OFFTOPIC

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Félre értettél , de mind1
Ami pedig a szelókat illeti , kevesen mutatnak szelókat a fórumon , én küldök neked privátba ha akarod , nem mond hogy csak kamu gép vagyok mint azt sokan gondolnák a fórumon . Az én szempontombol a freeroll téma lezárva , hogy többet nem nevezek az biztos ( nem mintha számitana valamit ... ) .

Idézetet írta: bleah Dátum augusztus 19, 2009, 07:34:04
Félre értettél , de mind1
Ami pedig a szelókat illeti , kevesen mutatnak szelókat a fórumon , én küldök neked privátba ha akarod , nem mond hogy csak kamu gép vagyok mint azt sokan gondolnák a fórumon . Az én szempontombol a freeroll téma lezárva , hogy többet nem nevezek az biztos ( nem mintha számitana valamit ... ) .

Szerintem Te értettél félre (nem is kicsit) bleah! Nem is igazán értem miért vetted magadra?  ??? De nem kezdek további pontosításokba, mert nem látom értelmét. Ha Te így reagálsz rá, akkor hogyan reagálhatnak azok akiknek igazán szólt? Meg amúgy is nem tisztem nekem itt az "eszet osztani" csak van egy-két dolog ami szerintem nem "okés", erre szerettem volna figyelmeztetni ( és nem megbántani!) a tisztelt fórumtagokat! Minde esetre érdekes, de vmlinuz tegnapi utolsó bejegyzésében már igazolva látom mondandóm egy részét...... Részemről a téma lezárva. Mindenki úgy reagál rá ahogy akar az én véleményem ettől még nem fog megváltozni.
Póker. Természetesen én minden fórum által szervezett versenyen szándékozom indulni! Miért is ne indulnék?  ???

Üdv., Várda64  :cya:

Ha már offtopic miért nem mondod ki amit ki akarszmondani , kulturált emberek vagyunk ....

Idézetet írta: TiB ® Dátum augusztus 19, 2009, 09:29:47
Kicsit mintha elbeszélnétek egymás mellett. Várda egyáltalán nem neked célozta, amit a privát free és a fogadások kapcsán írt. Néhány ember mentalitásával van gondja, ennyi. Annyira diplomatikus akart maradni, hogy ne szóljon be senkinek, amennyire csak lehet szerintem. Akár meg is nevezhetné őket, de az emberek úgy se változnak.
Így kell beleoffolni két ember offolos beszélgetésébe  :beerchug: :bigok_125:

Köszönöm a hozzászólásodat TiB! Ettől frappánsabban, lényegretörőbben én sem tudtam volna megfogalmazni!  :beerchug:

Én vágom a borsót.....
De néha a konfrontációt is vállalni kell.... Mert így nem biztos , hogy mindenki megérti mire gondolsz.
Egyébként az első hozzászólásod a témában még engem is tartalmazott. Örülök, hogy kiestem a kosárból.

Oké , remélem lessz alkalmunk ezt a dolgot letudni egy ital melett Várda64  :beerchug:

Banyek, adok mindenkinek egy söröcskét a Várdától nyertből. Várjunk csak, Guinness-ről van szó? Akkor csak egy kortyot kaptok ;D

Idézetet írta: Szigo Dátum augusztus 19, 2009, 10:02:30
Banyek, adok mindenkinek egy söröcskét a Várdától nyertből. Várjunk csak, Guinness-ről van szó? Akkor csak egy kortyot kaptok ;D

Ehhez még én is hozzáteszek egy kortyot és berúgúnk, mint a csacsi!  :beerchug:

A pókertémákban leirtam a véleményemet a történtekkel, s remélem, hogy az emberek megértik, hogy miről is van szó ezen a fórumon.

Jöhet a sörözés... :great:

Idézetet írta: TiB ® Dátum augusztus 28, 2009, 16:13:00
Milan, várható Bruno élménybeszámoló, esetleg fotókkal ?  :jump2_125:

Igen, fogok feltenni egy pár képet.

#445 szeptember 06, 2009, 11:30:48, Latzka

Hát ez az eset nem is olyan rég történt.... :nu:

Idézetet írta: TiB ® Dátum szeptember 09, 2009, 16:25:36
Kizárólag KLAAS-nak ajánlom a videót, ami a világ talán legbizarrabb gólöröme. Olyan hogy a svédek és dánok bundaszagú meccset játszanak, olyan nincs. Minden meccsen fair play van, nincsenek bunda meccsek, semmilyen szinten. KLAAS kösz hogy felvilágosítottál. ::)


http://www.youtube.com/watch?v=uQfRU0fUnWw

(gyengébbek kedvéért, a főszereplők nem láthatóak a videón)

Hát én most eléggé homály vagyok! Mi is történt itt pontosan? Miért nem örülnek az olaszok? :o

Idézetet írta: TiB ® Dátum szeptember 09, 2009, 19:04:32
Idézetet írta: tibi181818 Dátum szeptember 09, 2009, 17:57:40
Hát én most eléggé homály vagyok! Mi is történt itt pontosan? Miért nem örülnek az olaszok? :o

A sztori neve: Hogy bundázzák ki a bundakirályokat

Na, az úgy volt, hogy a 2004-es EB-n, az olaszok az első két fordulót szépen elszórakozták, ahogy szokták. Így az utolsó fordulóra meleg lett a pite, mivel ha a svédek és a dánok 2-2-es döntetlent játszanak egymással, akkor az olaszok még ha meg is verik a bolgárokat, kiesnek. A meccs előtt gyakorlatilag minden fórumot telesírtak az olaszok, hogy az meccs tuti, hogy 2-2 lesz, és nagyon nem fognak neki örülni. Martin Olsen, Dánia szakmai főnöke például ezt mondta a meccs előtt : "Nem értem az itáliaiakat, hiszen mindkét csapatot sportemberek alkotják, akik nyerni akarnak. Különben is, mi nem Olaszország ellen dolgozunk, hanem a saját sikereinkért. Az más kérdés, mint azt egyszer el is elmondtam, szerintem a svédekkel együtt megérdemelnénk a továbbjutást". Na már most elég sokáig 2-1-re állt a dán meccs, a 89. percben egyenlítettek. A meccseket azonban egy időben játszották, és az olaszok tudták, ha hajtanak és ne adj isten az 1-1-re álló bolgár meccs hajrájában lőnek még egyet, továbbjuthatnak. A 94. percben Cassano meg is szerezte a gólt, amiről azt hitte, hogy továbbjutást ért. Aztán a cserejátékosok felvilágosították, hogy a másik meccs 2-2 lett. Ezért lett ilyen eléggé tragikus ez a gólöröm. De nincs bunda, meg meccs leadás.

;D az északi népek nem bundának... de rengeteg ilyen példa van (pl Porto - Arsenal 0-0, vagy a német-osztrák mérkőzésekből is egy jópár, esetleg Argentinok nagyarányú győzelme Peru (?) ellen... Ez a Fair Play :great:

Idézetet írta: TiB ® Dátum szeptember 10, 2009, 01:32:51
Boldi hova lett ? Kezdem elhinni, a saját harmadik adminos hülyeségem, aki tisztogat ;D

Tib, aztán te tényleg sok mindenre gondolsz... :)