Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nem kap ki a Leverkusen 1x 1,26

Emberelőnyben, gólhátrányban van az Osijek, van egy erős 25 perc még. 1,5 over 1,72

Sziasztok

Összegzem a mögöttünk álló hétvégét. Volt egy 3/3-as vasárnap, sikerült pluszban zárni a gurut. Nem várt góltotó nyeremény. Boldogságos! Néhány meccsről:

Kisvárda-Budafok 0:0

Azt gondoltam, hogy lesz legalább egy gól, mindkét csapat játékában benne volt, bukó 0,5 over, van ilyen!

Gorica-Lokomotíva 1:1

Vezettek a hazaiak, de a zágrábi együttes feljövőben van. Egyenlítésük után mindent megtett Dambrauskas a győzelemért, csak a szögletek jöttek, megvolt a fogadás! Nyolc nap alatt a pótlások miatt, már három meccset játszott a Gorica, holnap jön a negyedik. Fáradnak!

Fradi-MTK 2:0

A hazai győzelemre lettem volna vevő. Nem győzött meg az első félidő, mert hatékony volt Borisék letámadása. Bedarálta a Fradi ..hagytam.

Atalanta-Hellas 0:2

Úgy kaptak ki Gomesék, ahogy Liverpoolban győztek. Most no bet kategória az Atalanta.

Összességében rossz meccseket fogtam ki, leginkább még a Kisvárda-Budafok szórakoztatott szombaton. Látva a játéknap eredményeit, örülök, hogy minimális mínusszal megúsztam.

Mezőkövesd-DVTK 2:1

Lemaradtam az első gól miatt a hazai győzelem fogadásáról. Három gyerekkel voltam egyedül itthon nem is csoda. A 1,5 over törvényszerűen benne volt a meccsben, jött is.

Leverkusen-Hertha 0:0

Akartam egy fordulatos, gólgazdag meccset. Az első félidő derekán annyira domináltak a gyógyszergyáriak, hogy mondom ezek nem kapnak ma ki, 1x  - jött is.

Rijeka-Osijek 1:1

Fogadás szempontjából jól alakult a meccs. Hazai kiállítás, hazai gól törvényszerű overezés magas szorzón. Jött is.

Az Arsenal és a Napoli meccsére elfáradtam. Utóbbinál nagyon erősen kezdtek a farkasok, nyúl voltam pakolni az 1-est, pedig többen is mondták, hogy lesimázza a nápolyi csapat. 8:0-s szögletaránynál remegett a kezem 1,4 felett a 11,5 overen, nem tettem meg, jött volna...de hát 2:0-nál simán benne van, hogy csak lecsordogál a meccs.

Nekem tetszett összeségében a hétvége, hamarosan dobom a mai programom!

Üdv.:
sound

Sziasztok!

Írom a mai meccseket. Döntően ,,csak" nézem őket, de persze felkészülten!

18:30
Torino-Samp


Megtorpant Ranierivel a Doria, kiesés ellen küzd a Toro. Az erőviszonyok alapján x2-be venném ezt a meccset 1,50 feletti rá a szorzó. Tanulságos, hogy a hazaiak meccsein átlagban több, mint 4 gól van, míg a Sampnál ez három feletti, így a 2,5 over sem lehet rossz! Nézem írom!

21:00
West Ham-Aston Villa


Tálcán kínálja ez a meccs is az overt, bár az vendégoldalon sok a hiányzó. Oda kell ülni, figyelni az eseményeket és józanul dönteni ha esély kínálkozik.

Üdv,
sound

Toro-Samp 1:2 - nèl 3,5 over 1,61

WHU meccsén van 5 szöglet, 8,5 over 1,28 van rá erős 40 perc.

Sziasztok!

Nagyon szépen terv szerint alakult a tegnapi nap is. Tök örülök, hogy csináltam ezt a naplót, mert gyakorlatilag teljesen letisztult a fogadói játékom most már, s ezért rendszeresen zöldülnek a tippek, amit kezdek a számláimon is lassan számszakilag érzékelni. Nincs okom változtatni a stíluson, módszeren. Napi program, felkészült terv szerinti élő fogadások!

Tegnap a Toro meccsén 1:0-nál gyakorlatilag 1,30-on már benn volt a 1,5 over, amikor letiltott a rendszer 1:1...lemaradtam. Aztán arra gondoltam, hogy bizony ez a találkozó még le is ülhet. Ekkor egy gyönyörű kapáslövés és vezetett a Samp. Na mondom a következő gólról már nem fogok lemaradni, jött is a 3,5 over.

