III. félidő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


A nem tul szinvonalas BL fordulo arnyekaban paradeztak a Karibon. Nem tudom hogy a traderek nem voltak kepben, vagy bunda volt es a hazaiak nem tudtak rola  :D De erdekes ez az oddsmozgas. 2-0 50. p. 1.16 a hazai, jon a 2-1, mar 1.57. Emelkedik tovabb, a 65. percre kis hijan megfordulnak a szorzok, mar 3.2 a hazai. Pedig meg mindig 2-1  :D A vege 4-3, az utolso par percben volt 4 gol, sztem tenyleg a hazaiaknak nem szoltak hogy le van zsirozva. A golok azert jol fizettek  :ok: Par hete egyebkent 2-0, majd 2-2 utan az utolso percekben lott gollal 3-2 -re nyert a Police otthon.

https://betsapi.com/rs/bet365/542451/San-Juan-Jabloteh-v-Police-FC

#2056 november 23, 2017, 15:26:39, MarkoPolo
Idézetet írta: TiB Dátum november 20, 2017, 22:57:56
Egyszerűbb lenne lemondania. Ügyfélkapun én például lemondtam, ezzel valószínűleg felkerültem egy listára, ahol néhány hazaáruló társammal együtt várjuk a fekete autót.
Köszi a tippet. Én is leiratkoztam ügyfélkapun keresztül, természetesen pusztán környezetvédelmi okokból: miattam ne vágjanak több fát ki!  :topbet_125:


Idézetet írta: mate_debrecen Dátum november 24, 2017, 20:11:20
Ennyit a nagy összeborulásról a klub meg az ultrák között :bash: http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-10-milliora-sulyosbitotta-az-mlsz-a-klub-bunteteset-2604863
Teljesen tökmindegy, hogy mennyi pénzt kell befizetnie a Fradinak, hiszen a valóságban a Fradi helyett úgyis a magyarországi adófizetők fizetik ki a büntetést!
Azért nincsen például többmeccses stadionbezárás, mert akkor az már valóban NEM LÁTSZATINTÉZKEDÉS LENNE, hanem ténylegesen az FTC-t büntetnék, s azt pedig - mint tapasztalható - nagyon nem akarják megtenni az illetékes elvtársak.
:beerchug: :beerchug: :beerchug:

A trinidadi esti mese folytatodik. Ahogy 3 hsz-szel efelett, most is orult, es tuti nem tiszta meccsen nyert a Jabloteh, lassan a kedvenc csapatom lesz.  ;D

https://betsapi.com/rs/bet365/546060/San-Juan-Jabloteh-v-Point-Fortin-FC

Idézetet írta: alexthebest Dátum november 25, 2017, 22:59:09
A trinidadi esti mese folytatodik. Ahogy 3 hsz-szel efelett, most is orult, es tuti nem tiszta meccsen nyert a Jabloteh, lassan a kedvenc csapatom lesz.  ;D

https://betsapi.com/rs/bet365/546060/San-Juan-Jabloteh-v-Point-Fortin-FC

Sikerült vele "kaszatibizni"?

Idézetet írta: robmiller Dátum november 25, 2017, 23:05:09
Sikerült vele "kaszatibizni"?

Lehetett volna nagyobbakat is, de kicsin keson kezdtem el hinni  ;D

Tiszta retro feeling, Ozil parade, Rooney tripla, Torres (vegre) dupla.  :great:

Persze van olyan is ami nem valtozik, Sterling zsinorban harmadjara menti meg a City-t, illetve a topjatekosok meg mindig nem tudnak buntetot loni. Lanzini, Rooney, Fekir, Cavani mind kihagyta  ;D Csira uru, hat ezert nem te rugod.  :redchug:

MLSZ - Marad a bajnokságok jelenlegi lebonyolítása a következő idényben is

(MTI) - A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége kedden úgy határozott, a 2018-2019-es szezonban is a jelenleg érvényben lévő szabályok szerint zajlanak majd a küzdelmek az NB I-ben, az NB II-ben és a Magyar Kupában.


    A szervezet honlapja kiemeli, hogy a döntés "a stabilitás jegyében" már fél évvel a következő idény rajtja előtt megszületett.
    Ez azt jelenti, hogy a csapatok létszáma változatlan marad: az első osztályban továbbra is 12, a második vonalban pedig 20 együttes indulhat. Az OTP Bank Ligában ezt követően is háromszor mérkőznek egymással az együttesek, a Merkantil Bank Ligában marad az oda-visszavágós rendszer.
    Az MLSZ elnöksége arról is döntött, hogy a jövőben befogadják a külföldi szövetségek által kiállított engedélyeket, így azok a szakemberek is dolgozhatnak a kiemelt osztályokban szereplő csapatoknál, akik például Ausztriában vagy Szlovákiában szerezték meg szaktudásukat.

#2064 december 09, 2017, 15:19:51, RedMunchen
Mindenkire szükség van.  ;D (mondjuk én nem fehér labdával játszatnám őket, de mindegy...)


Belgrádban volt egy kis bunyó a Partizan-Zvezda meccsen.
Csak nem az ősi ellenségek, hanem a két Partizan tábor verte  egymást.

http://www.ultras-tifo.net/news/5097-riots-partizan-crvena-zvezda-13-12-2017.html

Ez most hülyén hangzik majd sokaknál, de irigylésre méltó helyzet, hogy szektorokért megy a harc egy csapatnál. Nálunk válogathatnak a csoportok, mert nagyrésze mindegyiknek üres kb minden stadionban.

Egyébként király volt a meccs elején a pyro! :beerchug:

Idézetet írta: TiB Dátum december 13, 2017, 22:18:49
Egyébként király volt a meccs elején a pyro! :beerchug:
Bemutatót tartottak a Daliák.
:beerchug:

Az év színésze Heiko Herrlich, a Leverkusen edzője

Annyira hitvány színészkedést mutat be, amilyet még a pályán is ritkán látni, nemhogy az oldalvonal mellett. Videó itt