Sportfogadók Kocsmája

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Idézetet írta: gaben86 Dátum március 31, 2015, 13:19:48
jégkorongról lenne szó. úgy döntöttem hogy megpróbálkozok szerintem egy döntetlen fogadási stratégiával de nemtudom mikor kezdjem el. úgyértem hogy nemtudom meddig marad bent egy csapat amire mondjuk elkezdenék fogadni. olvasgattam a jégkorong szabályokat a szezonokat de arra nemtaláltam választ amire szeretnék mégpedíg arra hogy egy szezon alatt milyen meccsek vannak értem ez alatt a selejtezőt elődöntő negyeddöntő meg ezeket és hogy hány meccset játszik egy csapat, mikor kezdenek el kiesni. nemtudom hogy jönnek sorban meg hogyha van playoff akkor a vesztes csapat kiesik és már nemfog játszani? remélem nagyjából érted a kérdéseimet mert lehet elég hülyén írtam le amit tudni szeretnék

Hamarosan vége a jégkorongszezonnak, ezért én azt javaslom, hogy a következő szezontól kezd el élesben. Addig is lehet tesztelni a stratégiát a korábbi évekre visszamenőleg.

http://hu.sfstats.net/hockey/leagues/leagues

A jégkorongnál három esélyes szokott lenni a fogadás, ha csak nem jelzik ennek ellenkezőjét. Tehát a döntetlen a három negyed (3x20 perc) eredményére vonatkozik.

mikor kezdődik a következő szezon? tippmixen fogadnék egyébként ezt elfelejtettem írni. szóval aza lényeg hogy ha x-re rakok és bejön a teljes játékidő alatt akkor nemszámít a hosszabítás stb. utáni eredmény. én az eredmények.com-os oldalon néztem h mennyi meccset játszik teszemazt az nhl-ben az anaheim a meccsek fülön és ott 4 meccs van 04.12-ig de gondolom még utánna is fognak játszani, de van olyan csapat is aki 6 meccset nyom le addig. letudnád nekem írni hogy jönnek sorban egy szezonban a játékok(döntők, playoff stb) vagy ha van valami link ahol írnak erről azis elég lenne


gondolom az alapszakaszból kerülnek tovább a csapatok a playoff-ba és így tovább. és ezzel mindíg szűkül a csapatok száma

Idézetet írta: gaben86 Dátum március 31, 2015, 15:07:17
gondolom az alapszakaszból kerülnek tovább a csapatok a playoff-ba és így tovább. és ezzel mindíg szűkül a csapatok száma

Általában alapszakasz, top8 és ott kialakul a play-off ág, első játszik a nyolcadikkal, második a hetedikkel és így tovább.
Bajnokság függő, de van ahol a play-off párharcokban 3 megnyert mérkőzés dönt a továbbjutásról, van ahol meg 4.

A döntő általában 7 mérkőzés, s 4-et kell megnyerni a győzelemért.

kössz a segítséget ha még valami eszembe jutna jövök a kocsmába :)

Idézetet írta: Milan Dátum március 31, 2015, 13:45:36
Tehát a döntetlen a három negyed (3x20 perc) eredményére vonatkozik.

Minimális pontosítás: Három harmad.  ::)

hali mindenkinek. tegnap kérdeztem a döntetlen fogadásról és egyik ismerősöm mondta hogy az csak barátságos mérkőzéseken jön be de a döntőknél nem. szerintem ez hülyeség mert döntőkön is ugyanúgy lehet döntetlen a végeredmény és tippmixen a teljes játékidő számít ahogy tudom. jégkorongról van szó

Idézetet írta: gaben86 Dátum április 01, 2015, 12:50:34
hali mindenkinek. tegnap kérdeztem a döntetlen fogadásról és egyik ismerősöm mondta hogy az csak barátságos mérkőzéseken jön be de a döntőknél nem. szerintem ez hülyeség mert döntőkön is ugyanúgy lehet döntetlen a végeredmény és tippmixen a teljes játékidő számít ahogy tudom. jégkorongról van szó
Kedves Gaben,

Hozzászólásaidból úgy tűnik, nem régóta űzöd ezt a "sportot". Mármint a sportfogadást. Nyugtasd meg a kolégát, hogy van döntetlen jégkorongban, amennyiben háromesélyes fogadást kínálnak (1, X, 2). Amikor győztesre tippelsz, akkor szorzót is csak arra adnak (H vagy V).

A jégkorongban egyébként általánosságban nincs vége, ha döntetlen van, hosszabbítás - és ha ott sincs döntés - akkor szétlövés következik, tehát általában eldöntik a meccset. NHL-ben kicsit macerásabb, de általában ott is hosszabbítanak.

elég jól látod :) még satu hülye vagyok ebben az egész témában. nemis gondoltam h ennyire bonyolult 1 rendszer de lehet hogy csak nekem . kb 1 hónapja kezdtem el mert jó pénzt látok benne de ha hülyén csinálom akkor nincs értelme ezért olvasok mindent amit találok meg kérdezek. még csak sima tippmixen játszok semmi netes fogadás és ott jégkorongnál ahogy írtad még nem láttam olyann opciót hogy hazaira vagy vendégre rakhatok, csak 1x2 re van fogadási lehetőség ami esetemben nembaj mert úgyis az x-es  fogadást szeretném elkezdeni. ismerősőm nem azt mondta hogy nincs döntetlen hanem azt hogy a döntőkön nincs ami szerintem hülyeség. írtad hogy döntetlen után megy a hosszabbítás - szétlövés eddig tiszta , de ha x-re rakok és ez a 60. perc eredménye akkor nyertem 1x2 fogadásnál tippmixen nem? mert ott már nemszámít a hosszabbíítás meg a szétlövés utáni eredmény csak a 60 perc alatt elérteké. NHL -ben miért másabb? ti játszottatok már amúgy döntetlenes stratégiát? tapasztalatok vélemények jól jönnének hogy érdemes e elkezdenem

Idézetet írta: gaben86 Dátum április 01, 2015, 20:45:05
írtad hogy döntetlen után megy a hosszabbítás - szétlövés eddig tiszta , de ha x-re rakok és ez a 60. perc eredménye akkor nyertem 1x2 fogadásnál tippmixen nem?

De, akkor nyertél.

Idézetet írta: gaben86 Dátum április 01, 2015, 20:45:05
NHL -ben miért másabb?

NHL-ben - a szakértőbbek majd kijavítanak ha nem jól írom - nem minden döntetlen után következik hosszabbítás. Ők főcsoportokban és konferenciákban játszanak (kelet-nyugat főcsoport, 6 alcsoport), és ebből fakad ha jól tudom, de pontos okát én sem tudom.

Idézetet írta: gaben86 Dátum április 01, 2015, 20:45:05
ti játszottatok már amúgy döntetlenes stratégiát? tapasztalatok vélemények jól jönnének hogy érdemes e elkezdenem

Én annak idején 1X-et játszottam jégkorongban, ahol dupla esélyben fogadtam az esélyes hazaiakra (nem tippmixen :) ). De nem volt túl sikeres. A martingele fogadáshoz jó a hoki, mert általában magasabb az X oddsa, mint egy focimeccsen. De kell a jó meccsválasztás, és a nagy tőke, annélkül nem érdemes belekezdeni. Mert már egy 3-4 bukós széria eszméletlen összeget követel a folytatáshoz. Rengeteg statisztika, bajnoki formák elemzése, egy-egy csapat kulcsemberei, azok hiánya, formája, helyszín, időjárás, bíró, sok dolgot kell ismerni, hogy sikeres legyél. A tanulópénzt pedig mindneki megfizeti (én egy tökutolsó Nürnberg vendégül látja az éllovas Bayern-t, sok évvel ezelőtt. Vendégre tettem. Nyilván 0-0 lett... ) És visszakereshetsz számtalan bajnokságot, ha az éllovas megy az utolsóhoz, ez nagyon sokszor előfordul. Ezeket a finomságokat kell észrevenni, és ehhez kitalálni a stratégiád. De rengeteg időt és pénzt követel, nem lesz 200 HUF-ból 10 milla két hét alatt.

Idézetet írta: Lacapi Dátum április 01, 2015, 21:47:13

NHL-ben - a szakértőbbek majd kijavítanak ha nem jól írom - nem minden döntetlen után következik hosszabbítás. Ők főcsoportokban és konferenciákban játszanak (kelet-nyugat főcsoport, 6 alcsoport), és ebből fakad ha jól tudom, de pontos okát én sem tudom.


Döntetlen után mindig van hosszabbítás. Néha még vastagítás is. ;)

na ezzel vagyok bajban a  csapatválasztással na meg a bajnokságokkal mert van egy csomó ahogy nézegetem őket . KHL, SHL, NHL, DEL, liga, nlb, ilyen liga olyan liga kupa ez kupa az .

hogy a toszba rakjátok be a szövegeket idézetbe :D

#539 április 01, 2015, 23:15:57, szorzatos
De gaben86, ha itt tudsz olvasni, akkor gondolom menne egy "jégkorong szabályok" beírása is a google-be, nem értelek :) A haverod szerintem arra gondolt, hogy vannak olyan bari meccsek, ahol ha a rendes játékidő vége döntetlen, akkor már nincs hosszabbítás, vagy szétlövés.
NHL-ben kb. 10 éve módosították úgy a szabályt, hogyha a döntetlen rendes játékidőt követő 5 perces hosszabbításban sem születik gól, büntetők jönnek. Azelőtt ilyenkor maradt a döntetlen eredmény. A hosszabbításban 1-1 mezőnyjátékossal kevesebb játszik mindkét csapatban (4-4). Rájátszásban viszont ez is módosul, olyankor a hosszabbítás is 20 perc 5-5 mezőnyjátékossal, a meccs az első gólt követően ér véget. Nincs szétlövés, minden góltalan 20 perc után újabb 20 perces hosszabbítás.