csabax tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 115 vendég van a témában


#11550 november 02, 2015, 20:38:00, csabax
Barrientos N. (Col) - Arevalo M. (Sal) 1  :noway:


#11551 november 02, 2015, 21:27:09, csabax
Dinamo Bukarest - Viitorul Constanta 1X  :noway:


#11552 november 03, 2015, 11:54:11, csabax
Smyczek T. (Usa) - Evans D. (Gbr) 1  :great:

#11553 november 03, 2015, 10:15:36, csabax
Jong PSV - Telstar, 1.5 gól felett  :great:


#11554 november 03, 2015, 13:32:06, csabax
Cagliari - Vicenza, szerez gólt a hazai csapat  :great:


#11555 november 02, 2015, 22:30:29, csabax
Lens - Nancy, szerez gólt a vendégcsapat  :noway:


#11556 november 03, 2015, 10:17:05, csabax
Pacos Ferreira - Vitoria Guimaraes 1  :noway:




Idézetet írta: csabax Dátum november 02, 2015, 18:38:09
Cagliari - Vicenza, szerez gólt a hazai csapat  :great:
26. perc: 1-0

#11560 november 03, 2015, 22:47:23, csabax
Sevilla - Manchester City

Tipp: Sevilla  :noway:
Odds: 2.90
Tét: 10
Fogadóiroda: bet365


Hazai győzelemre tippelek. Persze, tudom én, hogy a vendégek esélyesebbnek tűnnek a győzelemre, de abban reménykedek, hogy ismét előjön a ManCity szokásos BL-fóbiája és gyengén fog teljesíteni a vendégcsapat. Természetesen nincs semmi garancia a tippem sikerére, ám az is biztos, hogy ha nem próbálok az andalúzok győzelmére fogadni, de közben mégis nyerni fognak, akkor jó ideig verni fogom a fejem a falba és egyéb kemény tárgyakba.

Szóval az van, hogy elvileg Sergio Aguero, David Silva és Samir Nasri (plusz Clichy és Delph) hiányozni fog a vendégcsapatból és Pablo Zabaleta hiányzása is valószínűsíthető. Közben a hazaiaknál csak Pareja és Beto (plusz Carrico) maródi, vagyis többek között Gameiro, Banega, Krychowiak, Krohn-Dehli, N'Zonzi és Konopljanka is pályára léphet. A két csapat előző meccsén a spanyol gárda szerezte az első gólt (0-1), végül egyenlíteni tudott a hazai pályán játszó Manchester City és az új szerzemény Kevin de Bruyne révén a rendes játékidő hosszabbításában – a 90. után percben - összehozta a győzelmet jelentő gólt (2-1). Ha tehát nagyon akarom, és bizony nagyon így akarom, akkor csak arra kell gondolnom, hogy a Sevilla partiban tud lenni a neves ellenfelével.

Természetesen már most valószínűsíthető, hogy jókora adag szerencse is szükségeltetik a hazai sikerhez. Nyilván remélem, hogy ez meglesz, bár az az igazság, hogy ha a ManCity úgy teljesít, ahogyan az utóbbi BL-idényekben szokott, vagyis gyengén, akkor hazai részről nem lesz szükség mázlira. Ha mégis mázlista lesz a Sevilla, akkor nagyon el fogja verni a ManCityt. Ebben azért nem reménykedek, ám abban már igen, hogy a spanyol gárda képes lesz meglepni a felforgatott vendégcsapatot.

Tipp: Sevilla.


1-3

#11561 november 03, 2015, 22:46:55, csabax
Mönchengladbach - Juventus

Tipp: Juventus  :noway:
Odds: 2.37
Tét: 10
Fogadóiroda: bet365


Talán jobb lenne döntetlent tippelnem erre a meccsre, de mégsem ezt teszem. Egyrészt azért, mert focimeccs kapcsán nem igazán szeretek döntetlenre tippelni, ám ez csak egy a kisebbik gond, s a nagyobb az, bár ez már egyáltalán nem gond, hogy bízom a Zebrák legalább 1 gólos győzelmében. Ha összejön a vendéggyőzelem, akkor elképzelhető, hogy kínkeserves és nyögvenyelős 0-1 vagy 1-2 lesz. (és persze is sokkalta jobb, mint a 0-0 vagy az 1-1). Bár az az igazság, hogy olasz csapatról van szó, s az eléggé köztudomású, hogy egy olasz csapatnak jó az idegenbeli döntetlen is. Főleg akkor, ha ráadásul - mint most a Juve - listavezető is.

Az én olvasatomban azért lenne jó a torinói gárdának győznie most idegenben, mert így már idejekorán bebiztosítaná magának a továbbjutását, ami pedig egyrészt - halálcsoportról lévén szó - még az előző BL-döntős esetében is fegyverténynek számít, másrészt pedig így lesz még két mérkőzés, ahol elő lehet adni a déliek szokásos könnyelműségét. Azaz a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad.

A hazaiaktól Stranzl, Herrmann, Schulz és Hahn, a vendégektől pedig Kwadwo Asamoah, Pereyra és Khedira fog hiányozni. Már csak azért is kockázatosnak tűnik ez a tipp, mert a Borussia jó formában van, túltette magát a kezdeti nehézségeken és szeptember közepe óta tíz meccsen csak egyszer szenvedett vereséget és döntetlent is csak egyszer játszott, ráadásul éppen a Juventus otthonában.

