Foci Eb 2020/2021

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Mi történt, nem szóltak De Bruyne-nek, hogy lefekvés van a dánoknak?  ;D

A cserék meghozták a belga sikert:De Bruyne 1 gól-1 gólpassz,Eden Hazard 1 gólpassz. Amúgy nincs HA, de azért volt egy Braithwaite kapufa, meg a játék képe minimum ikszet ért a dánoknak. Azonban ez ilyen.

Miert volt argentin jatekvezeto az ukran meccsen? Negyedik jatekvezeto volt a belga oroszon, de ez is csak most tunt fel, hogy a mai napon o fujta a sipot.

Idézetet írta: RedMunchen Dátum június 17, 2021, 20:07:22
Miert volt argentin jatekvezeto az ukran meccsen? Negyedik jatekvezeto volt a belga oroszon, de ez is csak most tunt fel, hogy a mai napon o fujta a sipot.

Talán tegnap olvastam, hogy egy csereprogram keretében küldtek egy olasz bírót a Copára és ezért ide meg jött egy argentín sípos.

Vajon megszokásból van még továbbra is a kamubüntetős műeséses szimulálás? Vagy netán azok az agyilag visszamaradottak képtelenek megérteni, hogy legalább 20-30 kamera közvetíti a focipályán zajló eseményeket és ezeken felül még VAR is van?
Vajon az ukrán Mykola Shaparenko és a dán Mikkel Damsgaard nem álltak sorba, amikor az észt osztogatták?

#380 június 17, 2021, 20:30:43, hillandkimi
Ukrán meccsen majdnem elszállt a bankom, a lapokon... megúsztam pushal... a belgák azert olyanokat cseréltek be akik klasszisok,,, sógorok pedig jók lehetnek egy pontra, nem az igazi ez a holland gárda .

Idézetet írta: hillandkimi Dátum június 17, 2021, 20:28:28
Ukrán meccsen majdnem elszállt a bankom, a lapokon... megúsztam pushal... a belgák azert olyanokat cseréltek be akik klasszisok,,, sógorok pedig jók lehetnek egy pontra, nem az igazi ez a holland gárda .
Na na ! Hollandiának nyernie kell!  :angel:

Idézetet írta: csatarid Dátum június 17, 2021, 20:32:05
Na na ! Hollandiának nyernie kell!  :angel:

Szerintem gyengék , főleg De Boer miatt... sok helyen megbukott ..

Idézetet írta: csatarid Dátum június 17, 2021, 20:32:05
Na na ! Hollandiának nyernie kell!  :angel:

Igy igaz. Szerintem az osztrakok csak harmadik eronek szamitanak a csoportban. Mar a pontszerzesuk is meglepne.

Egyetértek @Pozzato -val sok mindenben CR kapcsán. Az ő képességei is kiemelkedőek, azonban zsenialitásban messze alulmarad. A játékosok hatása a csapatra, dominanciája fontos, de nem feltétlenül döntő. CR, a brazil Ronaldo, Puskás, Pelé, stb. előrébb játszott, mint mások, az irányítók, akiknek nagyobb hatásuk volt a játékra posztjukból adódóan. Mégis a legjobbak közt tartjuk számon őket. (Illetve CR nemhogy a top 5-ben nincs, de annál is sokkal hátrébb van szerintem.) Di Stefano viszont kb. minden mérvadó listán a top 5-ben volt mindig is. A technikát, játékintelligenciát és más dolgokat azért valamennyire össze lehet hasonlítani, és ezekben volt nagy pl. Pelé vagy a brazil Ronaldo is, vagy akár Van Basten és sokan mások.

Az EB-t szerintem valószínűleg a franciák, olaszok vagy portugálok nyerik. Még a belgáknak van minimális esélyük. A legtöbb nagycsapat alaposan visszaesett az utóbbi években. A spanyolok már 2014-ben, jelenleg csatárgondjaik is vannak. Az olaszok a VB-re sem jutottak ki, de Mancini új stílusával most sokat fejlődtek, és már nem állnak be védekezni, ha megszerezték a vezetést. Eddig nagyon jól játszanak. Az angolok sosem igazán jók csapatként (a VB-n nem találkoztak erős csapattal az elődöntőig). A németek nagyon gyengék voltak már a VB-n is. A hollandok szintén nem csillognak úgy, mint régen. A franciák azonban kiemelkednek az egész mezőnyből. A portugálok címvédők, és elképesztő a keretük, még sokkal erősebb, mint 5 éve.

2.15-ért mérik az utolsó kanyarban az ukrán-osztrák döntetlent. Szerintetek "megcsinálják"?

Cristiano Ronaldo kólás sajtótájékoztatója külső szemlélők számára "menő" dolognak tűnhet, de CR7 gesztusa igazából nem más, mint az egyik szponzorral kötött szerződés semmibe vétele.
Amely szponzori szerződés a versenyszabályzat részét képezi.
Nem lenne meglepő, ha beperelnék a portugál fociszövetséget és a per végén úgy fizetnének a portugálok, mint a katonatiszt.

A kívülállók azt láthatták, hogy Cristiano Ronaldo elpakol maga elöl néhány Coca-Cola üdítőt. A kólát nem kedvelők elégedetten nyugtázhatták, hogy "na végre", ám az a helyzet, hogy azok a kólás üvegek nem véletlenül voltak ott, hiszen a labdarúgó Európa-bajnokságot rendező UEFA és a Coca-Cola üdítőt gyártó cég szponzori szerződést kötöttek, hogy pénzbevételért cserébe az UEFA a foci EB-n reklámozza a Coca-Colát.

Például: a labdarúgó Európa-bajnokságot megnyerő csapatnak járó pénzdíj (néhány millió euró) a Coca-Cola üdítő reklámozásából érkezik.


Legtöbb assziszt Domenico Berardi 8.00 az unibeten. Szerintem kifejezetten pofás lehetőség. Ha a harmadik meccsen Mancini pihizteti Immobilét és Insignét, akkor jöhet a kedvencem, Raspadori és Belotti. Szerintem Rasppal jól megérti magát Berardi, csapattársak, érzik egymást, adhat 1-2 gólpasszt még.

Idézetet írta: curpy82 Dátum június 18, 2021, 11:33:55
???
https://forbes.hu/uzlet/foci-eb-donto-puskas/

Kiraly lenne.  :ok: Igaz a jegyek mar kiosztasra kerultek, ugyhogy kifejezetten erdekel, hogy lehetne bejutni az elodontokre + dontore.