Unibet - Női foci EB pénzvisszafizetés!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Unibet - Női foci EB pénzvisszafizetés!


90 PERCES VISSZATÉRÍTÉS!
Te is utálod, amikor a fogadásodat elszúrja egy gól az utolsó percben? Ezzel mi is így vagyunk, ezért most a Női Európa bajnokság alatt, ha a fogadásod nyerésre áll a 90. perc után, de elveszíted a hosszabbítás miatt, akkor az Unibet a tétedet teljes mértékben visszatéríti!

Ahhoz, hogy a promócióban részt vehess, fel kell iratkoznod, melyet IDE kattintva tehetsz meg! Ha nincs még számlád, nyiss egyet ITT és használd ki a 10.000 HUF kezdőbónuszukat is!

Részvételi feltételek:
  • Csak a feliratkozást követően megtett fogadásaid után jár visszatérítés.
    Feliratkozásodat követő fogadásaidra érvényes a visszatérítési ajánlat az EURO2013 mérkőzéseire.

  • Az ajánlat csak a Női Európabajnokság 2013 mérkőzéseire vonatkozik. A mérkőzések időpontja a program módosítása miatt változhat.

  • Az ajánlat csak a rendes játékidő (90perc) kimenetelére vonatkozó mérkőzés fogadásokra(1x2) vonatkozik. Amennyiben a fogadás nyerő volt, de a 90. perc után (89.59) de a szelvény vesztes a második félidei hosszabbítás után a tétet visszatérítjük. A hosszabbítás és a büntetőpárbaj nem számít.

  • Az ajánlat csak mérkőzés előtti fogadásokra érvényes.

  • Az eredményeket www.uefa.com honlapon ellenőrizzük és az UEFA által bejelentett első eredmények használjuk, a fogadások korrigálására, a későbbi változások és a hivatalos eredmények bejelentése után nincs lehetőség.

  • A visszatérítés maximum összege fogadásonként 100€.

  • A fogadásokat a mérkőzés befejezte után 24 órán belül megtérítjük a játékosok számláira.

  • Az ajánlat egyaránt vonatkozik az egyszeri és többszöri (kombinált) fogadásokra. Abban az esetben, ha kombinált a fogadása, a vesztes Pontos eredmény, Félidő / Végeredmény és Első gólszerző / utolsó gólszerző rész 1,00 szorzón vesszük figyelembe, a felhalmozódó tét azonban érvényes marad, függetlenül a vesztes Pontos eredmény, Félidő / Végeredmény, Első gólszerző / utolsó gólszerző részétől.

  • A mobil fogadások részt vesznek a promócióban, amennyiben a feliratkozás korábban megtörtént

Fogadj a női foci EB-re az Unibeten, nyiss számlát ITT!