Az olasz gárda pedig idén olyan, amilyen, azaz szenved a bajnokságban és közben parádézik a Bajnokok Ligájában, ahol veretlenül listavezető a ,,halálcsoportban". Ilyenkor van az, hogy előszedem az érzelmi dolgot, eszembe jut, hogy a Liverpool FC mögött fényévekre van még néhány kedvencnek nevezhető focicsapatom, s ezek között egyértelműen első a Juve. Tényleg annyira háromesélyesnek tűnik a találkozó, hogy elsősorban az érzelmi szempont miatt tippelek az Öreg Hölgy győzelmére. Így legalább - ha úgy hozza a sors - Boniek, Platini, Bettega, Scirea és Zoff (és sokan mások) után tudom majd szidni a mostani garnitúrát is.

Tipp: Juventus.


1-1

#11562 november 03, 2015, 22:46:23, csabax
Benfica - Galatasaray

Tipp: Benfica -1 gól hendikep  :noway:
Odds: 2.20
Tét: 10
Fogadóiroda: bet365


A hazaiak 1 gól hendikepes győzelme a tippem. Miért? Elsősorban nyilván azért, mert mindenképpen győzniük kell a portugáloknak. És - heves vérmérsékletűek lévén - azt tutira veszem, hogy a játékosok nagyon fognak hajtani a cél eléréséért. Ebben az esetben könnyen előfordulhat, hogy a hazaiak túltolják a dolgot és a biztonság kedvéért legalább egy gólt tesznek közé. Ám az is lehet, hogy amennyiben kissé gyengébb napot fog ki a Galatasaray, akkor a Benfica úgy elveri, mint szódás a lovát.

A hazaiak tutira nagyon akarják majd a győzelmet és mindent meg fognak tenni ennek érdekében, hiszen egy mostani Benfica-győzelem egyben a portugál gárda nagyon valószínűsíthető továbbjutását is fogja jelentheti. Ez esetben ugyanis a következő lesz a helyzet: ha az Atletico Madrid legyőzi hazai pályán a Galatasarayt, akkor a portugál együttesnek elegendő lesz a döntetlen is Kazahsztánban. Nem lesz semmilyen győzelmi kényszer, hanem lehet majd felszabadultan focizni.

Csak Samaris és Eduardo Salvio fog hiányozni a hazaiaktól, tehát elvileg nagyon lehet majd rohamozni a Jose Rodriguez, Hamit Altintop és Carole nélkül felálló vendégek kapuját. Ha jó nap fog ki a Galata, akkor előfordulhat, hogy "lőttek" a tippemnek és csak 1 gólos hazai sikerrel vagy akár döntetlennel is zárulhat majd a találkozó, de most még azzal számolok, hogy legalább 2 gól különbséggel is nyerhet a Benfica. Nagyon motiváltak a hazaiak, meghatározó focista nem fog hiányozni a portugáloktól, s elvileg minden adott a Benfica hendikepes győzelméhez.

Tipp: Benfica -1 gól hendikep.


2-1

#11563 november 03, 2015, 22:45:52, csabax
Real Madrid - PSG

Tipp: döntetlen vagy győz a PSG  :noway:
Odds: 2.05
Tét: 10
Fogadóiroda: bet365


Benzema és Bale, illetve Pastore és Marquinhos csak néző lehet az A-csoport gigászainak madridi csatáján. Persze, nem csak a tartalékos hazaiak (az előbb felsorolt duó mellett előfordulhat, hogy Carvajal és Arbeloa sem játszhat) miatt tippelek X2-öt a vendégek javára, s az helyzet, hogy amiatt is van ez, mert – többek között - úgy vélem, hogy már várható egy botlás a Real Madrid részéről.

Tudom, hogy nem életbiztosítás a kelleténél nagyobb figyelmet szentelni a franciáknak, ám most mégis arra tippelek, hogy kijön valami a csigazabálókból. Mondjuk én speciel az X2-re gondolok, de részemről az sem gond, ha valami más jön ki, legfeljebb majd a francia gárda játékosainak közeli hozzátartozóit és a melegebb éghajlatot fogom egy ideig a kelleténél gyakrabban emlegetni. Annyira sokan és egyre sűrűbben ismételgetik, hogy mennyire jó és szuper ez a PSG és már mennyire itt az ideje annak, hogy emlékezetes eredményt érjen el a párizsi csapat, szóval már az ingerküszöbömön túllépően sok szakembernek álcázott fociakármicsoda említ ilyesmit, mégpedig annyira, hogy kénytelen vagyok engedni ennek a ,,PSG-okoskodásnak" és azt mondani, hogy tessék, itt van a 10-szeres BL-győztes Real Madrid, a legrangosabb európai klubfocisorozat rekordere, nem lehet azt mondani, hogy gyenge csapat lenne, tehát én is amondó vagyok, hogy ha a nagy pofán kívül mást is fel tud mutatni a PSG, akkor itt az idő!

Tessék focizni! Tessék jól teljesíteni a Real Madrid ellen!

Van némi esély arra, hogy a magamutogatáson kívül valami mást is mutasson a PSG, hiszen minden bizonyára nem a legjobb összeállítású madridi csapat ellen fog játszani. Bevallom őszintén, hogy nem bírom a franciákat, s ha Zlatan Ibrahimovic nem náluk focizna, akkor egyáltalán nem érdekelnének, ám most mégis rájuk fogadok (vagyis pontosabban az X2-re), mert már tényleg tele van a hócipőm azzal, hogy mennyire jó így meg jó amúgy ez a PSG.

Ha tényleg ennyire jó a francia csapat, akkor bizonyítson! Nem kellenek az ígéretek! Már tele van velük a padlás!

Tipp: döntetlen vagy győz a PSG.


1-0. Nagyon mázlista góllal nyert a Real.  ;D

Tottenham - Aston Villa 1  :great:

3-1