A West Ham meccse korai hazai góllal kezdődött. Egy fogadótársam rég beültette a fülembe: figyelj oda, ha korai gól van, mert gyakran az az egy gól eldönti a meccset, és marad végig az 1:0. Így óvatos megfigyelőként maradtam csak, de az X után, gondoltam, hogy a 2. félidőben is lesz gól, viszont megint korán vezettek a kalapácsosok. S akkor fogtam egy biztonsági szöglet overt simán jött, boldogság! Törvényszerű, hogy egy nyílt meccs kerekedett 2:1 után, amely menetrendszerűen szállította a sarokrúgásokat.

Így lett, megint profitos a nap: stressz = 0;
bár mondják, hogy a stressz akkor alakul ki, amikor a józan ész visszafogja az embert olyan esetben, mikor jól pofánbaszna valakit, aki egyébként megérdemelné...

Készültem a mai napra is, hamarosan közzé teszem!

Üdv.:
sound


Sziasztok!
Nézegettem ezt a mai Bl programot, s eldöntöttem, hogy a Liverpool, a Real és a Bayern meccsével biztos, hogy nem foglalkozom, az elmúlt 10 nap eseményei után! Így hát mi maradt, mit ad a tv?

18:55
Lokomotív Moszkva-Salzburg

Számomra meglepő, hogy az osztrákokat mennyire favorizálják a bukmékerek számai! Nagyon masszív Nikolic moszkvai csapata, tulajdonképpen kirabolta az Atleticót és a Salzburgot is a döntetlenjeivel! Igazából a vendégek vannak győzelmi kényszerben, s ez kedvez az oroszoknak! Le kell ülni nézni, overezni biztosan lehet majd!

21:00
Gladbach-Inter


Utolsó szalmaszál az olaszoknak. Ha az utolsó két meccsét behúzza az Inter még lehet bármi, de az esély nagyon kevés. Kétségtelen, hogy a tét ismeretében ez a nap meccse, s a németek igencsak tökösek idén a sorozatban, hiszen a Realt és Contéékat is jól megszorongatták már. Kockázatot kell vállaljanak a vendégek. Overes egy életem, egy halálom típusú meccs lesz!

a részletek jönnek élőben, ha nem csalatkozom a találkozókban.

Üdv.:
sound

2,5 over Inter meccsén 1,65 0:1 - nél 1 fèlidő hajrájában.

Sziasztok
Tegnap is szépen türelmesen kivártam a tutit (ami sosincs ebben a műfajban), és jött is a fogadás. A meccsekről:

Salzburg
Szoboszlainak volt egy nem jó meccse Moszkvában. Illetve, hogyha nem extra, vagy nem róla szól az adott 90 perc, akkor az már az ő szintjén nem jó...A meccsről: Uralta az első félidőt a Salzburg, s ugye a 2:0 nálam szabályszerűen No BET. Csakúgy, mint az első összecsapásukon jöttek fel az oroszok, a szépítés után lett volna fogadási esély 3,5 overre! Épp palacsintát sütöttem meccsnézés közben, s mondom forgatom s nyúlok a telóért. Akkor jött a rossz labda átvétel, s büntetett a vendégcsapat.

Tanulság: Van úgy, hogy nem jó egy mérkőzés forgatókönyve (nem úgy alakulnak a történések), ahhoz, hogy üzletet tudj kötni. Ilyenkor el kell engedni. Nem szabad úgy felfogni, hogy kidobott idő volt az eseményre szánt figyelem és idő. Később, a szerzett tapasztalatok kifizetődnek!

Inter
Gyorsan ki is fizetődött az előző meccs! A ,,tavaszi" Inter volt a pályán, a németeknek az első 20 percben közük sem volt a játékhoz. Aztán 0:1 után elkezdett egyre jobb lenni a Gladbach, de az olaszok is veszélyesek maradtak. Adta magát a 2,5 over, hiszen a Lokomotív meccsén is 0:1-nél beugorhatott volna ez, a csoportkör jelenlegi fázisában. Úgy gondolkodtam, hogy bárki szerez még gólt a másik félnek az nagyon nem lesz jó. Persze 0:2 esetén nehezebb lett volna, de úgy, hogy még a félidő végén 1:1 lett, teljes nyugalommal mentem fürdeni a szünetben! Jött is végül.

Az Inter helyzete így a csoportban igencsak kiszolgáltatott lett. Ha nem nyer Milánóban a Sahtar, akkor a spanyolok a németekkel simán leikszelnek, s rábasznak Contéék! Kábé ezt várom a következő héttől!

Boldogság, hogy megtaláltam azt a fogadói ritmust ,,munka folyamatot", ami kényelmesen működik nekem. Hát akkor folytatom hasonló stílusban tovább így, jönnek a maiak hamarosan.

