Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


1,40-ért 1,5 over Bilbaóban!

Boldog új évet és sikeres fogadásokban gazdag 2021-t kívánok! :beerchug:

Köszönöm Latzka ! Boldogságot a szívédbe, pénzt a pénztárcádba! Hajrá 21!!

Sziasztok!
Hello '21

Ez a bilbaói meccs rendesen overes volt, szanaszét szakadt a pálya, maradt a 0:1...
Annyi, hogy egy mentorom mondta vala: ,,van, hogy az elején van egy gól, aztán több se, sokan beszopják".
Így is jártam – standard bukó.

Ma:
21:00
MU-Villa


Megnézem ezt a meccset, ennyi a fix. A Mu a 'Pool ,,nagy kihívója"? Ezek a birminghamiak meg rendre meglepetéseket okoznak. Megverik az Arsenalt, kikapnak a Brightontól. Mit lehet erre így mondani boxing day végjátékban (jönnek sorra a meglepetések), nézni kell. Lehet kapunk egy 0:0-t, vagy győznek a vendégek 2:7-re...

üdv, hajrá
sound


12,5 szöglet over Manchesterben.
1,30
10 van jelenleg.

Sziasztok!

A tegnapról pár gondolat. A Manchester United mérkőzésének első félideje borítékolta, hogy lesznek még gólok! Oda is ültem a második 45 percnek is! Sajna 1,2-ról indult a 1,5 over – kellőképp hullámzott a játék, gól over előtt mindig a csatárok aktivitását nézem: adott volt mindkét oldalon! Csak az a rohadék szorzó nem akart feljebb mozdulni...Aztán még kicsit a család is bekavart: ez kell, az kell amaz kell 1:1 lecsúsztam. Kis düh után, nézem a szögleteket 3 kellett még 1,3-ért – mondom nem létezik, hogy nem lesz meg! Sajnos a korai második United gól bekavart 2:1 után nem volt törvényszerű az adok-kapok, szűken, de meglett a fogadás!

Tetszik robmiller új naplója! Remélem kellően aktív lesz. Ő nagyon jól megoldja a sikeresség/sikertelenség követhetőségét, számolja a nyereséget, és a haszonkulcsot, menő!!! Azon gondolkodom, hogy hogyan tudnám adaptálni, de még nem találtam ki, ennek okairól:

Most már napi szintem vezetem az exelt magam is (korábban sose gondoltam volna, hogy lesz ilyenem), s tisztán látszik, hogy 1,3 körüli szorzókkal operálok, így a sikerességhez – profithoz 10/8-as találati arány kell (80%). Most épp 7/2-es sorozatban vagyok pluszban, de a bankroll stratégiám elég bonyolult, és a biztonságra tör.
Csak hogy érzékeltessem: ha ma sikerül nyertes fogadást kötnöm akkor 8/2 – vel zárok egy etapot. Ha vesztes fogadást kötök akkor 7/2-vel lezárom a szakaszt (mostani állás), s kezdek egy újat 0/1-el azaz, hogy pluszos legyen az új, kell 3-4 sikeres üzletet kötnöm.
....és így tovább, nyolc különböző számlán. Nagyából a fentiek miatt van az, hogy munkás, de pluszos tudok lenni, de az eredmények (haszon, szorzók nagysága) nem látványosak.
Hívhatjuk ezt önbecsapásnak, de inkább a fogadási sorozatokban a pszichológiai teher elviselése, az azzal való együtt élés a fő szempont.

Írom a mai napot is hamarosan, üdv.:
sound


Sziasztok

A mai menüm:

15:30
Werder-Union
x2 – lsd Guru


17:00
Alba-Szeged


Szerintem győz a hazai csapat 1,43! Nagyon jó az idei Szeged, de a rangadókon rendre szoros meccseket játszik. A top4-be kerülés szempontjából fontos meccs, adja az m4 – remélem élőben piacon lesz valahol: bet365; betclick, tippmixpro az esélyes.

18:30
Getafe-Valladoid


Látok fantáziát a vendégek támadásvezetésében. A Valladoid a bennmaradás elleni harcban riválisához látogat, s a madridi kiscsapat fogható. Szerintem simán lehet x2, vagy over 1,5 – mindkettő igen jól fizet, élőben meglátom, írom.

20:30
Stuttgart-Lipcse
Tipp: 1,5 over 1,16


Elkezdem 2021 első SpfLigáját ezzel a tippel. Két gólerős csapat meccsén könnyű overt remélek! Jó az újonc hazai csapat is, örülnék, ha késő este tudnék egyet overezni élőben.

23:00
Houston-Sacramento


Tegnap nyomtak egy 231 pontos meccset, ma az 1,3 220 overhatárról indul. Éjszaka számolom, írom, ha nem fáradok ki, mint az állat. A pontok Keleten vannak...s két nyugati csapat találkozóján ha nem lesz kiegyensúlyozottan 5 körüli percenkénti pontátlag az első 15-20 percben, akkor lehet, hogy hagyom!

Üdv, barátsággal:
sound



Nem bírtam otthagyni Getafe meccsén 0:1-nèl a 1,5 overt 1,40-èrt.

