Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


1,43 1,5 over Mainzban 0:1-nèl.

Sziasztok

Tegnap sikerült egy könnyű overt fogni a Mainz meccsén. Okulva az elmúlt időszak eseményeiből arra jutottam, hogy az overes játékot hanyagolom 1:1 esetén. Két ilyen is bukóra ment az elmúlt pár napban. Kapcsolódtam volna az Empolihoz azonban 1:1-nél beugrott az eset. A Bilbaó meccsére is ugrottam kis hijján 0:1-nél, Bátorított rá robmiller guruja is. A 70. perc környékén kapcsolódtam, s arra lettem figyelmes, hogy rendre bólogatok/el-el alszom....simán nem fogadtam, bukó is lett volna.

Ma egy jó pár gurut engedtem el, mert meggyőztem magam arról, hogy inkább kussoljak. Szép sorban tehát:

Bayern – Freiburg

Streicht csapata indokolatlanul jól szerepel idén. Előkelő helyen állnak a vendégek a tabellán, s most egy valós vizsgamunka következik. Sallai sérült, nélküle is megy a Freiburgnak, a meccsen az over 2,5 1,30 alatti, 3,5-et kockázatosnak találom. Meglátom mi lesz élőben, rossz esetben sok szöglet.

Osijek – Istra

Papíron ez sima hazai 1,4. Három 27 pontos csapat van az élen Horvátországban: Dinamo (egy meccsel kevesebbet játszva), a jó Rijeka, és az eszékiek. A pulai csapatot verni kellene, azonban az egymás elleni meccseik nem annyira simák...szerintem lesz lejtő hazai pálya is, s nem lesz könnyű siker.

Grasshoppers – Young Boys

Méretes overnek gondoltam. Mindkét csapat elől és hátul stabilan termeli a gólokat. Már fogalmaztam a BL-ben elcsigázódó berniek zürichi kirándulásának történetét, amikor kicsapata a 2,5 overt a legutóbbi 0:0-s egymás elleni meccsük fordított szereposztásban. Mivel gyengébben nyitott a szezonban a bajnok, így kellene neki a három pont nagyon. Belenézek az fix, s remélek azért egy könnyű üzletet: kettes, vagy over.

Real – Rayo

Elkezdtem írni gondolatban a hazai tutti győzelmét is 1,33. Szerintem idén egy kiegyensúlyozott Real Ancelottival behúzza majd a spanyol ligát. Nem azért, mert ők a legjobb kerettel bírnak, vagy mert a legjobb focit hozzák. A Barcának vége, a Tico nyilván gyengébb lesz, mint tavaly volt, s jönnek majd a hullámvölgyek, miközben a királyiak hozzák rendre a játékukat. Meginogtam az Ossasuna és a Villareal elleni 0:0 után. Nézem, s ha jól alakul beszállok majd.

üdv:
sound


Rossz a stream eszèkről....nèzem a paksiakat.
1:0 a kavicsnak. 2,5 over 1,36 !

young boys èg 1:0
1,5 over 1,38

Sziasztok

A tegnapról:
Nem volt jó a streamem Eszékről hagytam. Könnyű overt fogtam a Mezőkövesd-Paks meccsel. 1:0 után törvényszerű volt, hogy lesz még két dugó.

A Bayern meccs első félideje elbizonytalanított, hagytam. Belecsúsztam a DVSC-be és nem hittem el! Viszont a szöcskék vezettek a berniek ellen és körömszakadtáig védekeztek. Jó volt a kapusuk is. Mikor a bajnok elkezdett előre cserélni fogtam az overt, nehezen jött – illetve nagyon meglepő lett volna, ha a Grasshoppers kihúzza. Hasonlatot keresve: mintha az újonc Gyirmót 1:0-al lehozná a Fradit!
Este a Real korán vezetett, így ,,megölte" a fogadási tervemet.

Így is jó volt a szombat tetszett! Alaptörvény, ha ég a szombat a vasárnap jó és fordítva! Mégsem gondolok ma nagy bukókat, mert válogatott meccsek előtt mindent kipréselnek a klubok a játékosaikból...

A máról:
Vannak figyelt események. Egyszerűen dobja az exelem, hogy jönni fog:
Napoli győzelem
Roma győzelme
– szünetben x ....lószart 1:2!
Valencia – Atleti over 1,5

követem, meglátom beszállok-e valamibe!

Saját terv:
Kisvárda gól, lsd guru!

Feyenoord – AZ – könnyű 1,5 over spfLigában!

Sibenik – Rijeka
Alaptipp a vendég győzelem 1,66. Simán fajulhat overré: Rijeka meccsein 51 gól 13 bajnokin...majdnem 4-es átlag!

Nálam a milánói derbi 1:1! Nézem, ha nem leszek kifulladva!

A sevillai rangadóban is benne kell legyen két gól – 1,5 over 1,36.

Na, ez összesen nyolc esemény. Nem reális, hogy mindet tudom nézni, követni. Meglátom mi lesz!

üdv, sound


Rijeka vezet 0:1, s ràrûgja sztem a màsodikat!
1,40 a 1,5 over

Sziasztok

Válogatott meccsekig szünet.
Fekete egy vasárnap volt: kiesés a Ligából, rossz guru...és egy rossz éló over.

Lehetne írni, hogy mindegyikben benne volt az, hogy nyertes tipp legyen...ha, ha és ha. Nincs ha!
Szusszanás és megyek tovább!

üdv,
sound

Sziasztok!