Üdv, béke:
sound


Sziasztok

A mai tervemet felvázolom:

18:15
Servette-Zürich


A meggypiros hazai csapat átesett a fertőzésen október végén és nem igazán találja a ritmust. A Zürich viszont teljesen lendületben van. Mégis magas az x2 kezdőszorzója. A svájci piacot mostanság elhanyagoltam, pedig elég jók voltak benne a mutatóim. A délutáni bl elég ergya kínálatot ad, ez a pótlómeccs kínálhat élőben jó üzletet. A genfiek mindössze 18 játékost tudtak összekaparni a meccsre, meglepő lenne, ha győzni tudnának.

Leipzig
Kell a 3 pont a vendégeknek, 1,40-en áll a törökországi siker. Nem oly rég az MU is megégett Istambulban. Ha nagyon rossz lesz a svájci meccs lehet átnyergelek Gulácsiékra.

FTC-Barca

Sztárjai nélkül is sztárcsapat a katalán. Vérszemet kaphattak a múlt heti torinói meccs után Rebrovék. Nézem, ha lesz valami reagálom. Nincs fogadási tervem, de nem akarom kihagyni az összecsapást. A Dinamo és a Fradi is bravúrpontra hajt a jövő heti 3. helyről döntő meccs előtt!

Nem fogom nézni és ezért nem is fogadom most meg a Dortmundot (1,60). Minden a németek mellett szól, de jártam már így a múlt héten a Liverpool esetében...Kíváncsi leszek, hogy kapitulál-e a Lazio.

Üdv,
sound

Genfben megy az adok-kapok ki - ki meccs, de 0:0 egy óra alatt volt 8 szöglet. 35 perc alatt lesz még 4, főleg ha valamelyik betalál.
11,5 over 1,40

3,5 over 1,55 Mu-Psg

Sziasztok!

Volt egy vesztes tippem. Szerencsére ritkán esik meg mostanában.

Történt, hogy a Genf-Zürich összecsapás előtt a bukik a hazaiakat favorizálták, de minden mutatóban a vendégek tűntek esélyesebbnek, s az x2 miatt ültem le meccset nézni. Rendesen uralta azonban a mérkőzést a Servette. Átéltem már hasonlót, s ilyenkor bizony elég jó, hogy az ember nem guruzza meg megérzését.. A második félidőben aztán szétszakadt a pálya, mindkét csapat ment a győztes gólért, az 55. percben 8 szögletnél járt az összecsapás. Adta volna, hogy valamelyik fél vezet, a másik még többet kockáztat, s négy szöglet még minimum leesik. Hát csak 3 lett, mert későn a 69. percben született a hazai vezető gól, majd gyorsan rá öt percre az egyenlítés. Van ez így, de a standard törvényszerűségek alapján ennek a tippnek meg kellett volna állnia.

Aztán mákom volt. Történt, hogy felkúrtam az agyam a Fradi meccsén – esélytelenség, egyoldalú edzőmeccs...fogadhatatlan, nézhetetlen bl-produkció. Átmentem a MU-PSG-re.
1:1 után itt elcsesztem, nem kicsit. Futtatam az agyamban a lehetőségeket, s valamiért az volt meg, hogy a PSG 2:1-re győzte le a Lipcsét, a visszavágón meg 1:0-ra nyertek a németek, így egymás elleni eredményben Gulácsiék a jobbak (valójában pont fordítva volt). Tehát úgy voltam vele, hogy Manchesterben győznie kell a PSG-nek, azaz a franciák mennek előre, s lőniük kell még egy gólt. Ha esetleg a MU lőne, akkor meg még elkeseredettebben kell jönnie a franciáknak. Viszont az 1:2, meg a hazaiaknak lesz rossz, mondom ez sima 3,5 over....Aztán rájöttem, hogy benéztem, de mégis akarta a PSG a győzelmet, ráadásul úgy, hogy az egymás elleni eredmények neki kedvezzenek minden összevetésben. Szóval mákom volt, a hajrában született góllal.

Ma Európa Liga – szünnap!, mert nem fogok streamet vadászni ezekért a meccsekért. Adja a tv az Arsenal-Rapid összecsapást, fix 1-es, bár az Ágyúsok már továbbjutottak. Hát majd jól megnézem, s ha valami szembe jön hát fogadom...
Üdv:
sound

Jött egy füles egy fogadó cimborától:
Nehogy már kihagyd a Flensburgot, rottyon a Szeged.
1,48-ért fogadtam is a hazait!

Üdv.:
sound

meghát akkor már Titti Antwerp tippjét is tolom, ha már megszegtem az egyik főszabályt (más tippjét ne játszd meg...), akkor legyen ma duplán: a hazai 1,42