Söprű újragondolva

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#90 augusztus 06, 2013, 09:10:55, söprű
Tizenhárom verseny után tört meg tegnap az ITM varázs egy hatodik hellyel. Tény, hogy nem játszottam jól, és akkor még finoman fogalmaztam, de még így is pluszos lett a nap a 30c sziteken: egy második, két harmadik és egy negyedik hely mellett kétszer voltam helyezetlen.

Bank: $7.26

Összejött a szükséges 100 pont az 50 dolláros tikett freerollhoz is, holnap tervezem lejátszani.

GL!

Mégis lejátszottam ma a freerollt, nem sok örömem telt benne, nem is emlékszem már hogyan estem ki a hatvanadik hely környékén. De nem érdekes, ez úgyis csak a bónusz része a történetnek. Ha sikerül, adhat egy kis lökést a bankrollnak és annyi.

Egy újítást is betettem, a harminc centes szitekből kettőt nyomok egyszerre, a 3d-s környezet nem éppen segíti az ilyen játékot, de kettővel még úgy tűnik elbírok. Három második, egy negyedik és egy ötödik hely a mai mérleg.

Július 17-én indultam negyven centes bankról, azóta játszottam 40 partit, pénzbe értem 32-szer és ebből a 32-ből szinte hihetetlen, de csak hármat tudtam megnyerni. Az a fajta pali vagyok, aki magában keresi a hibát elsősorban, és tudom azt is, hogy nagyrészt azért nem tudok nyerni, mert jelentős chiphátránnyal érkezem pénzbe a kockázatkerülő stílusom miatt, mégis sokszor úgy érzem, hogy az esélyt sem kapom meg. Persze ez még mindig jobb, mintha pénzen kívül kapnám a bad beateket.

Bank: $8.16 (ami azt jelenti, hogy a BRM táblázatom szerint elértem a hatvan centes szintet!)

Kikapcsolódásként még kiruccantam Helsinkibe az Everesten öt parti erejéig, egy első és két harmadik helyem után az ottani bank $1.44-et mutat...


#92 augusztus 07, 2013, 14:27:22, söprű
Megnyugtató, hogy pillanatnyi elmezavar a nagyoknál is előfordul. Hand 2:30-tól, ezmiez?

"Ennél két buszjegy is erősebb!"  Norman Chad  ;D

WSOP 2013 National Championship - Part 3

Idézetet írta: söprű Dátum augusztus 07, 2013, 11:24:19
Megnyugtató, hogy pillanatnyi elmezavar a nagyoknál is előfordul. Hand 2:30-tól, ezmiez?

WSOP 2013 National Championship - Part 3
Ennek a Steinbergnek van világbajnoki karkötője...sőt wpt második helye és majd 2 milliós élő nyereménye tornákon.Komoly.

Idézetet írta: söprű Dátum augusztus 07, 2013, 11:24:19
Megnyugtató, hogy pillanatnyi elmezavar a nagyoknál is előfordul. Hand 2:30-tól, ezmiez?

WSOP 2013 National Championship - Part 3

Hát ez nagyon durva! :D

#95 augusztus 07, 2013, 14:24:54, söprű
Végignézve az egész műsort, Jonathan Hilton lejátszotta őt, megérdemelten nyert. Vannak ilyen napok, vegyünk például engem...  ;D  ;D  ;D


A hatvan centre egy mtt-vel köszöntem be, és viszonylag hamar el is köszöntem. Masszív stackem volt, hála egy szerencsés feltriplázásnak: AQ-mat két (!) Q9 fizette ki KJT flopon. Ezután viszont TT-t nem tudtam eldobni chipleadért 954-es flopon az asztal másik nagy stackje ellen. Rádumáltam magam, hogy A9-e van, a szettet elvetettem azzal, hogy nem akarhat potot hívni elölről egy ilyen erős kézre. Akart, az 55 kisöpört a versenyről, pedig ötödik helyen álltam. Fasz vagyok, ennyi.

Mindenesetre ha megint visszajutok majd 60 centre ez a verseny jó lesz, mert standard struktúra van, nem a sng 10000 kezdőstackes játéka és tíz percesek a vakok. Negyven kötüli létszám, két, két és fél óra alatt le is megy.

