Döntő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Szerinted ki a Nagymenő a felsoroltak közül?

zsivany20
21 (27.3%)
Szigo
18 (23.4%)
oakland23
38 (49.4%)

Összes szavazó: 73

Szavazás lezárva: december 19, 2021, 09:24:25

Idézetet írta: TiB Dátum december 19, 2021, 09:55:21
SPF Nagymenő nyertese: @oakland23

zsivany20: 21 szavazat
Szigo: 18 szavazat
oakland23: 38 szavazat

Gratula a győzelemhez! :beerchug:

Javaslom, hogy 2022-től a Sportfogadas.org logója legyen egy majom!  ;D

Gratulálunk a győztesnek, valamint a döntősöknek is. Taps jár egyébként a többi résztvevőnek is.  :beerchug:

Még egy javaslat a jövőre tekintve!

A szavazáshoz ne a fórum rendszerét használjátok, hanem konkrétan mindenki írja le, hogy ki az ő választottja (akár megindokolva). Sokkal hitelesebb.  ;)

Gratulálok a döntősöknek és persze külön a GYŐZTES-nek! :great:
További sikereket mindenkinek!  :beerchug:

Gratulálok mindhármótoknak!

Idézetet írta: Admin Dátum december 19, 2021, 12:42:59
Még egy javaslat a jövőre tekintve!

A szavazáshoz ne a fórum rendszerét használjátok, hanem konkrétan mindenki írja le, hogy ki az ő választottja (akár megindokolva). Sokkal hitelesebb.  ;)

Akkor én már megelőztem ezt az ötletet mert a döntő  kb. első hozzászólásával, ki is értékeltem  a top 3at , ez új  Nagymenő dolog tetszett elsőre , mert én nem azt értettem amit TiB irt, hanem beleképzeltem azt amit szerettem volna mar rég itt a fórumon olvasni. A haladó/ félhaladó fogadok gondolkodás módjáról. Ez a TikTok-os  instand fogadósdi, amit itt leművelünk, vagy  mint az  unibet földhözragadt oddsaival, ahol csak vak szerencse segít (néha jókor) az egy két tippjáték győztesének, nem gondolom, hogy ez egy jó irány. Megértem hogy az oldalt nem jótékonysági szervezetek szponzorálják , és nem fecseg ki az ember olyant ami nagy fájdalom árán megtanult, de kőrül írni vagy irányítani egymást jobb megközelítés felé, fogadási szempontból az jó lehet . Ilyen már nincs , mert itt az emberek csak a szerintük a többség által hiteles ember  tanácsait (ami nincs ) fogadná el,  nekem üdítő szín volt Irtis es Assassin írása , az ilyen őszinte gondolatokat hiányoltam , az amúgy is önző magára szavazó , bohóckodó, stb.  megnyilvánulások helyett.

Gratulálok oak a győzelmedhez viszont a döntő résztvevői is megérdemlik a gratulációt! Mindhármótoknak gratulálok és sok sikert kívánok!

Gratulálok @oakland23 és @Szigo , köszönjük a játékot @TiB  ! Köszönöm mindenkinek, aki megtisztelt a szavazatával, nagyra értékelem!  :beerchug:

sunik ha kicsit lazábban veszed az életed, sokkal szebb lesz. :)

Én nem is értem, hogy miért ne szavazhatott volna magára bármelyik döntős. ???
Tán tavasszal OV a kutyapártra fog ikszelni? Amúgy szerintem az lenne a fer, ha nem csak Szigo lett volna kiemelve, hogy magára szavazott. Kíváncsi lennék a többiek szavazatára, kire is adták...
Még ha magukra is, akkor se ítélném el, de mégis korrektebb lenne...

Idézetet írta: curpy82 Dátum december 19, 2021, 18:59:57
Én nem is értem, hogy miért ne szavazhatott volna magára bármelyik döntős. ???
Tán tavasszal OV a kutyapártra fog ikszelni? Amúgy szerintem az lenne a fer, ha nem csak Szigo lett volna kiemelve, hogy magára szavazott. Kíváncsi lennék a többiek szavazatára, kire is adták...
Még ha magukra is, akkor se ítélném el, de mégis korrektebb lenne...

