Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Sziasztok

Írom a mait!
Győzni fog az oroszlányi kosárcsapat 1,4. Nehéz sorsolás után a Kaposvár könnyű lesz hazai közönség előtt!

Szolnok – Falco

Adja a tv – rámegyek. Ha valaki meg tudja verni a hazai mezőnyből a szombathelyieket az az Olaj!
2,95 a hazai! Az overhatárt 163-ra számoltam, a bet365-ön 159! –így könnyű overt lehet kapni menet közben talán 150 körül 1,35 felett. Nézem, s próbálok jó kimenetet fogni.



üdv,
sound

Ég az Olaj
63 pont volt 17 perc alatt...
156 under 1,83

Sziasztok

Nos tegnap két fogadást is kötöttem. Magyar kosárlabda volt a piac, mert talán ez egy vírus által kevésbé befolyásolt liga most – ellenben spanyol, olasz, angol foci.
Az OSE meg szokta otthon ütni riválisait, így sima győzelmét vártam, azonban a 3. negyedben szétesett a dobóteljesítmény. – bukó.
A Szolnok-Falco simább első félidőt hozott, mint várható volt. Ráadásul volt egy szakasza a meccsnek, amikor 19:29-nél hosszú percekig nem esett pont. S hát a matek alapján 160 underesnek gondoltam ezt a dobóteljesítményt. Az Olaj feltámadt, azonban ahogy a kosárlabdában lenni szokott: nagy felzárkózás-kipukkadás. 153 pont, nekem épp belefért!

Ma indul a Vízkereszt és az olasz bajnokság...illetve indulna! A tízből 4 meccs marad el. Így két piac maradt reálisan:
18:30
Milan – Roma

Szerintem, most x2, mert az Afrika Kupa miatt értékesebb játékosok esnek ki hazai oldalon!

20:45
Juve-Napoli

Szerintem most hazai győzelem lesz. Allegri következetes munkája lassan-lassan beérik, a Napoli szerencsés milánói győzelme után megint visszazökkent a valóságba, az Empoli után a Spezia is győzött a Maradona Stadionban.

Mindkét olasz meccset nézem, s ha üzlet adódik, kötöm.
UI.:
Azt tudtátok, hogy olaszban a karácsonyi szünet Vízkeresztig tart?

üdv,
sound

Indulatos egy meccs ez a Milan- Roma.
Van 4 lap egy félidő alatt
6,5 over 1,49. Van rá vagy 50 perc!

Érik a gól is Milánóban.
2:1-nél 3,5 over 1,49 van rá egy erős 30 perc

Sziasztok!

Az év eleji két rossz fogadásomat lassan sikerül is ellensúlyozni. Tipikus volt a Milan-Roma forgatókönyve: 2:0; 2:1; 3:1 – ez egy gyakorta előforduló standard, s a 3,5 over benne volt a meccsben, mikor a Roma sorozatban rúgta a szögleteket.
A büntető lapos fogadást nem gyakorlom, viszont annyira adta a félidőben, hogy nem hagytam ott. Két durva kakaskodás is volt az első játékrész végén, s benne voltak az indulatok a meccsben bőséggel, az, hogy lesz még 3 lap alap volt, jött is simán.

Meglepő volt, hogy a semmiből vezetett a Napoli! Igazából középcsatár nélkül, Spalletti nélkül nem erre számítottam. Chiesa a semmiből egyenlített, aztán nagyon pörgött a meccs. Az a tipikus sztori volt, ami beránt a 2,5 overbe – voltak ilyen bukóim már 1:1-nél. Ilyenkor egyébként jó fék a szögletek megfigyelése. Ha nagyon mennek a felek, de gól még nincs akkor jönnek sorban a szögletek...na ez nem volt ezért sem overeztem! Volt inkább egy csomó taktikai csere, ami szépen lassan lapossá tette a meccset. Kb a 72. percben gondoltam arra, hogy ez x marad. Azonban bennem volt a félsz, hogy befúj egy 11-est a 92. percben a bíró és tökön szúrom magam...hagytam!

