Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


5,5 szöglet over
osztrák-észak ír 2 van
1,56

dán-finn 7,5 szöglet over 1,50
3 szöglet van..hop már 4

Sziasztok

Tegnap cseppet sem lepődtem meg a HJK és a Poznan tegnapi égésén a BL-ben. A rigai meccset néztem is 2:0-nál, gyík voltam nyomni a 2,5 overt...2:1 hosszabbítás 11-esek, finn továbbjutás.

Közben a nők most nem hozták a szöglet overt, 1 db kellett volna – én vagyok a hibás, mert megszegtem a protokollt, az első félidő 40. percében kötöttem, nem a második elején.

A Malmö meccsét néztem volna, de nem volt irodáknál stream, na mondom 1:1-nél, hogy keresek a batmannstream-en...mire találtam 1:2 lett, a vége 3:3. Egy percet sem láttam belőle, de az első meccsből kiindulva (3:2), teljesen megállt a gurus elemzésem – az ilyet szeretem, amikor elkapom a forgatókönyvet!

ma

Szerintem a Slovan is megég ma Grúziában...nagyon szar volt a pozsonyi csapat az első meccsen, mindenesetre belenézek.
Féltem a Fradit, bár nem érdemlik meg, hogy szimpatizáljak velük...ha a magyar kormányban is annyi idegenlégiós lenne, mint az FTC-ben, akkor lehet, hogy normálisan működne az ország. Mindenestere a mi a csapatunk ez így is, és az összevásárolt profiktól minimum két gólt, és 3-4 valóban klasszis megmozdulás elvárható, a többi meg védekezés-rombolás (az nem lehet gond egy Tobol ellen...).
Kinéz egy Batumi-FTC a BL-ben szerintem.

üdv, sound

francia-belgán 2:1-nél 3,5 over 1,40

nos...

aszem a női focit ezennel beszüntetem, az a tegnapi francia 11-es, meg a 4 méterről üres kapu helyett szögletzászló...

Viszont kezdődik a fociszezon!

ma
Dinamo-Lokomotív

Zágrábi derbi, a hazaiak jövő héten elkezdik a BL-t is. Tipp, vagy előre gondolkodás most nincs!
megnézem a meccset!

holnap már "nagyüzem", startol Svájc is, rögtön Zürich-Young Boys, bár a balcsin játszom, jó lesz ha este 8-ra hazaavászkodom...

Sziasztok

tegnap kiesett...
Kora reggeli indulás – késő esti hazaérés. Kár, mert a Young Boysra hörögtem volna.
A tegnapi kései érkezés = mai kései ébredés....

ma
16:30
Servette-St Gallen

kellett volna írnom gurut a 2,5 overre...sok gólos meccs lesz, genetikailag bele van kódolva ebbe az összecsapásba.

19:00
Varasdin-Slaven

Tipikus x-es meccs. Kíváncsi leszek.

21:00
Istra-Hajduk

Szerintem fix kettes, viszont látni kell, hogy csütörtökön nem játszik a Hajduk, mert egy körrel később kapcsolódik. A horvát szuper-kupadöntőben 0:0-t tolt a Dinamo-val szemben a spliti csapat, most ez megerősít abban, hogy a pulaiakat legyűrjék.

üdv sound
ja és a Lewa átigazolás tipp jött..1,40

Sziasztok

tegnap a horvát meccsek stream-je, besült a sportingbullnál.
Svájcban vezetett a Servette 1:0, és nagyon benne volt a meccsben a második....egy hang azt mondta: korai volt az első gól; rendre rossz megoldások vannak a kapuk előtt ne!!! El is engedtem, maradt az 1:0...- az is siker, ha nem fogadunk rosszul.

ma
Likvidálom magam egy jó hétre, irány az albán tengerpart! Sosem voltam, a netről kaptam ötletet és kedvet hozzá, meglátjuk mi lesz, mindenesetre ezerrel készülődünk.