Ki mondja azt, hogy nem szavazhatott? Nyugodtan megtehette.  :ok:

Buliban ti lehettek, akik mondják, hogy hangos a zene :D vagy a kuplerájban, hogy miért nincsenek könyvek ;D

Szép volt, jó volt a Nagymenő, mehet az archívumba, mert a szavazás vége után is nyomjátok a vitát. Még OVztok is, brutál :o Lazítsatok, megéri.

Idézetet írta: Admin Dátum december 19, 2021, 19:13:55
Ki mondja azt, hogy nem szavazhatott? Nyugodtan megtehette.  :ok:

sunik29 írta: önző magára szavazó

Ja értem, csak mert én is kiemeltem ezt, de szerintem semmi gond vele. Én azért írtam, mert érdekes volt látni, hogy pont elindítom a szavazást, és egyből van szavazat. Pusztán érdekesség tényleg, elnézést Szigo, ha máshogy jött le, tudod hogy szeretlek, mint az ózonréteget. :) <3

#58 december 19, 2021, 20:19:06, oakland23
Köszönöm mindenkinek! Nem is igazán tudom hová tenni ezt az egészet. Rendesen zavar, hogy nyertem  :D

egy dologra szeretnék kitérni, ami így többször felmerült a Nagymenős játék során:


Okland előtt a kalapomat emelem – ő szerintem az oldal legnagyobb hazárdjátékosa. Konkrétan mindent bevállal, még a legmegdöbbentőbb dolgokat is azért, hogy kvázi ,,minél több zsét vegyen ki az oldalon folyó játékokból". Szóval igazi banánzabáló nyírségi csibész a srác, és a számok és az eredmények őt dicsőítik (megnyert pénzdíjak), azonban az aktuális ROI – 6,85 – gyakorta van -10 alatt is. Miközben 12x nyert havi gurut (szerintem a legtöbb pénzt ő viszi el), a hosszútávú éves versenyben azonban -14 egységnyi tétnél jár, s tavaly is emlékeim szerint extrán mínuszolta magát ugyanitt. Szóval a való életben ez a vagányság, bevállalósság veszteséges.....nagyon!


Bár nem, de talán mégis eléggé oximoron jellegű a kiragadott rész. Csak azért reflektálok rá, mert legalább 2-3 alkalommal láttam már összemosva a 'való életet' és a gurut. NEM LEHET! Általános iskolában volt az a halmazos dolog matek órán, hogy a két halmaznak milyen része fedi egymást, nos nálam valódi tétes fogadások, meg a  gurus tippek halmaza olyan kis részen fedi egymást, hogy nem is lehetne látni.

Az én gurus tippjeim a való életben a fogadásaim kb. 0.001%-a. Vagy valami ilyen egészen láthatatlan. Ráadásul az én komolyabb tétes fogadásaim nagyjából 98-99%-a live. Ami meg nem live, az inkább long term. Pl a MessiÁs-féle téli olimpiás tipp, vagy BL-továbbjutók.

Én azt elfogadom, hogy pl. ennél a nagymenős játéknál Szigóra voksolt valaki, mert valami alapján dönteni kell, ez tiszta. Szigo eleve legenda az orgon. Ahogy Titti is, mint elődöntős ellenfelem! De a valóságot és a gurut nem szabad összemosni. Eleve a valóságot nem látod. Vagy legalábbis remélem  ;)

A nagy szorzókra sem lehet azt mondani, hogy hosszú távon nem profitábilis. Vagy lehet, csak nem biztos, hogy igaz. Pl. @Sound, én szívesen tolok veled egy versenyt mondjuk 2022-ben. Hogy ne legyen pici minta, lenne 100-100 tippünk (minimum), te kicsi szorzóval, én naggyal operálok. Hogy ne vicceljük el, egy ilyen szimbolikus 100 ezer Forint lenne mondjuk a tét, a vesztes fizet a nyertesnek év végén. Vagy lehet több tipp is, egy év elég hosszú, és már minta lenne akár 100-100 tipp. Mondjuk kis minta, de minta. Ha a nagy szorzók nem termelnek profitot, van 100 ezer Forintod év végére.