Napok óta szemezek a svédek meccsével. Ma is úgy voltam, miközben a számokat néztem, hogy rakom vendégbe, aztán a könnyű 1,5 over gurun rágódtam. Végül hagytam egyszerű időhiány miatt. Márton nap – négy fellépés, fiam is Márton, neki is volt egy koncertje ma. Szóval minden összejött!

Így megdöbbenve látom, most, hogy 2:0 Grúziának...
Szóval a spanyol győzelem Görögországban (1,50) megfordítja a csoportot! Nézem a meccset, illetve fél szemmel a németeket, hogyan tömik aktuális ellenfelüket!
Emlékszem CR-ék milyen nehezen verték otthon az íreket!, most a dublini meccs a csoportelsőség szempontjából létfontosságú. Hát a svédek égése különös figyelem van a találkozón!

Utóbbi kettőn (németek, portugálok) leeshet egy könnyű over!

üdv,
sound

Sziasztok!

Tegnap olyan kemény voltam, hogy leültem párhuzamba nézni három meccset:
spanyol
portugál
német

és az első félidőt nem éltem túl...elaludtam.

Német overre nem akartam 4:0 után beszállni, mert ki tudja, hogy mikor és miért áll le egy csapat ilyen helyzetben...vagy mégsem.
A spanyolok győzelmére ugrottam volna, azonban egy-két szorványos görög kontra (lesgól) eltántorított. Aztán a 11-es után nem tudtam mi legyen.
Az ír-portugált sem tudtam felvenni ritmusban, így győzött a fáradtság.

Ma megint nyakamban lesz az élet! Megkísérlek azért üzletet kötni.

Sokan fiesztát várnak ma a Puskásban...szerintem 3:0-al vége lesz, nem érzem okát a nagy ünneplősdinek.
Az olasz meccs lesz szerintem ma az esemény – csoportdöntő az egyenes ági kijutásért Rómában. Nem szabad leírni Svájcot mert rendesen jók! Bármelyik csapat vezet majd 1:0-ra benne lesz a 1,5 over, szögletover a csatában, mert nincs veszíteni valója a feleknek. Meglepne egy 0:0 – mindenesetre nézni kell, s ha kézen fekvő, akkor ott kell lenni és pénzt kell csinálni.

üdv, sound

Szia Sound!

A svédekkel az volt a legnagyobb probléma, hogy nem hitték el, hogy ők Batumiban nem nyernek! 5-0-1-es mérlegükkel szerintem kicsit elszaladt alattuk a ló. Az első félidőben már 2-3 dugót is szerezhettek volna, ha nem balf.szkodnak. A másodikban megjött a pofon a semmiből esett grúz találattal. Szóval totális megérdemlik, hogy jó helyzetből most úgy tűnik, hogy mégsem tudnak egyeneságon kvalifikálni. S mivel szerintem Spanyolországban nem tudnak nyerni, így ezt ügyesen elb.szták Ibráék.

Az olasz-svájci csörte engem is mozgat, fél szemmel azon leszek. Legutóbb 0:0 lett, de ott Jorginho kihagyott egy 11-est, szóval úgy érzem, itt most lesz adok-kapok!  :beerchug:

Ciao rob!

Próbálok felpörögni 10 perce értem haza, s reggel 7:30 óta csak mentem, jó nagy ködben szinte egész álló nap!
Rég nem jött szembe könnyű üzlet, ki vagyok éhezve!!!

Hajrá!

5 szögletnél 1:1 Rómában
6,5 over szögletet 1,60-on fogtam.

Sziasztok!

Elég gyérnek érzem a mai felhozatalt. Tegnap csak kivártam egy könnyű kimenetelt az olasz meccsen, s azt, hogy a végén a nem nyertek a hazaiak, megmosolyogtam.....alapban csípem az olasz közeget, azért ez a Jorginho arc nekem kicsit sok volt. Nem akkora játékos ő, hogy így simán odaálljon megint. Összességében négy pont ment el a csávón így, azaz már kinn lennének az Európa bajnokok a vb-n!

vissza a maihoz!
örömteli ez az uefa tv-s kezdeményezés, magam mégsem áldozok rá ennyi időt (regisztráció, belépés stb..), főleg mert party van ma nálunk. Négy ünnepelt gyerkőc (sajátok és unokatesóik), név és szülinapjai...részegedés lesz szerintem!

Marad a két sport tv-s meccs:
Norvégia le kell győzze a letteket! Vigyázat! Sokak megszenvedtek Lettországgal. A jó üzlet 0:0-nál a hazai a 60. perc környékén. Lehet, hogy csak egy 1:0, lesz, de benne van, hogy 3-4-et közé rak Norvégia! Meccs előtt minden kockázatos az 1,14-es hazai meg semmit sem ér!

Podgoricában kell nyernie Hollandiának! Szerintem megcsinálják, azonban nem lesz ez sem könnyű. Itt kialakulhat, egy adok-kapok, s mondjuk 1:2-nél rá akarja majd rúgni a biztonságot jelentő 3., 4. találatot is a vendégeknek! Könnyű overt kellene fogni – kérdéses: jó lesz –e az előzetes forgatókönyv? Mennyire leszek tudatállapotban?

üdv, sound

Sziasztok

Tegnap nem kötöttem üzletet. A holland meccsen 0:2 után  azt gondoltam ennyi és elmentem filmet nézni.....

ma:
megy a horvát meccs, azonban csak fél szemmel tudok rá-rá nézni elengedem.

A németeke örmény kalandja lehet könnyű over 2,5 1,33
A svédeknek kockáztatniuk kell lehet egy könnyű over ezért...az 1x a legvalószínűbb, értéktelen!

üdv, sound

nèmetek meccsén 0:1-nèl 2,5 over
1,34