Ongamma SHT DoN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


május 18, 2012, 21:07:30, Gery185
Sziasztok!

Az az igazság, hogy nem játszok sokat mostanában, régebben freerollokat toltam, mostanában nincs időm rá, néha SNG-zek vagy MTT-zek. Az utóbbi időben elég mínuszos vagyok bevallom férfiasan. Én is sok hülye hibát elkövetek és az az igazság annyira nem is szeretem a neten tolni, mert sajna tudom magamról ,hogy megunom egy idő után.

Ezért ha játszok Expekten szoktam Super Turbo Heads Up-ot 1-2 dolláros téten.

Tervezem a közeljövőben inkább élőben próbálkozni, mert a közelmúltban látott-megjegyzem erősen kiszámítható- Pókerpárbaj című filmből megtetszett egy mondat:

"Az ellenféllel játszol, nem a lappal"

Jah, poker terén mostanában nagyon nem kegyes velem a szoftver, ezért se játszom annyit, tényleg volt olyan, hogy zsinórban 3 darab 80%-os esélyt vett el tőlem..

GL mindenkinek, ha jutok vmire megjegyzem itt, esetleg, ha kapok még beat-et, akk tolok egy screenshotot lássátok, milyen szerencsétlen vagyok ;D


Sok sikert!  A pókerpárbaj elég borzalmas film, már-már vetekszik a Pókercsajok c. rémtelen gagyival :)  Rounders és Tilt :great:

Sok sikert Gery185! Remélem teleírod különböző tornagyőzelmekkel!  :ok:

Köszi a bíztatást srácok!

De most expekten kicsit szögreakasztom a szerkómat... Nem megy a játék mostanság és nem akarom a megdolgozott a fogadás-egyenlegem elpokerezni..
Mai is például:
2.35$ vt az egyenleg, mondom beülök egy 2$ super turbo heads up-ra- Szépen jöttek is a zsugák, már 2000-1000 volt nekem, majd két peches-re lehúzott, persze ezek előtt AA-val csak a vakját tudtam elszedni.. A végzetem AJ treff volt, persze neki JJ volt, ekkorra visszaküzdöttem magam közel egálba, nagyvak 300 vt, prflop allint mondok kisvakról. Mondom bazz, persze flopra, kapok egy flush-húzót, turn-re egy sorhúzót, a river meg egy közömbös ötös ;D

Sebaj, jó lesz nekem a 10bet daily freeroll kicsit bank-építőnek, jah és persze a betsson charity holnap,ha megleszünk, ott mindenképp megküzdök veletek :)

Expekt-freen sikerült odaérnem 14.-nek, igaz sokkal több is lehetett volna benne, de elég álmos voltam és mivel ma zh-ztam, nem ijedtam meg az allinektől.
Majd, ha lesz időm elkezdem tolni 0.10+0.02$-os versenyeket, hátha lehet szarból várat építeni :)

Nah, ma lemaradtam az adventi 10+1€-os 5000€ added headhunterről, így beültem egy egetrengető 0.10+0.02€ GTD Rebuy-ra ;D.
2 rebuyom volt és nem sikerült odaérnem fizetősre, alig játszottam, de volt egy ilyen, ami tükrözi a szerencsémet mostanság, ha kártyáról van a szó. Jah én vagyok mike és pre-flop alllin volt :)

Hogy tud valaki all-int megadni preflop 10-7-el????

Hát gondolom azért adta meg mer csak 0.10€ volt a rebuy, de akkor is egy f@sz az ilyen..
Amúgy szeretnék befizetni pokerre valami bónuszos helyre. Többnyire SnG-zek 1-5 dolláros téten. Nem tudjátok, hol van olyan bónusz, ami ezekkel a legkönnyebben kijátszható?
Továbbá van két ilyen oldal, aminek van külön kódja extrabónuszért (remélem ez nem baj, h leírom) pokersavvy és premiapoker, ezek megbízhatóak, valaki használta már? Vagy ezek közül melyik terembe a legérdemesebb?
Aki segít annak nagyon megköszönöm :)

Megköszönném TiB!
Jöhet privátban is, ha reklámnak is minősülhet :)

Ezek alapján lehet ráállok a cash-re. Így elsőre kicsit sok volt ez a sok pont meg minden, de aza lényeg, hogy megvan, hogy hol kezdjek, csak nem tom mikor lesz sok időm, mert most vizsgák meg minden legrosszabb esetben február közepéig..

Nagyon szépen köszönöm TiB!
Majd, ha belevágok, beszámolok :)
Amúgy az NL10 az mit jelent? 10 fős no limit? de milyen vak szint mellett érdemes tolni?

Idézetet írta: Gery185 Dátum december 17, 2009, 22:40:23

Amúgy az NL10 az mit jelent? 10 fős no limit? de milyen vak szint mellett érdemes tolni?

NL10 = 0,10 $/€-ós nagy vakot jelent.

Köszi Latzka!

"1 raked hand az, amiben van legalább 10 dolláros pot"

De ilyen vakok mellett sztem nem sűrűn jönnek össze a 10 dolláros potok, vagy tévedek? Amúgy meddig kell játékban lennem és mennyi pénzzel h raked-nek számítson?

Köszi!

Még annyi, hogy hol találok valami jó leírást, hogy hogyan érdemes CG-t játszani, mert bevallom sose ment igazán a dolog, ezért nem is erőltettem, így szívesen vennék egy jó kis leírást, hogy mit hogy érdemes megjátszani micro limiten :)

Köszi még egyszer a sok segítséget TiB! ;)

Ma paradisen toltam 1€-os turbo coolert és sikerült kicsit profitálnom ( ez ilyen duplázós).
A tapasztalat annyi, hogy elég gáz arcok vannak, szóval lehet rállok napi 2-3 ilyenre :)
Mondok egy példát, ugye 10-en indultunk, 6-an volt bubble szituáció vagy mi 600 a nagyvak nekem 255 AK-t kaptam, mondom betolom, utánam megadás-megadás, utána egy "okos arc" re-raise allin, a két megadó eldobta, az arcnak J7-e volt, hát nem lejött neki a jumbi...
Nem aza bajom ezzel h kiestem, mer nekem mindegy volt, de hogy lehet ilyen helyzetben ráhívni allint??? Még annyi megjegyzés, hogy az utánam következőnek 5 zsetonja volt, így biztos kiesőnek számított... Szal sok a hülye :)