"Szóval a való életben ez a vagányság, bevállalósság veszteséges.....nagyon!"

A kimondott szavaknak súlya van, a leírtaknak még inkább! @Sound, állj bele! Kihívlak egy kis oddsok vs. nagy oddsok versenyre. Ha a nagy szorzók veszteségesek, akkor simán megversz benne  :)

Vagy ha már a guru-t oly sokszor említetted, vagy került szóba. Szigo most nagyjából ilyen 100 egységgel zár ebben az évben, én azt mondom, jövőre csinálok 200 egységet minimum, ha marad ez a szabályrendszer. Ha összejön fizetsz nekem mondjuk egy jelképes 100K-t, ha nem, akkor én fizetek neked, és fejet hajtok, majd tisztelettel azt mondom, bassza meg, ennek a Sound srácnak csak igaza volt.  :)

Akitől még szeretnék elnézést kérni így utólagosan, az TiB. Tudom, hogy ő szerette volna sokkal viccesebbre venni, hogy toljunk kampányt, legyen Buli, ahogy talán Gönczi mondta, de én két dolog miatt nem 'kampányoltam': Az egyik, hogy nagyon tisztelem az ellenfeleim, akár az elődöntős, akár a döntős srácokat. Még véletlenül sem szerettem volna megbántani senkit! Pont a tisztelet miatt. Másrészt pedig, ha a politikát is ide húznám, amit amúgy utálok, az is kampány, ha nem kampányolsz.

Én a nyereményt majd két részre osztom. (Gondoltam, hogy feltolom egyből a bet365-re, és megrakok valami kihagyott tizit, de Sound-nak azért van igaza, az rizikós) A feléből veszek megint banánt, amivel úgy ki is húzom majd az ünnepi időszakot, a másik feléből pedig veszek majd valamilyen fajta szőlőt, ami még hiányzik a gyűjteményemből, és ha Isten is úgy akarja, majd szépen terem évekig. Én pedig majd mindig arra fogok gondolni, hogy igen, ez a tőke abból a pénzből van, amit itt e versenyen nyertem. És akkor majd eszembe jutnak ezek az emlékek, akár tippek, versenyek, nevek, avatárok, viták, arcok, párbeszédek, szóval minden, ami a sportfogadas.org 

Köszi, hogy létezik az oldal, és hogy ennyien itt vagytok. Tényleg köszi!
Ááá, még mindig nem hiszem el, hogy én lettem a nagymenő. Én tényleg csak igyekszem jobb ember lenni a való életben, és inkább jót tenni. És ha hiszitek, ha nem, ebben TI is sokat segítettetek. Alk említett a 'korai' oakot, de hát az ember érik, és azért folyamatosan jön rá, hogy mik az igazán fontos dolgok. Pl. akár olyan hétköznapi dolgok, minthogy egy déli olasz meccs helyett elmosogassak anyám helyett. Szóval ja, köszi szépen mindenkinek!

közben jött pár új hsz, és most jut eszembe, amit még nem írtam:
Az elődöntőben és a döntőben is magamra szavaztam  :)  De nem gondolnám, hogy önző vagyok. Egyébként engem Iniestának becéztek a csapatomban. Kicsi is voltam, a Barca a kedvenc csapatom, és ezerszer többre értékeltem egy gólpasszt, int egy gólt. Viszont ha ziccerben voltam, azért nem gurítottam vissza én sem  :)

*Bocsi, most nézem ez ilyen kicsit Pozzatós hosszúságú lett, de pornó- és sportfogadás függőségem mellett grafomán is vagyok.

Bocs, hogy magamra szavaztam. Eskü, legközelebb nem arra szavazok, aki szerintem a legnagyobb Nagymenő.  :D

És eskü, többet nem fogok javító szándékú ötleteket bedobni a játékokkal kapcsolatban, mert bevádolnak, hogy magam felé akarom hajlítani a szabályokat.

Amúgy a padawanom megint hibázott, mert amikor a főoldali cikket élesítette, elég sokáig látszott az aktuális eredmény is. Csak hogy legyen teljeskörű az egymás fikázása  ;D