Éjszaka indul a család, horvát-bosnyák-montenegrói-albán utakon kedd kora este érünk, szóval minden bizonytalan tőlem innentől egy 6-7 napig.

üdv, sound


Sziasztok

Sikerült hazatérnünk a nyaralásról, Szarajevóban volt egy defektünk is...
Ma már szeretnék fogadni.

Leelemeztem a plzeni meccset fix hazaira, végül nem írtam meg, mert az iksz is továbbjutást ér. Délután szeretném átnézni az utolsó félévem fogadásait, a fogadási kép módszerrel, mielőtt élesben tolom.

Jó lehet üzletre ma
17.30
AEK-Midtjylland

Szerintem a dánok továbbjutnak.

19:30
Dudelange-Yerevan

Szerintem underes meccsen továbbjutnak a luxemburgiak

21:00
A Dinamo Zagreb, csak 2.2-őt játszott az első meccsen, a bajnokságot viszont jól kezdte. Észak-Macedóniban szerintem ma továbbjut.

üdv,sound

Sziasztok

Átnéztem a napokban a 2022-es fogadásaimat. Meccsképek, előzetes rákészülések, élő reagálások alapján. Csütörtökre készen voltam, viszont annyira sok volt az info, hogy inkább megrettentem, mintsem bátor lettem volna tőle.
Az élő lap és góloverem nagy profitot csinált.
Az élő szöglet overem, és az egy esélyem nulla közeli, míg a kétesély mínuszos.

Kosárlabdát nem számoltam, mert ott még messze van a szezonrajt.

El kell gondolkodjak, illetve át kell értékeljem a türelem fontosságát. Inkább kell türelmesnek lenni és nem fogadni, mint korán kötni.

Ma
Írtam két gurut
Sturm-Salzburg
RB-Bayern

Élőben:
Tegnap az egész lecsó volt..elindultam koradélután és az éjszaka közepén értem. Ma viszem csajomat wellnessbe...kb 3-4 óra múlva indulunk...esélytelen, pedig lesznek jó események.
pl St Gallen meccse – szerintem könnyű over
Vasas és kavics is győz szerintem
Ajax-PSV – holland szuperkupa – giga overesély

na jó..elengedem, első a család.
üdv:
sound

Sziasztok

tegnap éjjel értem csak haza.
Nagyon sajnáltam a Bayern és a PSV meccset...lemaradtam két gáláról.

Szerencsésen jöttek a guruk, a salzburgi vereség ellenére az over 2:0 után mákos! A májust és a júniust elengedtem – jól tettem, kellett a pihenés, és a bátrabb tippek felvállalásához dolgoztam is magamon. Jelenleg 8/1 a hatékonyságom 34 %-os ROI-al, ami a legjobb a júliusban a mezőnyben, s remélem a mai bátor győri overrel tovább javítok!

Ma
Meccset, meccseket akarok végre nézni! Legszívesebben kimennék a Pécs-Csabára....de nem lesz rá módom.

15:45
Kisvárda-DVSC


Rendesen büszke vagyok a Kisvárdára, ahogy továbbjutott egy jóval jobb gazdasági helyzetben lévő csapat ellen. Gondoljunk csak bele, hogy a Karjatnak az első meccsen 17.000 ember szurkolt, egy rendes, európai méretű stadionban...Kíváncsi vagyok az új DVSC-re. Érdekes meccs lesz, a Molde elleni párosmeccs árnyékában.

16:30
Young Boys – Grasshoppers


A tavalyi elbaltázott szezon után szerintem odabasszák a szezont a berniek. Ma is győzni fognak, és benne van a sok gól – csak azért nem guruztam, mert 1,5 alatt volt a 2,5 over.

18:00
Paks-Vidi


Szorítok Waltnernek és kíváncsi vagyok, hogy milyen a Bognár utáni koncepció. A Vidre is büszke vagyok, mert emlékszem, hogy pár éve a Gabala talán az MTK-t verte nagyon simán egy selejtezőn...jó is a fehérváriak sorsolása, nagy sanszuk van a play-off körre. Nagyon jó lenne a focinknak, ha lenne két csoportkörös csapatunk.

