*Ferencváros*

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Melyik kölcsönadott játékosunkat hoznád vissza leginkább?

Ferencz Dániel
8 (16.3%)
Fülöp Noel
5 (10.2%)
Holczer Ádám
3 (6.1%)
Horváth Dávid
2 (4.1%)
Szalai Tamás
31 (63.3%)

Összes szavazó: 45

Idézetet írta: lackoapo72 Dátum december 28, 2007, 10:47:24
Idézetet írta: zgym Dátum december 06, 2007, 19:10:36

Szabadit jogerősen is elítélték a Fradinak csúsztatott milliókért?
Reméljük... A Fradit meg töröljék még a szaknévsorból is!!!!! :hanyas:

Álmodik a nyomor... ;D


Bár ugy lenne. Bár idén feljutnak sajnos.... :(

De azér h utánna megin kiesenek.

Na most smithfiu össze is hozta a 25 hozzászólását!  :2funny:  :idiot2:

Hát igen össze kell hozzni.....

Tod én nem vezetek olyan nagyszerű fórumrészt mint te,ahol minden eggyes tippemet leirom magamnak..... :ok:  És vhogy össze kel hozzni azt a 25-öt.

Idézetet írta: smithifiu Dátum december 28, 2007, 17:53:46
Bár ugy lenne. Bár idén feljutnak sajnos.... :(

Az még nem olyan biztos ám.
Egyébként én a Juventuson röhögök sokat, amikor úgy emlegetik, mint újoncot.

Idézetet írta: smithifiu Dátum december 28, 2007, 17:53:46
Bár ugy lenne. Bár idén feljutnak sajnos.... :(

En is szurkolok, hogy NE jusson fel a Fradi az NB I-be.
Elvegre a szurkoloikra csak a vandalizmus volt a jellemzo, es az esti sporthirekben legtobbet roluk lehetett hallani, valamint egyes klub vezetok az FTC-n belol (megbujva egy jol ismert nev mogott) inteztek piszkos ugyleteiket, kebesbe azt tartva szemelott, hogy valoban egy "patinans" klub maradjon a fradi.
Talan tobb tehetseget sikerul talalni, majd a jovoben, akik szerepelhessenek a valogatottban, mint akkor ha a Fradi visszakerul az NB I be. A Fradi mig NB I tag volt,elszipkazta mas klubbok jatekosait  es bekepzelt nagy arcokat "nevelt" beloluk, es aztan rohejes "profikat" adott a magyar valogatottnak, akik 1-2 merkozesig tudtak mutatni (a palyan) valamit a focibol.
:coolsmiley:
Szoval szerintem, meg erlelodjenek par evig az NB II ben, es tenlegesen jatekban mutassak meg mit tudnak es ne azert nyerjenek magyar bajnoksagot mert a klub neve FTC.  :topbet_125:


Szerintem inkább szurkoljatok a kedvenc csapatotoknak (ha van ilyen) és ne az ellen akit nem kedveltek... Nem mondom, hogy bárki is szeresse holnaptól a Fradit, de ennyi pozitív hozzáállás beleférne. Nemde?

Suvi! Szerintem Te sem gondoltad komolyan amit leírtál... Szerinted a Fradi "szipkázik" el játékosokat? Hát a rendszerváltás után nem volt nagyobb a játékosforgalom mint bármelyik klubbnál. A rendszerváltás előttre pedig egyértelmű, hogy nem igaz amit leírtál. Szerinted "röhejes profikat" adott a válogatottnak? Elgondolkodtál azon amit leírtál? Kezdjem el sorolni Schlossertől Alberten át Lipcsei-ig, hogy Te kiket nevezel röhejesnek? Különben is! Mindenki indul valahonnan! Ritka amikor egy (például) angyalföldi játékos 5 éves kora óta nevelkedik a klubbnál és onnan is lesz válogatott! Szűcs Lajos nem kellett annak idején az Újpestbe. Finoman eltanácsolták kamaszként. Akkor az FTC lenyúlta amikor leigazolta?

