III. félidő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában




áááááááááá..   Nem tudok szabadulni ettől a képtől. (ábrázata mint a Kengyelfutó Gyalogkakkukban a farkasnak, mikor azt hiszi végre megvan  :D  ) 





Azért érdekelne, hogy Kondás kint volt-e a meccsen. Egy élmény lehetett neki ezt látni, miután lapátra tették sajnos  :redchug:


#1912 augusztus 12, 2016, 09:41:11, alexthebest
Az a fej  ;D

https://www.youtube.com/watch?v=AIWbMIwaUk8

(valamiért nem engedi a videót beszúrni, nálam csak a videó fekete jobbszéle jelenik meg...)

Idézetet írta: alexthebest Dátum augusztus 12, 2016, 09:38:37


(valamiért nem engedi a videót beszúrni, nálam csak a videó fekete jobbszéle jelenik meg...)

Jaja, valami újabb hiba lehet ez.

steaua - Man City (BL-selejtező) (0-5)



A steaua ősi riválisának szurkolói óriásit trollkodtak a meccs előtt.
Németországi steaudrukkereknek adták ki magukat, és Becalinak felajánlották, hogy készítenének egy koreográfiát, ami a 86-os BL-győzelemre emlékezne. A juhpásztor bele is egyezett, és a székekre kerültek a mellények, melyek mellé egy cetlit is mellékeltek. Ebben felhívták a közönség figyelmét, hogy 30 percig semmilyen körülmények között ne vegyék azokat le. A koreóból a "CSAK A DINAMO BUKAREST" felirat rajzolódott ki. :)))

https://www.youtube.com/watch?v=62iaYgYsilA

Nem tudom ki követi a srác munkásságát, én már jó ideje, de ez nagyon inspiráló, hogy a kitartó munka meghozhatja gyümölcsét. Az internet után az MTK-nál lesz elemző :beerchug:

Idézetet írta: Knapp Dátum június 29, 2016, 20:21:25
Én Sampaoli miatt szerettem bele a chilei fociba!
Mielőtt a válogatottnál dolgozott volna, az Universidad de Chilével nyert bajnokságot és olyan focival nyertek Copa Südamericanat, hogy akkoriban szoktam rá az éjszakai meccsnézésre.
Mindig letámadtak, idegenben a Flamengot pl. 4:0-ra verték, úgy játszottak támadó focit, hogy a 12 meccsükön összesen 1 gólt kaptak a sorozatban. Még ma sem értem, hogyan lehet ilyet...  :)
Ugyanezt a hozzáállást láttam viszont a chilei válogatottnál is, mikor ő lett a kapitány.

A hírek szerint leigazolhatja Eduardo Vargast, aki már 2011-ben is a játékosa volt. Bár gondolom az, hogy most ismét Copa gólkirály lett a srác, megnyomja az árát, de az is igaz, hogy a klubcsapataiban nem nagyon alkotott eddig maradandót.

Mindenesetre ha a chilei vonal és mentalitás erősödik a Sevillánál, akkor az 1. félidős overekre és a "mindkét csapat szerez gólt a félidőben" fogadásokra rá fogok nézni.  :)
Sevilla-Espanyol 3:3 a félidőben. 2:3-nál léptem be 6,5 over 10k-val, eddig jó. Knapp for President! :D


Ez a portugál edző milyen jogon folytatja ezt az ámokfutást? 48 óra alatt Korhut, Varga és Kulcsár is elmegy... a sálamat, mezemet eltettem, nem fog kelleni, főleg nem MB2-ben  :noway: :bash:

Idézetet írta: mate_debrecen Dátum augusztus 31, 2016, 00:16:26
Ez a portugál edző milyen jogon folytatja ezt az ámokfutást? 48 óra alatt Korhut, Varga és Kulcsár is elmegy... a sálamat, mezemet eltettem, nem fog kelleni, főleg nem MB2-ben  :noway: :bash:

Szerintem itt nem az edzőt kéne hibáztatni.

Jót tenne a másodosztály a Debrecennek is, általában onnan megújulva jutnak vissza a nagyobb csapatok  ;D