18:55
Osijek-Slaven


Lesz-e Bjelica buktatás. Égett a nemzetközi porondon az Eszék, és a magyar befektetés nem térül meg. A horvát sztáredző kirúgása több száz millió forintban fájna...

20:00
Fradi-Puskás


Láttam a Qarabag-ot idén. Kurva jók, de két kulcsjátékosuk nem lesz az odavágón. Szerintem győzni kellene idegenben a Fradinak, és valahogy túlélni a visszavágót...előtte a Puskás, aki azért harmatos, igaz a portugálokat lehet, hogy az FTC sem üti meg. Ezért is csalóka felcsúti nemzetközi szereplés és nem lehet reálisan felmérni, hol tart a Hornyák csapat. A távolabbi fogadások miatt szeretném megnézni ezt a mérkőzést.

üdv, sound

Sziasztok

Most összegezem az uborkaszezont, június-július összeségében bukó volt számomra sajnos.
Veszteségem 4,19 egységnyi tét ebben az időszakban. Kevés 13 üzletet kötöttem, és 7 volt belőle bukó!

Az éves ROI, így romlott, jelenleg 3,1% - egyébként ezt évek óta produkálom.

Tegnap
A gurum megégett sajnos, így 8/2-vel zártam a júliust, ez is 26%-os ROI. Az ETO meccsében benne volt a sok gól lehetősége, sajnos csak 1.0 lett.

Elszalasztott üzletem 1 db volt:
Kisvárda meccsén 1:0-nál bennem volt a 1,5 over, adta a meccskép, azonban a két legutóbbi 1:0-s Várda siker eltántorított.

Ma
MTK-Szeged

Giga 1-es, sok góllal! Szerintem! Bognár egész teamje átkerült a szíve csücske csapathoz, két fiával megint megcsinálja azt, amit Pakson!

üdv, sound

Tegnap szépen hozta az MTK.
Szerintem sokat fejlődik szezon során a csapat...nálam fix feljutók!

Kedd-Csüt.
Tapasztalatból mondom: csak meccsnézés, no bet!!!@
Nagy a tét mindenkinek. Sok esetben egy elpasszol labda, 11-es, kiállítás mindent befolyásol....
Viszont ha jól nézünk meccset, akkor a visszavágókon lehet üzleteket kötni jól.

A tanácsom: várni, figyelni és türelem!

Tipikus 1,5 over M9naco-Psv 1,33

Sziasztok

Tegnap:
Megfogadtam nem fogadok...nem bírtam otthagyni a 1,5 overt a Monaco meccsén, mert annyira adta minden kép, és minden percmutató.
Nekem meglepetés a Rangers két gólos veresége, a Benfica nagy arányú sikere (bár utóbbit tettem pree-de ez nem az én tippem, hanem átvett, azért nem írom be...).

Ma
Összességében sokkal rosszabb párosítások vannak, mint tegnap. Belenézek, megnézek pár meccset, s csakúgy, mint tegnap nem tervezek fogadást, csak tanulok a jövő hétre, vagy akár a hétvégére.
programom:

18:00
Qarabag-FTC

Szerintem ez könnyebb meccs lesz, mint a pesti. A visszavágón az eltiltott pengés játékosok visszatérnek az azerieknél. Most kellene győzni!

19:30
Wolfsberger-Griza

Az osztrák ligát követem, piacom. S remélek egy kisvárdai bravúrt is..megnézem a hazaiakat, mit tudnak, hátha lesz esetleg egy play-off ellenük. Bárcsak...

20:00
Dinamo Kijev- Sturm Graz

A vendégek miatt belenézek.

20:30
DAC-Steaua

Szurkolok Kalmár Zsoltnak, miatta nézem.

üdv, sound