III. félidő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában




Felfoghatatlan, nem tudom melyik barom állította össze:

Sport Klub: 2013. 09. 06. (Péntek) 16:55 Kazahsztán - Feröer-szigetek (élő)


#1128 szeptember 03, 2013, 13:55:14, rosco
Idézetet írta: BvB_09 Dátum szeptember 02, 2013, 10:32:38
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/az-atigazolasi-idoszak-utolso-napja-percrol-percre-2276267
Rudolf Gergőt a Győr szerződtette, Futács Márkó a DVTK-hoz jön kölcsönbe a Leichester Citytől (Debreceni András és Augusto Batioja is Miskolcon), a Loki megvette  L'Imam Seydit, a Mezőkövesd kölcsönvette Linas Pilibaitist és Kiss Mátét a Győrtől, továbbá leigazolták Vaskó Tamást (Vidi II lett belőle) és Harsányi Zoltánt...

Nagyon bivaly lesz ez az OTP Bank League! :great:


"Ki a faszt érdekli a hülye MU vagy a buzi City ... amikor nálunk a City és a Rovers egymás ellen játszik (Bristol!). A fél város kinn van a lelátókon, dől a sör, lesz balhé is, és a fiúk ugyebár mennek mint az állat .

Football Violence at Bristol City


Igaza volt Gönczi mesternek :great:


Idézetet írta: fole Dátum szeptember 06, 2013, 11:02:47
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20130906-leboges-eseten-meszoly-geza-lehet-az-uj-focikapitany.html

Ez mi ez már...

Annyit látom mostanában az öreget Trollfocin, hogy hirtelen először rágondoltam. Na az lenne az igazán durva, hogy a BDSRSTNT ;D

Román-magyar: mégis eladják a hazaiaknak a vendégjegyeket

Bár korábban arról volt szó, hogy biztonsági okokból nem értékesítik a pénteki Románia–Magyarország labdarúgó vb-selejtezőre szóló azon jegyeket, amelyeket a magyar szurkolók nem vásároltak meg, most úgy tűnik, változott a helyzet.

Mint ismeretes, a magyar szurkolók 2800 belépőt vásároltak meg a számukra rendelkezésre bocsátott 5000-ből (a helyszínen már nem válthatnak jegyet a magyar drukkerek). Korábban arról szóltak a hírek, hogy a fennmaradó 2200 tikettet biztonsági okok miatt már nem is értékesítik a szervezők.

A prosport.ro a román szövetség elnökét, Mircea Sandut idézve azonban arról számolt be, hogy változtatnak a biztonsági zónán és a megmaradt belépőkből 2000-et mégiscsak eladnak a hazai szurkolóknak. Ezzel az előzetes várakozásoknak megfelelően közel telt ház (55 611 néző) előtt játszhat holnap a bukaresti Nemzeti Stadionban a magyar és a román labdarúgó-válogatott.


Forrás: NS.hu

Idézetet írta: Latzka Dátum szeptember 06, 2013, 11:12:20
Annyit látom mostanában az öreget Trollfocin, hogy hirtelen először rágondoltam. Na az lenne az igazán durva, hogy a BDSRSTNT ;D

Nem kevered össze véletlenül Mészöly Kálmánnal? :)



Kellene még pár "biróspori", hátha nem kezdenék el kapus nélkül ;D


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Rv7eh7c7ZaQ#t=44


Labdarúgó NB I - Őszi menetrend a közvetítésekben is

    Budapest, 2013. szeptember 13., péntek (MTI) - A labdarúgó OTP Bank Liga hétvégi, hetedik fordulójában már az őszi időpontok szerint lépnek pályára a csapatok, ennek megfelelően a közvetítések is változnak.

    A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóirodájának pénteki közleménye szerint a fő változás, hogy a vasárnapi 20.30-as összecsapás helyett szombaton 14 órakor játszanak a csapatok, így a forduló összefoglalója, a Harmadik Félidő is két órával előbb kezdődik a Sport2-n. Az NB I-es találkozókat továbbra is az M1, az M2, a Duna, a Sport1, a Sport2, valamint a Kossuth Rádió közvetíti hétről hétre.
    A pénteki menetrendben nincs változás, ezúttal a Paks és a Kaposvár találkozik egymással 19 órától, összecsapásukat a Duna élőben közvetíti. Szombaton négy bajnoki kerül képernyőre, 13.55 órától az M1 az Újpest-Szombathelyi Haladás mérkőzést sugározza, majd a Sport1 15.45-től kezdődően három találkozót tűz műsorra egymás után: előbb a Puskás Akadémia-Diósgyőr, majd a Budapest Honvéd-Mezőkövesd, végül 20 órától a Lombard Pápa-Ferencváros bajnokit.
    Vasárnap 16.20-tól az M1-en a DVSC-Videoton, a Sport2-n 18.30-tól az MTK-Győri ETO bajnoki látható.

( forrás: MTI )