III. félidő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Heartbreaker Kid vs Europen Master of Martingale

Élőben csak itt, a 3. félidőben!

egy kis zene: https://www.youtube.com/watch?v=5yAwX2tbzQk
1. Én a szívemet adtam neked,
És az árából vettünk egy labdát,
És mi együtt játszottunk éveken át.

R1. ||: Ugye, mi jó barátok vagyunk? :||

2. Én a zenémet adtam neked,
De az árából nem kaptunk semmit,
És mi együtt árultuk éveken át.

R1.

R2. Tudod, az első pofon a legnagyobb,
Aztán a többit lassan megszokod,
Tudod, az első pofon a legnagyobb
Aztán a többit megszokod.

3. Én a kezemet adtam neked,
És az árából vettünk egy hintát,
És mi együtt ültünk benne éveken át.

R1., R2.

4. Én a pénzemet adtam neked,
De a pénzemért nem kaptam semmit,
És mi együtt néztük a kirakatot.

R1.

5. Én a fülemet adtam neked,
De te hallottál valamit rólam,
És mi nem beszélgettünk éveken át.

R1.

R1'. ||: Ugye, mi jó, ugye, mi jó,
Ugye, mi jó barátok vagyunk? :||
R1'., R1'.

Mulassanak ma is velünk, afrikai Lajcsival és barátaival!


#1323 június 18, 2014, 14:22:55, georgeboyd
Most a vb meccsekre a bet365-ön is lehet fogadni a félidei és meccs végi hosszabbításokra. Ha valaki szereti az ilyet, itt vannak az eddigi meccsek: (HT/FT)

brazil   horvat   2 min   4 min
mexico   kamerun   2 min   4 min
spain   holland   1 min   4 min
chile   australia   1 min   4 min
colombia   greece   1 min   3 min
angol   olasz   2 min   5 min
uruguay   costa rica   2 min   5 min
elefánt   japán   1 min   4 min
svájc   ecuador   1 min   3 min
francia    honduras   3 min   3 min
argentin   bosnyák   1 min   3 min
német   portugál   2 min   2 min
iran   nigeria   2 min   2 min
ghana    usa   5 min   5 min
belga   algéria   1 min   3 min
brazil   mexico   1 min   3 min
orosz   dél-korea   1 min   4 min

Akinek bónuszt kell kipörgetni, annak:

Kolumbia vs Elefánt  2. félidő hosszabbítás

4+  1,80
3    2,37

Pluszt nem lehet vele csinálni, de bónuszt pörgetni kiváló. Howard Webb vezeti, aki szerintem életében nem hosszabbított még 3-nál kevesebbet, Angliában a 4+ az alap szinte, egyszerűen 5-0-nak kéne lennie, hogy 0-2 percet hosszabbítson. Ha valamelyik bleki lefekszik 2 percre, akkor meg a 4+ fasza tipp lesz magában is.

Idézetet írta: georgeboyd Dátum június 19, 2014, 19:00:18
Akinek bónuszt kell kipörgetni, annak:

Kolumbia vs Elefánt  2. félidő hosszabbítás

4+  1,80
3    2,37

Pluszt nem lehet vele csinálni, de bónuszt pörgetni kiváló. Howard Webb vezeti, aki szerintem életében nem hosszabbított még 3-nál kevesebbet, Angliában a 4+ az alap szinte, egyszerűen 5-0-nak kéne lennie, hogy 0-2 percet hosszabbítson. Ha valamelyik bleki lefekszik 2 percre, akkor meg a 4+ fasza tipp lesz magában is.
Fetrengenek már, fasza lesz így a 4+ 8)

Komolyabb statom nincsen, de eddig a 8 meccsen, amit megfigyeltem, 7-szer 5,5 over bedobás volt az első 10 percben. Fogadható a bet365-ön is. Az utána lévő 10 percek már nagyon változatosak, az már nem jó, de valami miatt itt az elején sok a dobás, sokszor 9-10 db is volt.
Kicsivel érdemes ránézni, beteges gamblereknek kifejezetten királyság:-). Az odds 1,83-2,00 közötti.

Álvaro Arbeloa az egyetlen játékos a futballtörténelemben, aki megnyerte az összes világbajnokságot és Európa-bajnokságot, amin játszott.

ennyi, megvan miért estek ki a spanyolok

Tisztelt Sportfogadó Sorstársak !

