III. félidő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Úgy látom a nevekből, hogy Peru elég tartalékos lesz.
Dél- Korea viszont teljes csapattal tolja, szóval a hazai felé hajlok.
;)

Magyarország: Bogdán-Vanczák, Korcsmár, Juhász, Kádár-Varga, Pintér-Koman, Dzsudzsák-Kovács, Szalai
Csehország: Drobny - Gebre Selassie, Sivok, Suchy, Kadlec - Jiracek, Plasil, Darida, Husbauer - Kozak, Vydra

Idézetet írta: szumos Dátum augusztus 12, 2013, 12:50:15
Láttam ezt a videót több helyen is, de pár megnézés után is tátott szájjal néztem meg. Lassan 20 éve járok megyei meccsekre. Láttam más megyékben is meccseket, nem tűnt sokkal másabbnak mint a saját bajnokink.
Én eddig azt gondoltam az ami nálunk van nagyjából általános az országban ezen a szinten, sőt! Erre, mint mondtam, tátott szájjal nézem, hogy ezt a kirohanást egy játékos -valószínűleg idegenben- meg meri csinálni.
Nálunk ezért az utolsó öregasszony is a hátán verné szét a kisszékét! És akkor még azt mondom jól járt! Olyan lincselést kapott volna a gyerek, mondhatom bárhol Békés-megyében, hogy onnantól csak hazai meccsekre mert volna járni!
Most nem a színészkedésről van szó, hanem amit utána levágott!
Itt még van olyan kisöreg aki a kaszát felteszi a binyiglire meccsre menet! Nem hülyülök! Aki megyei az tudja miről beszélek (Méhkerék, Csabacsűd, Magyarbánhegyes, Tarhos, Sarkad, Elek, stb.).

Például ami friss hír:

"Gradinariu játékjogát felfüggesztették

Vehemens ember hírében áll Dan-Codru Gradinariu, a Kétegyháza SE román játékos-edzője, aminek az egyik nemrégiben lejátszott edzőmeccsen tanújelét is adta. Csapata Gyulán a Termál U21-es gárdájával vívott felkészülési találkozót. Az egyébként sportszerű meccsen a másodosztályú gárda trénere sok kivetnivalót talált Baráth játékvezető működésében, aki már rég nem vezet a kétegyháziaknak bajnokit. Az egyik ilyen esetnél a trénernél elszakadt a cérna, és lefejelte a sípmestert. A találkozónak azonnal vége szakadt, az ügynek nem. Gradinariu játékjogát a megyei igazgatóság fegyelmi bizottsága augusztus 21-ig felfüggesztette."



De például a hétvégi Magyar Kupa forduló megyei összefoglalója is így kezdődik: "Rendőrök mentették a játékvezetőket"!

Na mindegy. Nem mondom, hogy ez jó dolog, de az biztos, hogy itt "minden akciót reakció követ";D

mikor megye 1.- es csapat volt a csapatom ahol fociztam (persze a felnőtt csapatra gondolok, én u13 as voltam.:) ) csak a kurva anyázások mentek, de ott azért ilyenek nem voltak. Bár olyan volt, hogy 5-6 biztonsági vitte ki a bírót, mert asszem (nem biztos régen volt..) 2-2- nél az ultrák szeme láttára szöglet volt a 93. percben, full kéz volt, a bíró meg nem fújta be a 11- est, elötte meg két játékosunkat is kiküldte. Hát ott azt hittem megölik a bírót.. De jó is volt az az idő.. Nekünk ugye délelött volt meccsünk általában. aztán du.-ként meg mindig jártunk ki a csapatból 5-6 an a felnőtt hazai meccsekre. Régi szépidők.. ;D

Ronaldinho új fogát lesi egész Brazília

A brazil foci sztárja, Ronaldinho úgy döntött, megváltoztatja külsejét: kisebb fogtechnikai műtétet hajtottak végre rajta, hogy megszabadulhasson jellegzetes, de nem mindenki számára vonzó mosolyától. Szerda este megmutatja, hogy néz ki új fogsora.



A beavatkozásra kedden délelőtt került sor, és bátyja, egyben ügynöke szerint "egyáltalán nem lesz hatással a teljesítményére", így délután már csapattársaival edzett, szerdán pedig pályára léphet az Atletico Mineiro következő mérkőzésén.

Ronaldinho korábban többször is elmondta, hogy kiálló, kissé szabálytalan fogai és magasan kilátszó ínye nem zavarják, mivel ez a természetes külseje, mostanra azonban úgy tűnik, megunta, amit a tükörben lát. A beszámolók szerint fogai porcelán borításokat kaptak, ínyét pedig kisebbre szabták.

Egyelőre nem láthatta a nyilvánosság a végeredményt, csak a Bahia elleni találkozón derül ki, hogy milyen Ronaldinho új mosolya.


Forrás: hatharom.hu

"Dirk Kuyt és Jonathan De Guzman a tegnapi, Portugália elleni meccsen elintézték egymást. A csapattársak megpróbálták elfejelni a labdát, de helyette egymást találták el, a Swansea játékosát hordágyon vitték le a pályáról, Kuyt pedig magától ment le, mindkettejüket le kellett cserélni."

Kb mintha Klicsko simogatná  :P


Szerintem a "Sajnos" arra vonatkozott, hogy ennyire gyenge a védelmünk, hogy ajtó-ablak helyzeteket alakíthatnak ki a csehek...

Értettem én is, csak megütötte a fülemet. Belenyúlt, mint amikor lila majmozott... :) "Van belőle nem egy itt az üllői úti stadionban"




Idézetet írta: söprű Dátum augusztus 16, 2013, 17:07:05
Értettem én is, csak megütötte a fülemet. Belenyúlt, mint amikor lila majmozott... :) "Van belőle nem egy itt az üllői úti stadionban"

A kis Knézy ugyanolyan fradista, mint az apja volt. Anno az öreg Frdi-gólnál "Vezetünk!" kiáltást is megengedett magának.
Újpest-drukkerként ez nekem ellenszenves, egy kommentátor ne legyen részrehajló.
Az, hogy a stadionban a vendégjátékunkkor egy felfújható lila majom van és árad felénk a gyűlölet, különösebben nem zavar - ettől derby a derby, ez kell a hangulathoz. Végülis mi sem pogácsával várjuk a zöldeket  ;)

Újabb gyanúsítottak vannak az egri bundaügyben... Horváth Zoltán is köztük van, szerződését pénteken fel is bontották a Debrecennél.