Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetna bazzeg...
én is temettem volna a Gladbachot...
1:2 beszarok,  hogy fordult ez meg...semmi jele nem volt

Ezt akartam írni, hogy a kommentig semmi. De ebben a két gólban durván benne volt a védelem, különösen Ulrich...látszik, hogy nem egy Neuer véd. Maradjon így jó sokáig az eredmény, és lehet támadni az over-piacot!  ;D

szerk. egyébként az első játékrész második felében sehol nincs a Bayern. Totál lefagytak a két dugótól. 1:0 után azt hitték, mint én, hogy ez be is van húzva... ;D

Két kimenetet rögtön néztem
1x 1,38
4,5 over 1,29

várni kell

IdézetKét kimenetet rögtön néztem
1x 1,38
4,5 over 1,29

várni kell

én az 1X-et a meccs jelen lélektanában nem tolnám. Megvárnám én is a második félidő elejét, hogy vajon Nagelsmann mennyire tett rendet a fejekben. Gyanítom eléggé offenzívan fognak kijönni majd. Az overben látok inkább lehetőséget én is. Szerintem a Gladbach kezdi elhinni, hogy most van itt keresnivalója.
Most is egy óriási ziccerük volt..

szerk. kivárok én is még és max a gólok ázsiai piacán lövök egy 4.0 AH-t a 60. perc körül. Ha nem lesz addig egyenlítés.

Érdekes ez, 2-2-t ír szögletnek, én 5-öt számoltam :D

Mentem 8,5 szöglet overre 1,36.
Sommer kifogja a szemüket!! Erőlködik a Bayern lesz még 5 sarokrúgás!

Idézetet írta: Sound Dátum január 07, 2022, 21:35:27Mentem 8,5 szöglet overre 1,36.
Sommer kifogja a szemüket!! Erőlködik a Bayern lesz még 5 sarokrúgás!

huhuu de jókor szálltál be...egymás után 3 is jött! :D Én kivárok a 4.0 AH-ra.

Béna voltam...tippmixprón szálltam be.
Unibeten 1,56 volt ...az 50. percben.
Most csak 2 kell!

Durván benne van a gól most a Bayernben. Langyosabban kezdtek a félidő elején, de egyre fokozzák a nyomást. 4.0 AH 1.30-ért van. Még kivárok olyan 1.50-ig, ha jön gól, akkor no bet a meccs nekem.

1,10 alatt van a 3,5 over
a 4,5 meg 1,4 alatt...
jaaaj ez hasznavehetetlen pedig most kéne tenni

Idézet1,10 alatt van a 3,5 over
a 4,5 meg 1,4 alatt...
jaaaj ez hasznavehetetlen pedig most kéne tenni

ázsiai 4.0...ha egy gól lesz push, ha kettő nyersz. Ez amolyan helyzet, amikor - ahogy írod - a normál gól piacon értéktelenek a határok. Én rámegyek, mert egy dugóval legalább számolok az utolsó harmadban. De látok potenciált a kettőben is.

szerk. 1.50-ért tettem a 4.0 over. Innentől szorítok a két gólért.

Király hajrá!
Nekem meg lett az üzlet 20 perccel a vége előtt!!!
Azért ez egy jó buli így meccset nézni!!!

Köszönöm!

Sziasztok

Köszönöm a tegnapi aktivitást. Szerintem tök jó volt így meccset nézni. Érdekes volt ez az 1:2-es végeredmény.
Maga a meccs sem volt egy szokványos forgatókönyv. Az utolsó intiúciós beírásom (x2, 3,5 under) ült. Aztán a meccs első periódusa a Bayerné volt és tényleg azon agyaltam, hogy 3, vagy 4 lesz közte. Majd a semmiből fordított a Gladbach.
1:2 után indulatból fogtam volna az 1x-et, vagy a 4,5 overt – kivártam. Majd az első félidő végén elgondolkodtam erősen a szögleten – szünetben jól letusoltam, s átgondoltam. Ha Sommer jól véd, cumi a gólover, viszont Hütternek csak azt kell megszerveznie, hogy ne legyen annyi eladott labda a saját térfélen. A Nagelsmann számára az erősebb, hatékonyabb támadásvezetés lett volna a szünetben a házi feladat, azonban a pad szinte üres volt. Így jött a könnyű szögletover, ami jött is, mert ahogy rob írta a legjobbkor szálltam be. Szerencsés is voltam, mert az első félidőben csak 4 szöglet volt így a piac nem volt felkészülve arra, hogy jönnek majd a sarokrúgások – maga a szitu viszont adta magát.
Sajnos, ahogy cserélt a Bayern, úgy lett egyre veszélytelenebb, s az újabb gól Plea beállásával és a vendég kontrákkal, inkább az 1:3-ban volt benne – viszont mindent kihagytak. Bántam, hogy rob-nak nem sikerült, mégis azt gondolom, hogy hasonló dzsemborikat havi 1-2 alkalommal majd még szervezek!

Nagyon sűrű a mai nap: online tanítás, ház körüli melók és rengeteg jó meccs. Írom, hogy miről mit gondolok a következő posztban!

üdv,
sound

Sziasztok

Akkor a mai:
14:00
Levante – Mallorca

Szerintem ez most egy nyerhető meccs a valenciai nyeretleneknek. A 1,5 over 1,36-ot rendesen nem értem....az 1x is 1,35 – ha nézem, s van valami, írom!

15:30
Lipcse – Mainz

Nagyon kell a győzelem a hazaiaknak, azonban a gólmutatóik is rosszak és a betegek is sokan vannak. Érdekes egy meccs lesz ez, nagyon kíváncsi vagyok, hogy Szoboszlai győzelemre tudja-e vezetni az RB-t. Párhuzamban van az Union, aki pontot szerezhet a Leverkusen ellen, szerintem azt beáldozom a lipcsei meccsért, ahol 1,7 felett van az 1-es!

18:30
Frankfurt – Dortmund

Nálam 1x és 2,5 over, mert sok a vendég hiányzó, azért viszont ott van Haaland.

Granada – Barca

Itt is az 1x az első gondolatom. Moreno csapata elkapta nem rég a Ticót is, míg a katalánoknál továbbra is tombol a vírus.

21:00
Elvileg meg kell verje a Realnak a Valenciát 1,33. Nem lesz könnyű, azonban a szezonrajt utáni égést most kompenzálja/feledteti majd egy fegyelmezett Ancelotti-féle csapat. Írnám is guruban, azonban háromeséllyel nem szívesen nyitom 2022-őt, inkább egy könnyű 1,5 over, vagy kétesélyt várok...

üdv:
sound

Frankfurt 2:1
3,5 over 1,62 hosszabbìtàssal 20 perc van rá!

1,47-en 0:0-nál fogtam a Reágyőzelmet