Ha a VB előtt valaki azt mondta volna, hogy a "D" csoport 3. körében a Costa Rica - Anglia meccs már nem fog semmit számítani ... akkor 10 -ből 9 sportfogadó arra gondolt volna, hogy Anglia továbbjutott míg Costa Rica kiesett. De ugyebár jött a legjobb forgatókönyvíró - az ÉLET - és fordult minden ...
Ma hiába nyer Anglia, már kiesett - viszont ha az olasz-uruguayi meccsen nem győz valaki gólzáporral (ami nagyon valószínű!) akkor Costa Rica valószínűleg csoportelsőként fog továbbjutni. Ebben az esetben feltehetőleg Elefántcsontparttal (C2 ?) fog ki-ki meccset játszani !? Az lesz szerintem a legfontosabb meccsük a VB -n!
Az előzőek alapján én azt várom, hogy a Costa Rica -i szövetségi kapitány (ha van egy kis esze?) a legjobb játékosait - Ruiz, Bolanos, Campbell - ezen a meccsen pihentetni fogja ... hadd rohanjon egy kicsit néhány csereember is! Az angolok pedig annak ellenére, hogy magukhoz képest nem is játszottak rosszul (mindkét eddigi meccsük érdekesebb lett volna, ha ők szerezték volna
meg a vezetést?) biztosan hajtani fognak, hogy győzelemmel búcsúzzanak a VB -től ...
Persze sokan gondolhatják ezt így - és világszerte nem is adnak magas odds -ot az angolok győzelmére!

Costa Rica   -   Anglia      V

Bejöhet ?

Mindenkinek sok-sok nyereményt kívánok !
???

Az angol győzelem szorzója 1.4-ről 1.9-ig futott fel az irodáknál az utóbbi napokban, azóta picit korrigált, de 1.8-1.85 között biztosan több érték van benne, mint a tét nélkül játszó Costa Rica szorzójában.
Egyébként az imént a Pro-n 1.87 volt a szorzó, más online irodáknál sem találtam magasabbat.

Valójában ez a meccs arra is jó lehet, hogy a magyar irodához átbukhassuk a pénzünket.   ::)

FTC: Mourinho csapata, a Chelsea jön a stadionavatóra - hivatalos

Néhány hete a Nemzeti Sport Online adta hírül, hogy a Ferencváros megállapodott a Chelsea-vel, José Mourinho csapata érkezik az augusztusi stadionavatóra. Értesülésünket ma megerősítette a Ferencváros hivatalos honlapja.

,,Az új stadionnál található Sas szobornál tartott szerda délután rendkívüli sajtótájékoztatót a Ferencvárosi Torna Club. Egyesületünk képviseletében az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál bejelentette, hogy az új stadion nyitómérkőzését augusztus 10-én a Premier League-ben szereplő, korábbi BL-győztes Chelsea ellen vívja" – írja a fradi.hu.

Ezzel igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online május 30-án megjelent információi.

,,A nyitómérkőzésre július 14-én, hétfőn kezdi meg klubunk a belépőket árusítani. Fontos információ, hogy az első három napon csak azok vehetnek jegyet, akik már rendelkeznek az új stadionba érvényes bérlettel. A bérlettel rendelkező drukkereink továbbá 30 százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a belépőiket – teszi hozzá a magyar klub hivatalos honlapja. – A nyitómérkőzésre kizárólag az új stadionba érvényes szurkolói kártyával lehet jegyet vásárolni."

A hírt a Chelsea hivatalos honlapja is megerősítette, tájékoztatásuk alapján magyar idő szerint 20.45-kor kezdődik a találkozó.

Forrás: NS.hu

Hoffenheim: megvették Szalait a Schalkétól, 2018-ig aláírt - hivatalos

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hoffenheim hivatalos honlapján bejelentette, hogy megvette a rivális Schalkétól Szalai Ádámot, a gelsenkircheniek magyar válogatott támadóját.

A német Bild napilap tegnap kürtölte világgá, hogy bár a Hertha BSC, a Werder Bremen és az Eintracht Frankfurt is érdeklődött Szalai Ádám iránt, a Hoffenheimhez vezet a magyar válogatott csatár útja.

Az újság értesülése igaznak bizonyult, a Hoffenheim ma hivatalos honlapján bejelentette, hogy megvette a Schalkétól a labdarúgót, akivel 2018 nyaráig szóló szerződést kötött. A Bild információi szerint a Hoffenheim 6 millió eurót fizetett a gelsenkirchenieknek Szalaiért.

,,Ádám képességeivel nagyszerűen illik a játékstílusunkba" – mondta Alexander Rosen, a Hoffenheim sportigazgatója.