Egy hatodik hely jött utána 30 centen, majd egy harmadik és egy második hely (a headsup átok tovább tart: kiismerem az ellenfelet, megvárom a megfelelő pillanatot és vesztek, ha van igazság egyszer elkezdenek majd nagyon esni nekem a lapok headsup).

Bank: $7.86

Tegnap minuszban zártam (2., 7. és 6. hely), kezd a meleg az agyamra menni, meg persze most kicsit kiestem a ritmusból is. Gond azért nincs, szerencsére a bankom mostmár ad egy nyugodt hátteret ahhoz, hogy simán belefér ez is.

Az icipici tiltemet a két zsinórban vesztett parti után Everesten "orvosoltam", két $1.20-as duplázóval. Behúztam mindkettőt, mégha jelentős kockázattal járt is bankilag (az első mindenképpen). Lehet, hogy ez a terem fogja levezetni a gőzt, ha esetleg a PKR-en nem pörög úgy a zsuga, persze azért annyi br management ide is kéne, hogy ne kelljen majd megint Shastázni.

PKR Bank:  $7.36
Everest Poker: $2.89

Sok szerencsét!

Háromszor egymásután pénzen kívül maradtam pénteken és a stílus, ahogyan elintéztek végül teljesen tiltre tett, ami egy hatdolláros hatfős szitben realizálódott. Megnyertem, egyenlegem: $22.02

A hétvégén aztán rendbejött a lelkem, így bár nagyon szégyellem a pénteki napot, azért azt nem bánom, hogy két szintet is ugrottam ezzel az egy versennyel.

Két MTT tervezek ma délelőttre, a múltkor dicstelenül elbaszott hatvan centesre szeretnék visszaülni, illetve megint van száz pontom a tikett freerollhoz. A többi meg majd ahogy alakul...

Sok szerencsét!

Nem feküdt a játék ma sem, gyengén játszottam az MTT-ken, a sziteken pedig háromszor is fejet kell hajtanom riveren. Végül $20.44-es bankrollnál úgy döntöttem, hogy lehívom a huszast és valahol máshol folytatom a dolgot. Gondolom a hétvégére érkezik meg a pénz, nem lesz semmi baj, ha ezen a héten már nem bohóckodom.

Láttam már egyet s mást, de azért ilyen nincs minden nap...

Idézetet írta: söprű Dátum augusztus 13, 2013, 10:15:48
Láttam már egyet s mást, de azért ilyen nincs minden nap...
Ez durva.... pókerrel nem lehet nyerni. hmmmm.

#101 augusztus 14, 2013, 15:40:44, söprű
Amitől tartottam, bekövetkezett, átirányítanak a tengerentúlra tudj' isten mennyi időre. Fogalmam sincs mi vár rám odakint így a legtöbb, amit most tehetek, hogy elköszönök egy tuti tippel, amire rátettem a párszáz forintomat, amit összegründoltam a Várda által felfedezett expektes Shastákon.



Football, Friendly Internationals
Hungary - Czech Republic
Handicap : Hungary -2
217 Ft
15.00


Hogy nem is annyira tuti? Este a Stadionban kiszurkoljuk, ha valakinek van kedve csatlakozni hozzám egy meccs előtti sörre (sajnos csak egyre, mert haza kell még vezetnem), írjon rám twitteren: @PKR_Robigaf

Puszilok mindenkit, nyerjetek sokat, valamikor biztosan visszatérek!!!

Vigyázz magadra odaát és visszavárunk!  :beerchug:

Sok sikert a tengerentúlon! Melyik részre kell menned? Remélem lesz a közelben MLB csapat stadionja...
Ja, meg van net a júeszéjben is, nem fontos itt hagyni az orgot, mint macska a szarát  :cya:

Még nem tudom pontosan, több helyen van a cégnek irodája, illetve több gyárban is végzünk telepítéseket (acéltechnológia). Tennessee, Indiana esetleg Mexikó lehet a befutó, ahol éppen szükség lesz rám. Nem vagyok optimista, nyilván van net ott is, de ha sikerül a dolgok közepébe cseppennem az a korábbi tapasztalatok szerint heti hét nap, napi 12-14 óra melót jelenthet, akkor meg boldog vagyok ha a söröskorsót meg tudom emelni a nap végén, nem hogy fogadási kínálatokat böngésszek. Próbálok majd bejelentkezni, egy médzsör baseball meccsre remélem lesz időm mert az bakancslistás tétel, mindenképpen kellene...