230,5 over0t fogtam 1,24-ért a Hou-Sac meccsén.

cash out buktam a rèsz 60 %-át...

Sziasztok!

Jó nagy fos volt a tegnapom...

Az Union megint oktatott – jött a guru boldogság, s ezt fogtam 1,38-ért a sportingbullon is.
A Valladoid sokkal jobb, volt, mint a Getafe! 0:1-nél volt még hátra a meccsből 50 perc+hosszabbítások....1,40 volt a 1,5 over nem bírtam kihagyni...a csapatok viszont igen minden helyzetet...
Elbuktam az első spfLigát  - a lipcsei Haidarát, és a stuttgarti kapust Kobelt nem kedveltem meg. Előbbi mindent kihagyott, utóbbi mindent kifogott...Itt is 1,5 over, meccs előtti 1,16 volt a leves...
Rossz üzletet kötöttem az éjszakai nba meccsen – 72 pont az első negyedben, 56 a másodikban, félidőben 128! A második félidőben volt 68 pont!!!! Győztem kimenteni a zsét...

TRAGIKUS!!!

Nagy levegő – be kell látni azért, hogy a fentiekhez elég nagy pech kell!

Ma új nap virradt, új esélyekkel, hamarosan írom a részleteket.
[/i]

Üdv, sound

Sziasztok!

Nem variálom a mait túl, olasz napot tartok!

15:00
Spezia-Hellas
lsd – Guru x2


18:00
Benevento-Milan


Vendég oldalon kulcsemberek hiányoznak: Ibra, Bennacer, Hernandez, Seelemaekers. Pippo a Milan ellen, pikáns és sokgólos s meccs lesz szerintem! A 2,5 over alapgondolat!

20:45
Juve-Udine

Zebrarangadó zárásként! Most már nagyon kellene a hazaiaknak az a győzelem, s 1,50-ért adják. Ha nem kerülnek hátrányba csak bedarálják az udineieket a második félidőben, a büdösúristenitnekijje!

+1, tippajánló!!! nekem nem lesz rá energiám...

18:30
Eibar-Granada


Minden mutató ebben a szezonban a vendégek sikerét vetíti előre! A biztonsági x2 1,60 körül kapható! ...de van egy statisztikai adat: nyolcszor játszottak egymás ellen a felek és még sosem győzött a Granada! Hatszor viszont az Eibar – na ezért került ki a mai programomból, de aki beválasztja és nézi, foghat élőben egy jó x2-őt...talán!

Üdv, boldogság:
sound

4,5 over 1,23 Bayern meccsén 2:2-nél.

Juve meccsén 0:0-nál 20 perc alatt 3 szöglet- egy vendèg gól amit érvènytelenìtettek...
9,5 szöglet over 1,33 - 70 perc + hosszabbìtások 7 szöglet kell...nyom/szenved a Juve.

Sziasztok!

A tegnapról:

Spezia-Verona 0:1

Jött a guru, s a sportingbullon 1,33-ért fogadtam is a tippet. Nagyon esett kb a 70. percig az eső. Az elején kihagyott jó pár helyzetet a Hellas, akkor eldönthette volna a meccset, ami később kiegyenlítetté vált. Az első félidő olyan nb3-as szintű volt, a második játékrész már Serie A-s, s megérezték 0:0-nál a vérszagot a hazaiak, mentek a győzelemért. Egy kiállítás viszont eldöntötte az összecsapást a Hellas javára, meg egy ballos ollózós bomba.

A Benevento meccse 0:2-nél még úgyis sima volt, hogy emberelőnyben voltak Pippóék...11-est is hibáztak a boszorkányok. Közben láttam, hogy a Bayern szív 0:2, át is mentem fogtam is egy biztos overt...

Juventus-Udinese 4:1

Mérges voltam utólag, mert többet is kihozhattam volna ebből a meccsből. Történt, hogy szenvedett a Juve, érvénytelen gólt lőtt az Udinese. Na mondom ezek megint szívnak otthon, s ha sokáig így lesz, akkor a szögleteket rúgják számolatlan...De végül megverette magát a vendégcsapat (két könnyű labdavesztésből rúgattak gólokat CR-el). 2:0-nál mákom volt, mert gyorsan három szögletet összehozott a Juve, utána egy 4-et elnéztek, nem adták meg, s akkor 8 sarokrúgásnál gondoltam, hogy most kell kivenni a pénzt, ha leül a meccs, akkor nem lesz több kérdés, nem lesz hajtás. Néhány eurócentet buktam, lényegében kimenekültem a téttel a meccsből. 

Mára két eseménnyel foglalkozom:

20:30
Düsseldorf-Paderborn


Megmozgatta az agyamat robmiller gurus írása erre a meccsre. A hazai győzelem jó kis szorzón fogható, de az 1x tűnik a tuttinak (1,41), nézem majd, hogy érdemes-e.

21:00
Valencia-Cadiz


Nagy szarban vannak a Denevérek. Nagyon kell nekik most a győzelem, de az újonc szemtelen hatékony védekezése sokakat megállít. Itt lehet majd jó szögletovert fogni, ha csak impotensen támad a Valencia!

üdv,
sound


Nem nézem, de látatlanban átvettem robmiller monzai x2-es tippjét 1,29-ért.