Szalai elmondta, hogy tetszik neki a csapat támadójátéka és energikussága, valamint a mentalitása és karaktere. A 19-szeres magyar válogatott támadó hozzátette, hogy a Hoffenheim volt számára az elsődleges opció a váltás esetén.

Szalai a Mainz és a Schalke 04 színeiben eddig 107 mérkőzésen szerepelt a német élvonalban, ezeken a találkozókon 28 gólt szerzett és 13 gólpasszt jegyzett.

A Schalkénál az előző idényben 28 bajnokin hétszer volt eredményes, a Német Kupát és a BL-szereplést is figyelembe véve összesen 40 találkozón 9 alkalommal talált be. 


A SCHALKE ELKÖSZÖNT SZALAITÓL
,,Nem volt könnyű Ádám helyzete, mert több játéklehetőségre vágyott, mint amennyit az előző szezonban kapott – mondta a sportigazgató, Horst Heldt. – Annak ellenére, hogy nem mindig lépett pályára, voltak nagyon fontos mérkőzései a Schalkéban. Sok sikert kívánunk neki a jövőben!"


Forrás: NS.hu

Ez tuti bunda volt...  :laugh:

Ha nem bunda volt, akkor ez a világ legbénább csapata

A FIFA által már régóta figyelt Cselik Niksics újabb emlékezetes mérkőzésen van túl. A montenegróiak lemásolták tavalyi kispesti szereplésüket, ilyen gólokat nem látni mindennap...

Sokan emlékezhetnek tavaly nyárról a Cselik Niksics budapesti fellépésére, a montenegrói csapat az Európa-liga selejtezőjében úgy szenvedett 9–0-s vereséget a Honvédtól, hogy viccesebbnél viccesebb (vagy inkább gyanúsabbnál gyanúsabb) gólokat kapott.

Nos, a Cselik csütörtökön sem állt a helyzet magaslatán, hazai pályán kapott egy ötöst a szlovén Kopertől. Bohózatba illő gólok, a labda elől elugró kapus és védők, nem vagyunk meggyőződve arról, hogy mindenki a sportszerűség jegyében játszott.

Elég az első gólt megnézni az alábbi videón, ez mindent elmond a Cselik hozzáállásáról.

Celik Koper


Tavaly a nemzetközi szövetség vizsgálatot indított a Cselik ellen, de elhalt az ügy. Erre vajon mi lesz a FIFA/UEFA válasza?

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

TV777, NDT, CELIK KOPER, REPORTAZA

Forrás: NS.hu

Egy magasabb over határra jók lesznek a visszavágón.

Idézetet írta: BvB_09 Dátum július 04, 2014, 23:50:56
Ez tuti bunda volt...  :laugh:

Ha nem bunda volt, akkor ez a világ legbénább csapata

A FIFA által már régóta figyelt Cselik Niksics újabb emlékezetes mérkőzésen van túl. A montenegróiak lemásolták tavalyi kispesti szereplésüket, ilyen gólokat nem látni mindennap...

Sokan emlékezhetnek tavaly nyárról a Cselik Niksics budapesti fellépésére, a montenegrói csapat az Európa-liga selejtezőjében úgy szenvedett 9–0-s vereséget a Honvédtól, hogy viccesebbnél viccesebb (vagy inkább gyanúsabbnál gyanúsabb) gólokat kapott.

Nos, a Cselik csütörtökön sem állt a helyzet magaslatán, hazai pályán kapott egy ötöst a szlovén Kopertől. Bohózatba illő gólok, a labda elől elugró kapus és védők, nem vagyunk meggyőződve arról, hogy mindenki a sportszerűség jegyében játszott.

Elég az első gólt megnézni az alábbi videón, ez mindent elmond a Cselik hozzáállásáról.

Celik Koper


Tavaly a nemzetközi szövetség vizsgálatot indított a Cselik ellen, de elhalt az ügy. Erre vajon mi lesz a FIFA/UEFA válasza?

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

TV777, NDT, CELIK KOPER, REPORTAZA

Forrás: NS.hu

Énis olvastam egy blogon hogy a tavalyi 9-0 bunda volt, kb fél montenegró overre fogadott :D Alapból egy olyan ember a csapat tulajdonosa aki már börtönben is ült pár évet ilyen-olyan piszkos ügyletek miatt szóval nem csodálkozom. De azért a pofátlanság netovábbja hogy megint megcsinálták annak ellenére hogy az uefa külön figyelmet fordított erre a meccsre a tavalyi után.