Egyébként is kitűnik az egész hozzászólásodból, hogy inkább az indulat vezérli, mint bármiféle rálátás. "Piszkos" ügyletekről beszélsz, holott az egész magyar labdarúgás NB1-től Megye 2. osztályig jórészt ebből tartja fenn magát. Ez nem egy klubb ismérve!!! Ezért tartunk ott ahol...! Gondolom arról fogalmad sincs, hogy mind a Fehérvárnak, mind pedig az Újpestnek több az adósága (a nem hivatalosokkal együtt és anélkül is) ,mint az FTC-nek ,akit ezért elmeszeltek. Egyedüliként... Hogy a DVSC-nél akkor indult be labdarúgás, amikor az akkori tulajdonosok olajszőkítésből szerzett vagyonát "tisztára kellett mosni"? Írhatok még pár dolgot, ha gondolod...

Összességében a magyar labdarúgásnak szüksége van egy jó Ferencvárosra (mint ahogy már elmondták ezt jó páran a riválisok közül). Hogy szívesebben menj TE is ki a meccsre, szidni a Ferencvárost........




Csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz. Suvi neked fogalmad sincs az FTC-ről, magáról az intézményről. Melyik klub ért el Magyarországon annyit, mint a Fradi? Beszélhetsz itt elszipkázásról (MTK 1996-97-ben mit csinált?, most a Loki mit csinál? Bayern München mit csinál?) Válogatott "profikról" (Illés, Halmai, Dombi, stb. kicsoda?). És miért kéne másodosztályúnak lennie? Azért mert egy hülye kampósorrú MLSZ-elnök utálja őket, mert nem olyan politikai nézetet képviselnek, mint ő...

Vandalizmusról meg annyit, hogy azért ők szerepelnek a hírekben, mert rájuk kíváncsiak. Ki kíváncsi az újpest maroknyi, egyébként sokkal vehemensebb szurkolóira? Vagy az MTK még kevesebb, de annál rasszistább drukkolójára? Mostanában érdekes módon csak a Loki szurkolóiról lehet hallani, pedig ők sem durvábbak mondjuk a pécsi ultráknál...

Sokkal inkább első osztályban lenne a helye, mint a Tatabányának, a REAC-nak vagy a Sopronnak, ahol kabaré, amit csinálnak. Az egész NB1 vicc, és ezért csakis Kisteleki a felelős. Őt kéne száműznöd a másodosztályba vagy még lejjebb...

Te annak szurkolsz, hogy a fradi ne jusson fel újra, én pedig annak, hogy a Kisteleki és magadfajták takarodjanak el a magyar labdarúgás környékéről. Az ilyenek köszönhető, hogy most ott tart, ahol tart...

Bocs mindenkitől a durvább fogalmazásért, de nem szeretem, ha efféle gusztustalan rágalmakat hallok a fradiról!

#26 január 01, 2008, 09:18:33, pikado
Új korszak kezdődhet a Ferencváros életében :ok:

Rieb György, az FTC elnöke a következőképpen kommentálta a hírt, melyszerint a KVI érvényesnek találta az angol Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft. ajánlatát.
- Nagyon boldog vagyok, hogy a KVI érvényesnek minősítette az angolok pályázatát, remélem, most már tényleg semmi nem jön közbe - mondta az FTC elnöke a 100%Fradinak. - Végre lehet eredménye annak a sok munkának, amit az új elnökség az elmúlt hónapokban végzett. A Ferencváros teljesen megújulhat, és minden szinten - legyen szó labdarúgásról vagy az egyéb szakosztályokról - a csúcsra törhet. 2008-tól nem csak egy új esztendő, hanem egy új korszak is kezdődik a klub életében, február végéig befejődhet az FTC konszolidálódása, eltűnhetnek az adósságok, és megkezdődhet a klub felemelkedése, amely az egész magyar futballnak és sportnak a javára válhat.
:beerchug:


F: FTC.hu

Igen,mostantól új ídőszak kezdődik és ,,közép európa legjobb csapata" lehet a fradi......... ???

Hello!


