világbajnoki elödöntőt!

Blaziliát a padlóla lökték dulván.  :)

#6543 július 09, 2014, 02:10:14, csabax
Volt egy ilyen ÉLŐ fogadás 0-5-nél (Özil elmehet a francba, hogy 0-7-nél elszórakozta az ezer százalékos német gólhelyzetet):

Németország - felett 7.5   Brazília v Németország (Vendég csapat góljai)   08/07/2014   Egyik sem   11.00  :noway:

SeleK.O.






Leírom, hogy ez a brazil csapat minden idők egyik leggyengébb brazil fociválogatottja. Ezután mit csinálok? Brazíliára fogadok. "Gratulálok" saját magamnak. Így jár az, aki pórul.  :)

Nagyon kár, hogy a Brazília-Németország mérkőzés kapcsán az M1 tévés csávó nem kérdezte meg a stúdióban szakkomentátorként üldögélő Bánfi Jánost és Halmai Gábort, hogy milyen érzés hazai pályán 1-7-es vereséget szenvedni. Első kézből kaphattunk volna választ, hiszen Bánfi János és Halmai Gábor is a pályán volt az 1998-as franciaországi labdarúgó világbajnokság pótselejtezőjének mérkőzésén, amikor Jugoszlávia emlékezetes győzelmet aratott az Üllői úton.



Egy gól a hiányzó iskolákért,
Egy gól a hiányzó kórházakért,
Egy gól az orvoshiányért,
Egy gól a hiányzó utakért,
Egy gól a valaha rendezett legdrágább vb-ért,
Egy gól a világ legkiraboltabb népének,
Egy gól, hogy megtanulj szavazni.


#6549 július 10, 2014, 20:10:23, csabax
Valószínűleg ez az első eset, hogy Hollandia ellen fogadok, de ugyebár a sportfogadásban érdemes mellőzni az érzelmeket. A hollandok számára teljesen felesleges a bronzmérkőzés, így részükről nagyon reális a totális érdektelenség. Ha a brazilok nem verik meg ismét saját magukat, hanem megpróbálják némileg feledtetni a németek elleni szégyenletes bukást, akkor várható a sima brazil győzelem. Ezzel együtt az is várható, hogy esni fog az odds.

Brazília   Brazília v Hollandia (Játékidő eredménye)   12/07/2014   Egyik sem   2.20


Idézetet írta: csabax Dátum július 09, 2014, 15:40:45
Leírom, hogy ez a brazil csapat minden idők egyik leggyengébb brazil fociválogatottja. Ezután mit csinálok? Brazíliára fogadok. "Gratulálok" saját magamnak. Így jár az, aki pórul.  :)
Kétszer ugyanazt a hibát elkövetni... azt hiszem, erre mondják azt, hogy az okos ember más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye semmiből. :D :D Bocsánat, de ezt nem hagyhattam ki.
De viccet félretéve, szerintem ez a brazil válogatott van olyan gyenge, hogy megveri saját magát.

Brazília 2014: Az én világbajnokságom (7.)

,,Blaziliát a padlóla lökték, de nagyon dulván" - összegezhetne Ponciusz Pilátusz, s végülis már azon sem lepődnék meg, ha nekiállna focizni Blájen és a lómaiak  társaságában.

... - Abban az országban, ahol Ronaldinho, Robinho, Kaka, Coutinho és/vagy Lucas Moura szerepelhetne a válogatottban, hogyan jut eszébe valakinek,  hogy helyettük Fred és Hulk húzza magára a brazil nemzeti csapat mezét?

Tovább: http://vb2014.com/brazilia-2014-az-en-vilagbajnoksagom-7/

Ezeket a csapatokat tippeltem a döntőbe a vb előtt: Brazília, Argentína.
Ezek a csapatok jutottak be a vb döntőjébe: Németország, Argentína.
Találati arány: 2 csapatból 1 csapat - 50 %.

Idézetet írta: csabax Dátum június 16, 2014, 19:40:01

ELŐDÖNTŐ
Németország - Brazília. Továbbjut: Brazília.
Argentína - Hollandia. Továbbjut: Argentína.

DÖNTŐ: Brazília - Argentína.

VILÁGBAJNOK: Brazília."

Brazília - Hollandia

Világbajnoki bronzéremért lépnek pályára a csapatok, tehát azt lehetne mondani, hogy a világfoci egyik legrangosabb mérkőzéséről van szó, ám nem ez a helyzet. Már évtizedek óta lehet tudni, hogy ez az egyik leginkább felesleges mérkőzés, ami a labdarúgás nevű sportágban létezik. A FIFA is tudja ezt, de a pénzbevétel miatt  mégis ráerőlteti ezt a mérkőzést a vb-elődöntőt elbukó, s emiatt érthetően csalódott válogatottakra. Egyszerűbb lenne mindkét csapatot bronzéremmel jutalmazni, s nem megrendezni ezt az érintettek többsége által egyáltalán nem kívánt találkozót, de a FIFA háza táján a pénz beszél. És, mint tudjuk, a pénz nagy úr.

Tovább: http://vb2014.com/brazilia-hollandia/

Idézetet írta: csabax Dátum június 12, 2014, 18:24:23
Hátha:

Labdarúgás VB 2014 - a döntő főbírója - Nicola Rizzoli (Olaszország) 9.00    :great:
BEJÖTT!!!
:beerchug: :beerchug: :beerchug: