Sportfogadók Kocsmája

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Lehetne az a könyv címe, hogy hehe

Idézetet írta: TiB Dátum szeptember 27, 2017, 11:58:05
Lehetne az a könyv címe, hogy hehe

Annyi hehe a cenzor/szerkesztő figyelmetlensége miatt maradhatott benne... 

Idézetet írta: Knapp Dátum szeptember 26, 2017, 23:04:26

Gondoltam már rá, hogy az elmúlt évek történéseit egyszer megírom egy könyvben, de igazából a te sportfogadó karriered lenne az igazán tanulságos olvasmány!
Remélem, túl vagy a nehezén...


Azért remélem, a csajoknál több sikered van ennyi pénzzel, mint itt!    ;)

Most hirtelen már 6 kocsid és 200 milliód van a sportfogadásból? Akkor tényleg hasítasz, tavasszal még csak 1 autód volt. A NAV szeretni fog idén is.
Ha meg esetleg nem sportfogadásból van, akkor talán annyira nem tartozik ide...

Azt nem kétlem, hogy sokmilliós profitod volt az elmúlt másfél évben, viszont te már akkor is megengedhettél magadnak magasabb téteket, mikor még nem foglalkoztatott az "adófizetés problémája". 
Tippem szerint a gazember vállalkozásodból jön a zsé és valójában egy fogadószámlás elbukott all in sem befolyásolja alapvetően az anyagi helyzetedet. 
Nem mondom, hogy ettől automatikusan nyereséges lesz valaki, de azért könnyebb "megdöbbentő" nyerő-szériákat produkálni, mikor a többszázezres téteket is bátran rakhatja az ember.

Ha most neked a leírtak szerint több, mint 200 milliós bankod van (100 millió számlapénz plusz ennél is több kp), akkor te még egy milliós tétnél is csak a pénzvagyonod, a bankod 0,5%-át teszed fel.
Mint ha 100,000 ft-os egyenleg mellett raknál 500 ft-os tétet...
A nyereménnyel lehet dicsekedni, ha meg veszítesz, igazából meg sem érzed.

LSP, ROI inkább mutatna valamit, de ilyeneket nem láttam nálad, ahogyan következetes money management és önfegyelem nyomát sem. Irigylem, hogy ezekre nincs szükséged!   ;)
Engem még a dicsekvés sem zavarna (bár remélhetőleg egyszer kinövöd, már csak a saját érdekedben is), inkább a pökhendiség, amit a teli zsebed miatt úgy érzed, hogy megengedhetsz magadnak.
Szerintem nem lenne rá szükséged, de te tudod...

Nincsen én nekem az ég világom semmi...









Üdv, egy igazi GazembR.  :ok:

Tele vagy penzzel, de izlestelen a kanaped. Latszik a stilusod olyan mint te magad egy nulla. Gyavan lelepsz mert nem birod a kritikat amit jogosan kapsz, aztan a narcizmusod miatt visszaregelsz. Bravo :)

Gyozike is igy mutogatott, aztan megszallta a NAV.  :D  Gogo gazember!

Kezd átmenni ez a sztori a  hihetetlenből a szánalmasba. Nekem nem meggyőzőek ezek a képek, meg a két tegnapi videó sem.. mi a bizonyíték arra hogy az autó vagy a pénz az övé? Még ha ő is csinálta a képeket, videókat, valószínűbb az is hogy valami bűnöző cigány haverja megengedte hogy beülhessen a kocsiba meg azt hogy lefotózza azt a jó sok köteg pénzt. Vagy valaki szerint van annak realitása hogy a bet365-n nyert több mint 100M-200M-t (egyetlen egy számlával, korlátozás nélkül.. muhaha...azok után ahogy valaki írta is hogy másfél éve még ingyenes bingóra vadászott vagy mi),  hazaküldte banki utalással, leadózta (?), vett 6 kocsit, és még több 50M forintot is tart otthon? Milyen ésszerű magyarázata lehet annak hogy valaki kivegyen 50M-nyi leadózott pénzt a bankszámlájáról azért hogy azt otthon tartsa?

Jáááááj tesókám jó az órád. Hány pálcás vóóót?


Olyan 10 perc kereséssel meglenne melyik szécsényi cigány képeit, videót nyúltad le, de hagylak trollkodni. Pörögjön a show, ha már az értelmes témák úgyis kihaltak a fórumon ;D

#624 szeptember 27, 2017, 19:52:27, dynand
Én ijen macskát keresek otholra ami dzsukel meg láshoj nem egy csicska gyász!!!!!!!!!444
Remlem tudc segteni gazenber te sztem járatos vagy ijenekbe


Az elején is ezt mondtam hogy ezért kár a fórumon lenni,mert a bejött topicba való képlinkelés,arcoskodás rendkívűl hasznos bármelyik fórumtag számára.Egyesek észre vették mások nem...Most meg megindult a lavina :laugh:
Ezért meg visszaregisztrálni tragikomédia.Globálisan és az országban meg pláne  az egyik legnagyobb probléma bizonyos férgek akik áttaposnak bárkin még egy millióért vagy egy pozícióért. :noway: Akinek nem inge nem veszi magára. :ok:(Lehet kicsit elkanyarodtam a bwin témától biztos ;D)

Jó ötlet volt a regisztráció törlése, mert legalább eltűnt a sok egymásnak ellentmondó hozzászólás...
;)

A milliókkal dobálózó "nagymenő", aki sajnálkozik, hogy nem olcsóbban vett legót, akinek nem számítanak a költségek, mert az "zsidóskodás", de alkudozni akar euró eladásnál, aki szerint a netes pénztárca használata adócsalás, aztán tölti fel a netelleres kiutalása képeit, aki egy becsületes adófizető, de szlovák rendszámot akar intézni magának...
Vagy hogy sportfogadást is felhozzak: elmegy nyári önkéntes szünetet tartani, aztán egy hét múlva tölti fel az újabb nyeremény képeit.
Fel kéne már nőni, de ebben a pénz nem tud segíteni. Sőt.

És miért?
Végre volt valaki, aki nagy tétekkel játszott, aktív volt, és nem arról írt minden topikban, hogy valamelyik szerencskeréken nem engedi neki kipörgetni a 3 ingyen forgatását...

Idézetet írta: adamv.qwertz Dátum szeptember 28, 2017, 12:39:37
És miért?
Végre volt valaki, aki nagy tétekkel játszott, aktív volt, és nem arról írt minden topikban, hogy valamelyik szerencskeréken nem engedi neki kipörgetni a 3 ingyen forgatását...

Tény, hogy bármelyik topikban el lehetett vele beszélgetni a sikereiről.   :)

Idézetet írta: adamv.qwertz Dátum szeptember 28, 2017, 12:39:37
És miért?
Végre volt valaki, aki nagy tétekkel játszott, aktív volt, és nem arról írt minden topikban, hogy valamelyik szerencskeréken nem engedi neki kipörgetni a 3 ingyen forgatását...
Szerintem az aktivitás fogalmát nem ez foglalja magába legalábbis az én olvasatomba amit ő képviselt.