Tetszett  hogy 2 szemely ellenem szolt, a FTC temaban. Reagalnek,ha szabad:
De en hallottam Fradi drukkereket es szimpatizansokat is , akik elismertek hogy a Fradi valamikor csapat volt,
de  az nem az utobbi 10 ev alatt volt es azt is elismertek hogy az egykori nagy Fradi labdarugok tettek a szarba a mostani FTC-t, elen az egykori aranylabdas Urral. Nem akarok tenlegesen neveket emliteni, de az egykori nagyok inkabb penz vettek ki a klubbol.Persze legtobb klubnal ugyan ez a szitu, nem vitas. :help:
Nem lehet dicsoseg az sem ha valaki besugo es kozben a Fradiban tevekenykedik... de talan nem azert lett a Fradi bajnok.
NEm vagyok regi motoros, futball teren de 2-3 nevet elismerek akik igen a Fradiban lettek nagyok es persze aztan a Fradinak nem kellettek: Varga Zoli, Pinter A, Simon T,  csak mikor kezdet a fradi lemaradni a dobogorol.
A drukkerekkel kapcsolatosan annyit hogy a sport nevelni tanit, es nem pedig azert kell szurkolni jarni, futball merkozesre, hogy legyen mit a hiradoba mutassanak. :twak_125: :bash: :redchug: :knuppel2:  es ugy valjon hiresse egy klub, jelen esetben a Fradi.
A zold szin azt mondjak nyugtato szin, hat a fradi egyes szimpatizasaik ezt sokszor elfelejtik.
Talan az uj angol tulajdonosnak sikerul rendet vagni a klub portajan. :topbet_125:

udv.BUEK




Na megint nem hagyhatom szó nélkül kedves hozzászólónkat. Megint miről beszélsz Suvi? Albert Flórit miért nem mered néven nevezni? Igen, ő a Fradi szent tehene. És akkor mi van? Novák Dezsőt, mint besúgót is néven lehet nevezni. Ez a régi reflex, hogy csak sejtetünk, és nem mondjuk ki azt, amit gondolunk, amit akarunk. Ezek az emberek itt vannak közöttünk, szerethetjük vagy megvethetjük őket, akkor is a Fradi és a magyar labdarúgás legendái.

Mikor lesz újra aranylabdása Magyarországnak? Albert Flórián nem tökéletes, de nem hiszem, hogy ő tette volna tönkre a Fradit vagy a magyar labdarúgást. Ebben inkább közreműködtek Kádárék, akik az Újpestet és a Vasast erőltették, vagy most Kistelekiék, akik a nagy szavak mögé bújva álreformokat hajtanak végre. Nem hinném, hogy Novák Dezső és Albert Flórián kellett ahhoz, hogy a Fradi ott legyen, ahol most van. Sokkal inkább kellettek,azok az emberek, akik Várszegi néven vonulnak be majd a történelembe...

És ezeken kívül milyen neveket említesz Suvi? Varga, Pintér, Simon. Varga nagy focista volt, nem vitás. De itthagyott mindenkit 68-ban, majd visszajött hinteni az igét. Persze, hogy nem talált követőre. Pintér és Simon? Focistaként mit tettek le az asztalra? Magyar szinten sem voltak jobbak, mint a nagy átlag, a szájuk nagy volt persze, de nem hiszem, hogy a Fradi szellemen kívül többre érdemesek lennének. Bennük volt elhivatottság, küzdeni akarás, de nem voltak többek, mint közepes játékosok. Tisztelem őket, de csak és kizárólag a Fradi-szívük miatt.

Érdekes módon sok más szín is nyugatató a zöldön kívül, mégsem mondod róluk, hogy vehemensek, pedig azok kőkeményen. Gondolom nagy meccsre járó vagy, és látod, hogyan tombolnak az ultrák, legyenek azok akár Soproniak vagy Pécsiek. Az, hogy a mai híradó (Tv2 és Rtlklub együtt) csak erre helyezi a hangsúlyt, inkább a média és bulvár hibája, mint a focié.

Na mindenkinek Buék!