Foci Eb 2020/2021

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#180 június 12, 2021, 20:07:50, MessiÁs
Úgy tűnik folytatják.

Gondoljátok hogy ha a játékosok döntő többsége nem akarná folytatni, akkor megmernék tenni hogy ráerőltetik őket?



Tisztázni akarom, ezt nem úgy értelmezem, hogy nekem van igazam. Írtam feljebb, hogy a ti érvelésetek racionális és döntő többségben vagytok hogy ne folytassák. DE ezek szerint vannak játékosok akik azt mondják hogy játszunk Eriksenért. Vagy van aki szerint az UEFA maffia megfenyegette a játékosokat hogy muszáj folytatni, különben...??

Szerintem ezért nem leszel bannolva :) Ez a véleményed, eltér a többségtől. Egy fotó engem nem nyugtatna meg, és azt se érezném, hogy Eriksenért kellene folytatnom. Holnapra már tisztulhat a kép az állapotáról, ez még friss, hiába mondjuk stabilnak, volt már hogy ezek után elhunyt a játékos már a kórházba menet.

Idézetet írta: Csenii Dátum június 12, 2021, 19:55:35
Gondolom mennyire lesz kedvük a belgáknak meg az oroszoknak is játszani ezek után...

Foleg ugy, h Alderweireld, Vertonghen, Lukaku, csak par jatekos, aki volt v jelenleg is csapattarsa.

Ez a meccs folytatas v felbeszakitas szerintem olyan mint a kep Eriksenrol. Egyreszrol jo volt latni, hogy maganal van, masreszrol nezve meg ilyenkor is van valaki, aki nem tisztelte a jatekost.

Szerintem Kaszinós Gyuri stílusával volt gond, ami azért nem olyan konszolidált, hogy Eriksenért folytassuk. Szerinte a finnek még örülnek is.

Idézetet írta: RedMunchen Dátum június 12, 2021, 20:05:20
Foleg ugy, h Alderweireld, Vertonghen, Lukaku, csak par jatekos, aki volt v jelenleg is csapattarsa.

Ez a meccs folytatas v felbeszakitas szerintem olyan mint a kep Eriksenrol. Egyreszrol jo volt latni, hogy maganal van, masreszrol nezve meg ilyenkor is van valaki, aki nem tisztelte a jatekost.


Tehát te ezt innen megítélheted hogy mondjuk Poulsen nem tiszteli Eriksent, mert folytatná. Vagy tényleg azt hiszed az UEFA keze van a dologban és a játékosokat forszírozzák a játékra.


Idézetet írta: TiB Dátum június 12, 2021, 20:05:53
Szerintem Kaszinós Gyuri stílusával volt gond, ami azért nem olyan konszolidált, hogy Eriksenért folytassuk. Szerinte a finnek még örülnek is.

Én a mondanivalójával értettem egyet és nem a stílusával. Egyébként én nem kedvelem őt, bár elismerem edzőként, de tudnék mutatni kaszinós Gyuris fb kommenteket.

Egyetértek Bognárékkal, jobb lejátszani most már ezt a 45 percet, még ha ilyen körülmények között is (másnap sem lennének sokkal jobb hangulatban). Főleg most, hogy ha minden igaz, nem következett be az, amitől mindenki félt. Örülök, hogy így végződött végülis.

Idézetet írta: csabax Dátum június 12, 2021, 20:09:03
https://hvg.hu/elet/20210612_Bognar_Gyorgy_szakkomentatornak_nem_szabadna_visszaulnie_tobbet_a_studioba?fbclid=IwAR3RaNYp9t72w8ohRXfH-j4_66gReDFO6bAULPfYhRCyjDJmmSq_g_vgsh0


Ő azt mondta hogy miért nem hoznak döntést hamarabb(legalább 3szor értetlenkedett hogy mi tart 30percig a döntéshozásban) és azt hogy szerinte játszani kéne a jó hírek miatt.. Egy szóval sem mondta hogy miért nem játszanak már..
Csak a cikkíró összeadta a türelmetlenségét a döntés lassúsága miatt és a magánvéleményét. Így születnek 2021ben a kamu cikkek

Idézetet írta: MessiÁs Dátum június 12, 2021, 19:49:26
Ez azt jelenti, hogy micsoda megkönnyebbülés lehet a játékosokban, hogy magánál van. Lélegzik, kommunikál. Profi játékosok, biztos vagyok benne hogy érte akarnak játszani. Ha folytatják, akkor ez így van és igazam van. Ha nem, akkor beismerem majd hogy tévedtem.

Csupán annyi a problémám, hogy dobálozunk a szavakkal.

Nem igazán szoktam magyar szakkommentátorokat hallgatni, ma sem terveztem (szünetben eljövök, mással foglalkozom), de most végül megtettem... Bognár György, akiről ma tudtam meg, hogy 50-szeres válogatott labdarúgó volt. Meglepődtem, mert annyira jelentéktelen figura szakértőként is, nem hittem, hogy ennyi válogatottságig vitte. Látszik rajta, hogy faék egyszerűségű, nincs sok köze a sportok és az ember lélektanához, hiába vitte vb-részvételig. Most már remélem értik az emberek, hogyan kaphattunk ki '86-ban a szovjetektől 6-0-ra, ha ilyen "éles" elmék alkották a kezdőt.

Az, hogy Bognár mit művelt, arra nincsenek szavak, de már csak hozzájuk tud nyúlni a közmédia. Aki játszott már csapatban, az tudja, hogy ők nem csak szimpla emberek, hanem a társaid, ráadásul a dánok a vezérüket veszítették el. Ez nem olyan, hogy kiesik egy ember, nyomsz egy cserét, mint a FIFA-ban.

Elmondanám, hogy a szervezetek bármire képesek, ha pénzről van szó. Elég csak a Copa América példáján át szemlélni az eseményeket. A brazilok nem akartak pályára lépni a tornán, leszóltak fentről Bolsonaróék (és a CONMEBOL), egyből változott a vélemény. Ha az UEFA úgy dönt, akkor bizony van az a nyomás, amire a játékosok igent mondanak, ebben teljesen biztos vagyok.

Én azt javasoltam volna a csapatoknak, hogy érjen véget ez a meccs 0-0-val. Valószínűleg ebben a helyzetben, ez lett volna a legjobb megoldás.

Lehet védeni Bognárt, csak felesleges. Ott volt Mészöly botránya, ha őt kvázi örökre kitiltották a TV-ből, akkor Bognárnak mi legyen a sorsa? Bayer Zsolti mondjuk megkapta a Magyar Érdemrend lovagkeresztjét a "munkájáért", lehet Bognárra is ráférne egy kitüntetés.

Gyuri bácsi nálam megbukott, mint ember.. Szégyen ...

Idézetet írta: RedMunchen Dátum június 12, 2021, 20:05:20
masreszrol nezve meg ilyenkor is van valaki, aki nem tisztelte a jatekost.

Nah pontosan ez is a nagy büdös probléma.

S a legnagyobb probléma, hogy egy nemzetnek aki per pillanat aggódik egy játékos miatt ezeket a szarjankókat kell hallgatnia/néznie akiket mellesleg a TI pénzetekből még fizetnek IS, hogy elmondják: "az uefa lassú, hamarabb kellett volna dönteni, az élet megy tovább, mindenki boldog, s mi a probléma?"

Át is kapcsoltam a Nóta TV-re!

Ok, folytatják a meccset. Én az első félidőben meg sem mozdulnék helyettük.

Fel a fejekkel srácok, ahogy a Gyuribá is megmondta.