Ma!
Egy nagyon érdekes meccs lesz:
Bayern – Gladbach

Sok beteg hazai oldalon. Szezonnyitó – ami általában intenzív/sokgólos meccset hoz! A Gladbach csúnyán elverte a Bayern a DFB kupában (5:0)! Meg akartam írni az első gurumat a 2,5 overre, 1,30 alatt van a szorzója. Szóval szenvedélyes gólfesztivált/szöglet fesztivált várok! S talán ez egy jó alkalom, hogy ide a naplómba hívjak meccsnézős/elemzős/fogadás bedobós beszélgetésre fogadókat.
Azt gondolom, hogy @Experte; @oakland23; és @robmiller – tutti nézi majd. Kérlek Benneteket, hogy írjatok a meccsel kapcsolatban, meccs közben szakmai-fogadói meglátásokat: előtte, közben, szünetben ide a naplómba! legyen ez egy igazi baráti eszmecserés Bundesliga nyitány!

Aki még szeretne bátran csatlakozzék, örömmel veszem!

Nem érzem ezt a Bayern meccset. Mivel 20:30-tól kezdik, így lesz fél órám, ha akkor sem jön az ihlet, megyek át a Bordeaux-Marseille-re.
Igazából a LaLiga történései megtanítottak, hogy meg kell várni a kezdőt, ezek a covid listák be tudnak vinni az erdőbe. Ahogy nézem zárt kapus, a 2,5 over 1.28-ért szerintem vicc kategória. Én pre-match tuti nem teszek semmit, és van egy olyan érzésem, hogy úgy egyáltalán nem. Első blikkre egy erőltetett X2-őt húznék.
Az a baj, hogy nálam az őrült 5-6 gólos meccs is benne van, meg az unalmasabb 1-1 is mondjuk

Köszi oak!

Szerintem tökéletesen összefoglaltad. Magam is ezt gondolom, amit írtál, én is azon töprengtem, hogy lesz egy 1:1 - vagy brutálisan kiszakad a gólzsák 5-6 találattal.
Szerintem ha sok gól lesz, akkor a meglepi vendég siker kevesebb sanszal jön. Egy adok-kapokból a Bayern sztem győzelemmel jönne ki. Mindenesetre, ha elengeded a meccset örülnék, ha leírnád, hogy miért lett érdektelen piaci szempontből:
- "b" csapat
- lassú tempó
- esetleg havas pálya/hideg

stb, persze majd menet közben.
üdv:
sound

Sziasztok!

Köszi az invitálást! Itt leszek szerintem, de fogadói szempontból hasonló véleményen vagyok, mint Ti. Előzetesen semmit sem teszek erre a meccsre, aztán ha érdekesen alakul a forgatóköny (pl. vezetést szerez a Gladbach) vagy valami, akkor már lehet szerintem fantázia némelyik piacon.  :beerchug:

No megvannak a kezdők!
A Bayern a némiképp szokatlan 3-4-3-at mutat, ahol Sabitzer és Müller szélső. Elöl Lewa, azért a kispad beszédes: csak német játékosok akik eddig alig játszottak. Nincsenek bevethető aduk...
A Gladbach 3-5-2-val Plea nem kezd.

Mi lesz ebből?

Idézetet írta: Sound Dátum január 07, 2022, 20:13:29No megvannak a kezdők!
A Bayern a némiképp szokatlan 3-4-3-at mutat, ahol Sabitzer és Müller szélső. Elöl Lewa, azért a kispad beszédes: csak német játékosok akik eddig alig játszottak. Nincsenek bevethető aduk...
A Gladbach 3-5-2-val Plea nem kezd.

Mi lesz ebből?

Havazik még mellette!  ;D

Hát így...
x2
under 3,5 ???,
kezdés előtti utolsó gondolat....
na de nézzük

Jobb a München
Gnabry egy sorral előrébb Sabitzer hátrébb. Jó nagy faszság megint a kezdő felállás rajza...
Gladbachnál adott a 4 védő...elöl pedig 2-1-ben támadnak le. Jó lesz ez!!!

Amit az első 20 perc alapján látok:

Gladbach semmi, jobbára defenzív stílus. A Bayern elsősorban a jobb oldalon nyomja jól Kimmich és Gnabry révén. Időközben Lewa leverte Elvedit, és 1:0. Itt az a kérdés mennyi lesz közte...

na bazzeg...
én is temettem volna a Gladbachot...
1:2 beszarok,  hogy fordult ez meg...semmi jele nem volt